DI > Ekonomi

Saturday, 04 April, 07:07

DI - 25 mar 20 kl. 10:44

Analys: Scandic kan komma tillbaka starkare efter krisenScandic Hotels kan komma tillbaka starkare efter coronakrisen med sänkta kostnader och med en stark ägare i Olsson-familjen som nu. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hotels, Olsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analys, Scandickan , kommatillbaka , starkareefter , krisen
Sydsvenskan - 17 okt 14 kl. 20:51

Lättare sagt än gjort att komma starkare tillbaka

Sverigedemokraterna måste klara sig ett bra tag utan Jimmie Åkesson som partiledare. Det är riskabelt för ett parti som i så hög grad som SD förlitar sig på sin ordförande. Enligt SVT:s valundersökning Valu ansåg 38 procent av årets SD-väljare att Åkesson var "mycket viktig" för deras val av parti.

Västerbottens Folkblad - 14 feb 12 kl. 11:19

Analys gör Löven starkare

UMEÅ Det diskuteras och analyseras i tränarrummet lite extra nu. Tre jätteviktiga matcher under veckan är skäl nog för den saken. Håkan Wirtala och Patrik Sundström har delat rum hela säsongen, nu delar de jobbet med Björklövens A-lag också.

Dagens Media - Igår: 11:38

Så kan mediehusen gå starkare ur coronakrisen

Mediehusen brottas just nu med effekterna av covid-19. Men om de tar den här tiden till att testa nya vägar kan mediehusen faktiskt komma starkare ur krisen, skriver medieanalytikern Thomas Baekdal..

Nerikes Allehanda - 26 mar 20 kl. 19:17

ÖSK-kaptenen om coronakrisen och permitteringen: "Ska komma starkare ur det här"

Nordin Gerzic tvekade aldrig att ge sitt stöd till korttidspermitteringarna som nu införs i ÖSK.....

Affärsvärlden - 25 mar 20 kl. 10:51

DNB: Scandic kan komma tillbaka starkare

Scandic Hotels kan komma tillbaka starkare efter coronakrisen med sänkta kostnader och med en stark ägare i Olsson-familjen som nu kontrollerar en fjärdedel av hotellbolaget. Det skriver DNB i en analys..

PrivataAffärer - 25 mar 20 kl. 10:44

DNB: Scandic kan komma ut starkare efter krisen

Banken upprepar sin köprekommendation om än med sänkt riktkurs till 62 kronor (120) Restriktionerna av resor till följd av coronaviruset har kapat beläggningen för Scandic till 10-15 procent på kort tid, och beläggningen väntas vara fortsatt på låga nivåer under det andra kvartalet, för att gradvis återvända under det tredje kvartalet, enligt DNB. Trots initiativ för att kraftigt reducera kostnaderna innebär ovan scenario att ett refinansieringsbehov troligen kommer att uppstå mot slutet av det innevarande året. Hur finansieringen ska lösas är för tidigt att säga.

PrivataAffärer - 20 apr 18 kl. 10:51

Analys: Köpläge i Scandic efter kurssvackan

Scandic Hotels har utvecklats svagt på börsen sedan vinstvarningen i början av året och nu har ett köpläge yppat sig. Det menar Handelsbanken Capital Markets enligt en analys på fredagen där rekommendation höjs från öka till köp....

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 13:46

Scandic redo för börsen


EQT-ägda hotellkedjan Scandic kan komma att börsnoteras, skriver norska Finansavisen.Detta bekräftas av Frank Fiskers, koncernchef för Scandic Hotels. - Våra ägare EQT har bett oss att börja förbereda bolaget för en eventuell börsnotering under kvartal fyra, säger han till TT.

Trelleborgs Allehanda - 07 jul 14 kl. 13:46

Scandic redo för börsen


EQT-ägda hotellkedjan Scandic kan komma att börsnoteras, skriver norska Finansavisen.Detta bekräftas av Frank Fiskers, koncernchef för Scandic Hotels. - Våra ägare EQT har bett oss att börja förbereda bolaget för en eventuell börsnotering under kvartal fyra, säger han till TT.

BT - 07 jul 14 kl. 13:46

Scandic redo för börsen

EQT-ägda hotellkedjan Scandic kan komma att börsnoteras, skriver norska Finansavisen. Detta bekräftas av Frank Fiskers, koncernchef för Scandic Hotels.- Våra ägare EQT har bett oss att börja förbereda bolaget för en eventuell börsnotering under kvartal fyra, säger han till TT.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

IMF: ”Mänsklighetens mörkaste stund”

Coronapandemin har orsakat en global recession som kommer att bli ”mycket värre” än finanskrisen 2008..

DI - 1 timme sedan

Potatisberg tornar upp i Nederländerna

Miljoner människor i karantän och restauranger som håller stängt över hela Europa har fått konsekvenser för matproducenter..

DI - 1 timme sedan

Brasiliansk bönedag mot viruset

Brasiliens president Jair Bolsonaro har utlyst söndagen som nationell dag för fasta och bön för att ”befria Brasilien från denna ondska”,.

DI - 1 timme sedan

Täckta ansikten rekommenderas i USA - Trump nobbar

Samtliga invånare i USA rekommenderas att täcka näsa och mun med någon sorts skydd när de rör sig utomhus eller träffar andra människor,.

DI - 1 timme sedan

Kina stannade för att hedra sina ”martyrer”

Kina sörjer de avlidna i coronavirusets spår. Lördagen är en sorgedag för att hedra ”martyrerna” som avlidit till följd av viruset..

DI - 1 timme sedan

Svenskt Näringsliv: 350 000 fler utan jobb

Trots regeringens krisåtgärder står svenska företag inför en tuff framtid med konkurs och arbetslöshet som följd, skriver Jan-Olof Jacke,.

DI - 8 timmar sedan

Varning för andra virusvåg i Japan – Tokyo kan sättas i karantän

Myndigheter i Japan varnar för en andra våg av nya virusfall, och att Tokyo kan sättas i karantän. .

DI - 9 timmar sedan

Slutspelat i spökstaden – New Yorks casinomecka ödelagt

Coronakrisen slår hårt mot den amerikanska besöksnäringen. Det märks extra tydligt i en stad som Atlantic City, som nästan helt förlitar….

DI - 9 timmar sedan

WHO: Möjligt att coronaviruset kan vara luftburet

Det finns en viss möjlighet att coronaviruset kan vara luftburet, uppger WHO vid en presskonferens på fredagen..

DI - 9 timmar sedan

Coronakrisen gav försäljningslyft för Walmart

Den amerikanska varuhuskedjan Walmarts försäljning i varuhusen ökade med nästan 20 procent under senaste månaden jämfört med samma period….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.