SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 28 March, 09:41

SmålandsPosten - I förrgår: 10:23

Vårt samhällsfarliga arbetsmiljöverkÅterigen Arbetsmiljöverket. Återigen CE-märkningen. Vi skrev om den där myndigheten 12/3, om hur de inte ville ge generell dispens för samhällskritisk personal att använda skyddsmask 90 i kampen mot coronaviruset. Det var för viktigt med den där saknade CE-märkningen, som reglerade var produktansvaret fanns..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Arbetsmiljöverket, CE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårt samhällsfarliga, arbetsmiljöverk
Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 20:04

Många universitet kommer snart att vara getton för likatänkande.

Dagens studenter tycks ha känsliga små själar eftersom de så lätt blir kränkta. Dessutom verkar de leva under den konstiga föreställningen att kränkningar alltid är fel. Dessa unga människor anser sig ha rätt att aldrig bli utsatta för sådant som kan störa deras själsfrid.

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 15 kl. 20:04

Många universitet kommer snart att vara getton för likatänkande.

Dagens studenter tycks ha känsliga små själar eftersom de så lätt blir kränkta. Dessutom verkar de leva under den konstiga föreställningen att kränkningar alltid är fel. Dessa unga människor anser sig ha rätt att aldrig bli utsatta för sådant som kan störa deras själsfrid.

Sydsvenskan - 13 jan 14 kl. 06:30

Axel Adlercreutz

Axel Adlercreutz, 96 år, Lund, har avlidit. Hans närmaste är hustrun Karin samt barnen Patrick, Catharina och Mariana med familjer.Axel Adlercreutz, professor emeritus i handelsrätt vid Lunds universitet, tillhörde Sveriges mest framstående rättsvetenskapsmän.

BT - 27 okt 14 kl. 12:53

Håller vi på att förvandla livet till en sjukdom?

Det är en fråga värd diskutera när vi läser i BT att sjukskrivningarna ökar igen, dessutom särskilt påtagligt här i Sjuhärad. Det är också titeln på en antologi från Västra Götalandsregionen där psykiatrikern och KBT-terapeuten Åsa Kadowaki i Linköping är en av de intervjuade. Intervjurubriken är väl vald: Du känner för att du lever – annars vore du död.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

Skånskan - 19 okt 19 kl. 05:30

Nytt konstmuseum åter i nämnden

Malmö Som brukligt efterlyser kulturförvaltningen lokaler till att etablera ett nytt konstmuseum så att Malmö Konstmuseum kan utveckla verksamheten.
Sedan 2018 utreds tre möjliga placeringar.
– Vi hoppas nu att kommunfullmäktige ger oss ett fördjupat uppdragunder våren, säger kulturdirektör Pernilla Conde Hellman.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 4 minuter sedan

Ny stor skada på barriärrevets koraller

Stigande havstemperaturer har orsakat den tredje stora korallblekningen på fem år i Stora barriärrevet. Australiens regering har kritiserats för att gynna kolindustrin snarare än att begränsa klimatförändringarna..

SmålandsPosten - 4 minuter sedan

Kif Örebro permitterar spelare och personal

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

"Körsbärsblommorna kommer tillbaka nästa år"

De bekräftade coronafallen ökar i mångmiljonstaden Tokyo och guvernören Yuriko Koike uppmanar människor att hålla sig hemma. Trots att körsbärsträden står i blom..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Enorma stödåtgärder skapar nya risker

Stater pumpar just nu in svindlande summor pengar till hushåll, företag och banker för att hålla liv i ekonomin, när nästan allt tvärnitar till följd av coronapandemin. Pengarna kommer till stor del från centralbankernas sedelpressar och medför en ökad risk för finansbubblor och hög inflation längre fram. Men den risken måste tas just nu, enligt experter TT har talat med..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Konstnär pryder bergvägg med coronabudskap

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Viking Line återupptar frakttrafik

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bokrecension: Rörande och upprörande rapport från dödsfabrikerna

Lina Gustafsson är veterinär. Hennes bok inifrån blir inte sämre av att den är ytterst välskriven menar en rörd, upprörd och förbannad recensent efter att ha läst en rapport från ett slakteri..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Instängd gruvarbetare: Så klarar du isolering

De var fast i underjorden i 69 dagar. Här är några av de chilenska gruvarbetarnas bästa tips till alla som sitter isolerade till följd av coronavirusets härjningar i världen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"Var ärlig och berätta om du har symtom"

Inför påskens anstormning av turister uppmanar Rickard Svedjesten, ordförande i Svenska fjällräddares riksorganisation, nödställda att vara ärliga och tala om för larmoperatören om de har symtom på coronasmitta..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Biografer i Kina stänger – igen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.