GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:46

GöteborgsPosten - 24 mar 20 kl. 21:50

Två skadade vid skottlossningPolisen har anträffat två män med troliga skottskador i Gamla Enskede i södra Stockholm. Platsen är avspärrad och polisen utreder vad som hänt..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Gamla Enskede, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, skadadevid , skottlossning
Uppsalanyheter.se - 16 dec 19 kl. 00:50

Två allvarligt skadade vid skottlossning i Stenhagen

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.   Polis och ambulans larmades till Stenhagen vid 23:31 på söndagskvällen på grund av skottlossning.

Uppsalanyheter.se - 02 nov 18 kl. 21:41

Flera skadade i skottlossning i Gränby

Flera personer ringde vid 21:38 till Polisen sedan man hört skottlossning på Bruno Liljeforsgatan i Uppsala, när polis och ambulans kom till platsen ska man ha hittat två skadade personer som fördes till sjukhus.Flera personer ringde vid 21:38 till Polisen sedan man hört skottlossning på Bruno Liljeforsgatan i Uppsala, när polis och ambulans kom till platsen ska man ha hittat två skadade personer som fördes till sjukhus.   Enligt polisen i Uppsala län tog man emot flera samtal vid 21:38 från Gränbyområdet där vittnen uppgav att det skjuts.

BT - 26 maj 12 kl. 09:05

18-åring sköt från hustak i Finland - två döda och sju skadade

Boende i Hyvinge norr om Helsingfors manades att hålla sig inne efter en dödlig skottlossning i natt. En man i kamouflagekläder jagades efter att från ett hustak ha skjutit mot förbipasserande, uppger finländsk polis. Två personer dödades och ett antal personer skadades av skotten.

Skånskan - 30 jun 18 kl. 20:39

Skottlossning i Helsingborg – flera skadade

Helsingborg Flera personer har skadats i en skottlossning i centrala Helsingborg. Polisen bekräftar att en skottlossning inträffat och att flera personer är skadade, skriver HD.På lördagskvällen hörde vittnen skottlossning i närheten av Södergatan i centrala Helsingborg.

Sydsvenskan - 13 jun 15 kl. 23:23

Flera skadade vid skottlossning

Flera personer har skadats vid en skottlossning på Rasmusgatan i området Seved i Malmö.— Vi fick strax före elva in uppgifter om skottlossning på Rasmusgatan. Vi är på plats med ett antal patruller och har påträffat ett antal skadade personer, säger Nils Norling, presstalesman på Skånepolisen till TT.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 15 kl. 23:23

Flera skadade vid skottlossning

Flera personer har skadats vid en skottlossning på Rasmusgatan i området Seved i Malmö.— Vi fick strax före elva in uppgifter om skottlossning på Rasmusgatan. Vi är på plats med ett antal patruller och har påträffat ett antal skadade personer, säger Nils Norling, presstalesman på Skånepolisen till TT.

BT - 02 aug 12 kl. 07:27

Två män skadade i ny skottlossning

Två män har skadats i en ny skottlossning i Eskilstuna, den här gången i Nyfors. Enligt polisen i Södermanland var männen skjutna i benen och vid medvetande när de hämtades med ambulans. Larmet om skotten kom natten till torsdagen.

BT - 22 apr 14 kl. 04:50

Fyra gripna för dödlig skottlossning

Fyra personer har gripits, efter att två män avlidit och minst sex andra skadats vid en skottlossning i Hageby i Norrköping i går kväll. Enligt polisen kan ännu fler ha skadats i samband med våldsamheterna.Fyra personer har gripits, misstänkta för mord eller medhjälp till mord, uppger polisen i Östergötland.

Sydsvenskan - 11 jun 11 kl. 19:02

En död, två skadade i skottdrama

En person har dött efter en skottlossning i Åkersberga norr om Stockholm och två har skadats, uppger polisen. De skadades tillstånd är oklart. Larmet kom klockan 18.

Nyhetskanalen - 02 aug 12 kl. 06:08

Skottlossning i Eskilstuna för tredje dagen i rad

Två män har skadats i en ny skottlossning i Eskilstuna, den här gången i Nyfors. Enligt polisen i Södermanland var männen vid medvetande när de hämtades med ambulans. Den ena av de skadade, en 28-åring, är känd sedan tidigare och polisen tror att det handlar om en narkotikauppgörelse.

Trelleborgs Allehanda - 01 feb 17 kl. 15:54

Två skadade vid skottlossning

Två personer har skadats i en skottlossning i Skärholmen i södra Stockholm. De två hittades efter att polisen larmats om en skottlossning på platsen, skriver polisen på sin hemsida. Det är inte känt om de är allvarligt skadade eller om någon misstänkt har gripits.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Ha lagom förväntningar på EU i Coronatider

Europeiska unionen kan inte misslyckas i ett uppdrag som den aldrig fått från första början. Att hantera ett sjukdomsutbrott av det slag som vi genomlever hamnar, på gott och ont, på den svenska statens bord..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Kommer världen att förändras?

Vi har en lång väg att vandra innan krisen är över. Hur det slutar vet ingen. Men när det värsta är över kommer vi att veta mycket mer både om oss själva och samhället vi lever i..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Bra läge att förbjuda rökning

Politikerna borde göra 2020 till det år då Sverige förbjuder rökning, skriver Henric Alsteus..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Coronans digitala möjligheter

Allt är inte negativt när vi tvingas jobba på nya sätt, skriver Mia Sköld (MP)..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Så har världens länder bäddat för viruskrisen

Stora skillnader i virushantering – beror inte bara på åtgärderna.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Han är den ofrivillige karantänförfattaren

Är Elis Monteverdes Burraus nya roman om att isolera sig från omvärlden ett lyckat PR-drag?.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Sänk momsen på vegetarisk mat för att locka vegoskeptikerna

Det finns en stor skepsis mot vegetarisk mat, särskilt bland män. Vi behöver ta reda på vad som kan locka dem att äta mer växtbaserat..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Trump hotar med strafftullar på råolja

USA kan komma att införa strafftullar på råolja. Det uppger president Donald Trump..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Fack: Lärare i riskgrupper bör få vara hemma

Lärarnas riksförbund säger att de lärare som tillhör riskgrupper borde få stanna hemma från jobbet med statlig ersättning, rapporterar.

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Polis ingrep mot streetrace i Malmö

Omkring 50 bilar hade samlats i Norra hamnen i Malmö för att genomföra ett illegalt så kallat streetrace på lördagskvällen, skriver.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.