Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 28 March, 10:28

Affärsvärlden - I förrgår: 10:49

MQ: Coronapandemin kan ha väsentligt negativ påverkanCoronapandemin "kan komma att ha en väsentligt negativ finansiell påverkan på MQs verksamhet" men omfattningen är i nuläget inte möjligt att uppskatta..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
MQs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MQ Coronapandeminkan ha , väsentligt, negativ, påverkan
DI - 25 mar 20 kl. 10:13

MQ varnar för att coronaviruset kan ha en stor negativ påverkan

Coronapandemin ”kan komma att ha en väsentligt negativ finansiell påverkan på MQs verksamhet” men omfattningen är i nuläget inte möjligt….

DI - 22 mar 20 kl. 18:00

Beijer Alma anpassar sin utdelning till följd av rådande osäkra marknadsläge

Coronapandemin har under januari och februari inte haft betydande negativ påverkan på Beijer Almas verksamhet, intäkter och resultat..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Pessimismen tillbaka på Wall Street

De ledande börserna i New York rekylerade nedåt under fredagens inledande handel, trots senatens godkännande av stimulanspaketet värt cirka 2.000 miljarder dollar, som väntas godkännas av representanthuset under fredagen. Virusspridningen i USA fortsätter vara ett stort orosmoln för investerare..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Börsplus: Här finns fortsatt köpläge

Börsplus går igenom tidigare analyser och uppdaterar med avseende på coronakrisen..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

De drar tillbaka sin utdelning

Alt fler bolag drar tillbaka sina utdelningsförslag. Bland fredagens skörd syns bland annat Inwido, Malmbergs och Feelgood..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Sammankomster med mer än 50 personer förbjuds

Regeringen har på fredagen fattat beslut om att förbjuda allmänna sammankomster för mer än 50 personer från och med söndag. Tidigare var gränsen 500 personer..

Affärsvärlden - Igår: 07:22

Spår arbetslöshet på tio procent

De kraftiga varslen kan få arbetslösheten att stiga till tio procent, spår Danske Bank i sin konjunkturprognos. Banken räknar även med att Sveriges BNP totalt sett faller med fem procent under det första halvåret..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

OECD: Så påverkas ekonomin av nedstängningar

Varje månad som de utvecklade ekonomierna befinner sig i nedstängning kommer att ta bort 2 procentenheter i årlig tillväxt. Det uppger OECD i ett uttalande, enligt Reuters..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Så agerar spararna i coronakaoset

Spararna fortsätter vara mycket aktiva i coronaoron och privatspararna har nettoköpt aktier hela veckan. Här är listan över de aktier som spararna bunkrar just nu..

Affärsvärlden - Igår: 09:00

Börslyft i Tokyo

Börserna i Asien och Stillahavsområdet utvecklades på fredagen blandat, samtidigt som osäkerheten kring utvecklingen med coronaviruspandemin fortsatte att vara stor..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Boris Johnson smittad av coronaviruset

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har bekräftats vara smittad av corona, berättar han själv på Twitter..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Rekordsnabba försäljningstider på bostadsmarknaden

Det går nu rekordsnabbt att sälja bostadsrätter via bostadssajten Hemnet. Enligt Hemnets analytiker Erik Holmberg beror det troligen på en stress hos både säljare och köpare om att komma till snabbt avslut på grund av oro för coronavirusets effekter och möjliga framtida restriktioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.