DI > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 10:34

DI - 25 mar 20 kl. 10:33

Amerikanska fritidsfordonsmarknaden steg något i februariDen amerikanska marknaden för fritidsfordon, det vill säga husvagnar och husbilar, visade en ökning av leveranserna till återförsäljarledet. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikanska fritidsfordonsmarknaden, stegnågot i , februari
DI - 25 mar 19 kl. 16:13

Dipp för amerikanska fritidsfordonsmarknaden i februari

Den amerikanska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) sjönk 15,4 procent till 36.421 fordon i februari jämfört med samma månad föregående år..

DI - 12 dec 19 kl. 15:31

Tyska fritidsfordonsmarknaden steg med 11,5 procent på årsbasis i november

Den tyska marknaden för fritidsfordon, husvagnar och husbilar, visar en uppgång med 11,5 procent i återförsäljarledet….

PrivataAffärer - 18 mar 19 kl. 06:30

Valueguard: Bopriserna steg i februari

Bostadspriserna har stigit 0,9 procent under den senaste tremånadersperioden och stigit 0,7 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter steg 0,3 procent i februari jämfört med föregående månad, medan villapriserna steg 0,5 procent. Säsongsrensat steg priserna på bostadsrätter 0,3 procent, medan villapriserna steg 0,1 procent.

VA - 24 feb 11 kl. 10:03

Konfidensindikator för näringsliv steg

24 februari Konfidensindikatorn för det totala näringslivet steg till 33 i februari från oreviderade 32 månaden före. För tillverkningsindustrin sjönk indikatorn till 10 från reviderade 12 i januari (11). Det framgår av Konjunkturinstitutets månadsbarometer.

HBL - 28 mar 13 kl. 12:29

Bostadspriserna steg minst i huvudstadsregionen

Bostadspriserna steg inte lika fort i februari som under samma månad i fjol, uppger Statistikcentralen.I hela landet steg bostadspriserna med 1,4 procent jämfört med januari. I huvudstadsregionen ökade priserna med 1,2 procent, i resten av landet med 1,7 procent.

HBL - 28 mar 13 kl. 12:48

Bostadspriserna steg inte lika kraftigt

Bostadspriserna steg inte lika fort i februari som under samma månad i fjol, uppger Statistikcentralen. I hela landet steg bostadspriserna med 1,4 procent. I huvudstadsregionen ökade priserna med 1,2 procent, i resten av landet med 1,7 procent.

VA - 21 feb 11 kl. 10:06

Tysklands IFO-index steg

21 februari IFO-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland steg till 111,2 i februari, jämfört med oreviderade 110,3 föregående månad, rapporterar Bloomberg News. Analytiker hade räknat med att indexet skulle ha varit oförändrat, enligt Bloomberg News prognosenkät. Index över förväntningarna om framtiden steg till 107,9 i februari från oreviderade 107,8 månaden före, väntat var 107,5.

YLE - 14 mar 13 kl. 13:18

Mjölkpriserna steg med 18,5 procent i februari

Mjölkpriserna steg med 18,5 procent i februari, visar uppgifter från Statistikcentralen. Prishöjningen är anmärkningsvärd: normalt stiger mjölkpriset bara några procent, i takt med inflationen. Konsumentpriserna för alla mjölkprodukter steg totalt med sex procent i februari.

VA - 28 feb 11 kl. 17:14

USA:s inköpschefsindex steg

28 februari Index från inköpscheferna i Chicago steg till 71,2 i februari, från 68,8 föregående månad. Det rapporterar Bloomberg News. Analytikerna hade räknat med ett index på 67,5, enligt Bloomberg News prognosenkät.

VA - 29 mar 11 kl. 08:06

Japansk detaljhandel steg

29 mars Försäljningen i den japanska detaljhandeln steg med 0,8 procent i februari, jämfört med månaden före. Det visar säsongsjusterad statistik, enligt Bloomberg News. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg försäljningen med 0,1 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Alligator pausar rekrytering till studie på grund av corona

Forskningsbolaget Alligator Bioscience gör ett uppehåll i rekryteringen för sina fas 1-studier med läkemedelskandidaterna Ator-1015 och….

DI - 10 minuter sedan

Ålandsbanken skjuter upp utdelningsbeslut

Ålandsbankens styrelse föreslår att beslutet om utdelning för räkenskapsåret 2019 skjuts upp på grund coronaviruspandemin..

DI - 10 minuter sedan

Norska banken: Batljans fastighetsbolag förtjänar inte premievärderingen

Efter Nyfosas beslut att avvakta med att förvärva fastighetsportföljer av SBB till ett värde av 8 miljarder kronor finns det inte längre….

DI - 15 minuter sedan

Likvid från Postnordfastighet skiftas ut tidigare – aktien stiger

First North-bolaget Delarka som nyligen meddelade att de säljer sin enda fastighet - Postnords huvudkontor - stiger i onsdagshandeln..

DI - 15 minuter sedan

Concentric stänger vissa fabriker för att minska kostnaderna

Concentric uppger att det finns en betydande risk för väsentlig ekonomisk påverkan på Concentric Group efter mars månads utgång som en….

DI - 15 minuter sedan

Tidigare mild influensasäsong kan förklara Italiens höga dödlighet

Italiens exceptionellt höga dödlighet under coronavirusutbrottet har varit en gåta för världens epidemiologer, som ställt sig frågan hur….

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen förlänger produktionsstopp i Tyskland

Volkswagen förlänger produktionsstoppet i Tyskland för bilar av egna varumärket, kommersiella fordon och koncernkomponenter fram till den….

DI - 30 minuter sedan

Euroområdets industri-PMI föll brant i mars

Euroområdets inköpschefsindex för industrin sjönk till definitiva 44,5 i mars, jämfört med 49,2 föregående månad. .

DI - 1 timme sedan

Kursfall för SBB efter sprucken Nyfosa-affär

Fastighetsbolaget öppnade tydligt negativt efter tisdagskvällens besked om att avyttringen av fastigheter till Nyfosa gick i stöpet..

DI - 1 timme sedan

Så mycket sjönk bilförsäljningen i mars

Nyregistreringarna av personbilar minskade med 8,6 procent i mars. En väntad nedgång som dock inte kan kopplas till coronavirusets….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.