Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 09:53

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 11:00

Kickboxarna på gång – trots mycket inställtTre tävlingar har ställts in – men annars är det uppåt i Fight Club Ängelholm..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Fight Club Ängelholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kickboxarna, gångtrots mycket , inställt

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

De tävlar i ”Sveriges yngsta mästerkock”

Det är dags för ännu ett gäng matlagningssugna 9-12-åringar att tävla om titeln "Sveriges yngsta mästerkock". Den sjunde säsongen av tv-programmet får premiär onsdagen den 8 april i TV4 och visas även på TV4 Play och på C More. Juryn består av kockarna.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Myndigheterna rapporterar för få it-incidenter

Förra året rapporterade myndigheterna in 296 allvarliga it-incidenter till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), visar årsrapporten för 2019. Det anser myndigheten är alldeles för få. – Vi tycker att det är anmärkningsvärt att så få rapport.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

KI: Svensk ekonomi krymper 3,2 procent i år

Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) minskar med 3,2 procent i år, enligt Konjunkturinstitutet (KI). Och arbetslösheten lyfter till 8,7 procent, enligt en färsk konjunkturprognos från institutet. "En synnerligen djup lågkonjunktur står nu för dörren", s.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kraftig ökning av dansk vattenförbrukning

Den privata vattenförbrukningen i danska Trekantsområdet har ökat med 58 procent sedan i mitten av mars, då landet införde omfattande restriktioner på grund av coronaviruset, enligt vattenleverantören Ewii. Regionen ligger mellan Lilla Bält, Kolding fjo.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Minskad bilförsäljning inte coronarelaterat

Nybilsregistreringarna minskade under mars, enligt statistik från branschorganisationen Bil Sweden. För personbilar var minskningen 8,6 procent och för lätta lastbilar hela 39 procent. Men minskningen är inte ett resultat av coronaviruset och en orolig.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jazzmusikern Wallace Roney död av covid-19

Wallace Roney spelade jazztrumpet tillsammans med storheter som Miles Davis och Art Blakey under sin fyra decennier långa karriär. I förra veckan avled han i sviterna av covid-19, rapporterar flera amerikanska medier. Roney föddes 1960 i Philadelphia oc.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Börsen faller i inledningen

Stockholmsbörsen dyker igen på förnyad coronaoro sedan Tokyobörsen och Wall Street tappat stort. Efter några minuters handel har det breda OMXS-indexet backat med 2,6 procent, i linje med utvecklingen på de större Europabörserna. Alla tungviktare tappar.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Guterres: Viruset kan återvända

António Guterres upprepar sina varningar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Högsta konkurssiffran på tio år

Som väntat steg antalet konkurser kraftigt under mars till den högsta siffran på över tio år i coronakrisens fotspår. I de hårdast drabbade sektorerna, hotell- och restauranger samt transportbranschen, var ökningarna över 100 procent, jämfört med samma.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fredriksdals personal jobbade ute

Fredriksdals personal vårstädade ängarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.