Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 03 April, 12:46

Trelleborgs Allehanda - 25 mar 20 kl. 11:14

Albin saknar sina klasskamrater efter att skolan flyttat onlineAlbin Andersson trodde aldrig att han skulle säga det men efter en vecka med distansundervisning är det ett faktum: han saknar skolan. Att själva undervisningen flyttat online tycker han fungerar bra men han saknar kontakten med klasskamraterna..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Albin, saknarsina , klasskamraterefter att , skolan, flyttat, online
NT - 19 jun 12 kl. 13:05

Albin saknar körkort, men kör bil ändå

Albin Ählman har precis gått ut nionde klass. I kväll ska han köra folkrace mot betydligt mer erfarna förare..

UT - 30 dec 17 kl. 12:43

Eddie saknar inte skolan

Det var en förväntansfull Eddie Svensson som UT träffade i våras, bara några veckor före examen..

Magazin24 - 05 jul 12 kl. 15:48

Vilka är dina klasskamrater i höst?

Vill du veta vilka dina klasskamrater kan bli i höst? Kolla in listan i artikeln. Under denna vecka kommer antagningsbeskedet för gymnasiet.

YLE - 14 aug 17 kl. 14:18

Melanie ser fram emot att få nya klasskamrater i Mattliden - men många föräldrar hade önskat tydligare information om att klasserna ska ommöbleras

- Det är bra med nya kompisar för då har man flera att leka med på rasten och då blir ingen utanför. Det ska bli roligt att börja skolan igen, säger Melanie Mérus som ska börja i årskurs fyra i Mattlidens skola i Esbo. Hemma hos familjen Mérus är hela familjen i startgroparna inför skolstarten.

Barometern - 29 sep 14 kl. 06:02

Svårt att stoppa hot och trakasserier i skolan

En flicka som gråter för att en pojke slår henne och skriver elaka lappar. En pojke som kallas ”bög” av klasskamrater som hotar att strypa honom. Varje år anmäls uppåt 60 kränkningar i skola och förskola i Nybro kommun.

YLE - 16 dec 16 kl. 08:53

Läkare förbjuder Lukas från att gå i skolan - på grund av mögelsjukdom

Femteklassaren Lukas får på inrådan av läkare inte vistas i Winellska skolan i Kyrkslätt på tre månader. Orsaken är de svåra symptom han får av inomhusluften i skolan. Hans mamma önskar en barack där han kan få undervisning men kommunen lovar inget.

Kristianstadsbladet - 31 jan 12 kl. 20:45

T4-skolan vidare i "Vi i femman"

Foto: Lasse Ottosson
Länge ledde Läredaskolan, men det var T4-skolan som tog hem segern i den första semifinalen i "Vi i femman" på tisdagskvällen. På torsdag avgörs vilken skola de möter i finalen.
- Schhh, nu är det strax dags, säger domaren Per Erik Tell när 17-sändningen av nyheter och väder närmar sig sitt slut.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Transperson fick inte ha kjol i skolan – då protesterade elevernaNekads prova behå

BRASILIEN. 17-åriga eleven Maria Muniz förbjöds att ha kjol på sig i skolan trots att reglerna säger att kjolar är tillåtna, skriver nyhetssajten Mic.Anledningen till att hon förbjöds är för att hon är transperson – något som hennes lärare vägrade acceptera.

YLE - 27 nov 16 kl. 21:16

De ska få sina klasskamrater att röra på sig mera - elever blir Rastis-ledare

Elmo Orkamo och Mandi Kettunen går i Finno skola i Esbo. De ska bli rastis-ledare. Det betyder att de tar hand om aktiviteterna under rasterna och ser till att alla får vara med och leka.

BT - 29 dec 11 kl. 14:42

Albin lekte ute - sköts till döds

Hunden Albin lekte i trädgården, när han blev beskjuten av ett luftgevär. Han dog av sina skador - och nu är hundägare i Rydal rädda för sina husdjurs liv. ?

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Trelleborgs museum öppnar stor utställning i helgen - trots coronaviruset

Något vernissage blir det inte. Men coronaviruset kommer inte att stoppa Trelleborgs Museum från att i helgen öppna den enda chansen som bjuds i södra Sverige att se Grafiktriennalen; en generalmönstring med verk av mer än 170 nordiska konstnärer. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Ledande politiker vill stoppa försvarsövning: ”Vår sjukvård har inte resurser”

Försvarsövningen Aurora 2020 möter nu stort motstånd även från ledande regionpolitiker. ”Det finns en påtaglig risk att detta drabbar Region Blekinge såväl som Region Skåne i en stor utsträckning”, skriver Gilbert Tribo (L) till ÖB, statsministern, försvarsministern och försvarsutskottet..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Två gripna för häleri i hamnen

Två män har gripits i Trelleborgs hamn. I männens bil hittades misstänkt stöldgods, uppger polisen..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Varför lider Sverige brist på allt av värde?

Både Norge och Finland har lager av sjukvårdsartiklar, trots en avreglerad apoteksmarknad. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Trelleborgsföretag går på högvarv i coronatider

Färgfabriken i Trelleborg går på högvarv. En ökad efterfrågan på livsmedel och medicin har lett till att det behövs mer etikettfärg. Personalen jobbar övertid och extra personal tas in för att möta den ökade efterfrågan..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Skåne garanterar pengar till privata vårdföretag

Privata vårdföretag som har avtal med Region Skåne har det tufft under coronatider. Nu lovar Region Skåne att dessa företag ska få 85 procent av den ersättning de fick under motsvarande månad 2019, med start i mars. Även vårdcentraler kan få höjd ersättning..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

De fixar skydd åt sjukhuset: ”Det känns jättebra”

Det råder visserligen ingen brist på skyddsvisir på Trelleborgs lasarett i nuläget. Men försörjningschefen vill helst ligga steget före och han är imponerad över tillverkningen som nu dragit igång i Dux gamla lokaler. På bara någon dag har daglig verksamhet gjort flera hundra visir..

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

2019 ett bra år för hamnen – ger ”högre fallhöjd” under viruskrisen

Trelleborgs Hamn AB meddelar att man gjorde ett bra resultat 2019. Vd:n Jörgen Nilsson tror att det bidrar till att man klarar av en långvarig coronakris. ”Det gör att vi tål en smäll”, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

TFF tränar vidare trots osäker framtid

TFF har börjat träna igen efter ett uppehåll, trots att det ännu är osäkert när säsongen kan dra igång. ”Det är ett jättesvårt läge det här”, säger TFF:s huvudtränare Kristian Haynes..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Klart: Fortsatt västlig infart till Trelleborgs hamn

Trelleborgs kommun och Trafikverket är överens. Infarten till Trelleborgs hamn kommer tills vidare att gå från väster och arbetet med den östliga infarten pausas på obestämd tid. Den ringväg som planeras ska användas för personbils– och kollektivtrafik, men förberedas så att den på sikt även ska kunna användas för lastbilar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.