SVT > Sport

Friday, 03 April, 06:05

SVT - 25 mar 20 kl. 10:22

Permitteringar aktuellt för SHL: ”Det har varit diskussioner”AIK fotboll har gjort det – nu kan det snart bli möjligt för SHL-klubbar att genomföra permitteringar. – Det har varit diskussioner i frågan, säger spelarfacket Sicos ordförande Kristoffer Sparring till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SHL, AIK, Sicos, Kristoffer Sparring, SVT Sport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Permitteringar, aktuelltför , SHLDet har varit , diskussioner
Barometern - 25 mar 20 kl. 18:00

Klart för permitteringar i SHL – IKO avvaktar

SHL-klubbarna skrev på onsdagen på ett avtal som tillåter dem att korttidspermittera sina ledare och spelare. IK Oskarshamn har ännu inte tagit något beslut om de kommer göra några permitteringar. – Det är fortfarande mycket som är oklart, säger klubbchefen Martin Åkerberg..

YLE - 20 nov 12 kl. 14:10

Aktuellt med permitteringar i Kristinestad

Det kan bli permitteringar eller till och med uppsägningar i Kristinestad för att klara av nästa års budget.
Det är inom vård och omsorgssektorn och tekniska sektorn som ramarna överskrids. Man beräknar att verksamheten kommer att kosta tre miljoner euro mer än det finns tillgångar för.

Skånskan - 06 okt 15 kl. 15:37

Inga diskussioner med Pääjärvi

Malmö NHL-klubben St Louis Blues skickade i måndags Magnus Pääjärvi till farmarlaget. En nyhet som fick många Malmö Redhawkssupportrar att börja hoppas på en flytt hem för forwarden.Enligt Malmö Redhawks sportchef och vd Patrik Sylvegård förs dock inga diskussioner med Pääjärvi i dagsläget.

YLE - 14 okt 13 kl. 14:38

Permitteringar och vikariestopp kan bli aktuella på VCS

Nästa år ska Vasa centralsjukhus spara 3,6 miljoner euro. På måndagen möttes personalchefen och facket för att diskutera hur man ska spara. - Vi fick i dag se en lista på sparåtgräder.

Trelleborgs Allehanda - 27 jan 14 kl. 08:56

SHL kan utökas till 14 lag i år

SHL-ishockeyn kan utökas till 14 lag redan till hösten. - Vi måste fatta ett beslut inom sju till tio dagar, säger ishockeyförbundets ordförande Christer Englund till Aftonbladet.
I december kom det fram vilka framtidsplaner som finns i SHL.

YLE - 08 okt 13 kl. 12:28

Lärarfacket tror på permitteringar i Vasa

Vasa stads samarbetsförhandlingar kom som ett tråkigt, men inte oväntat besked. Det säger läraren Mats Nyblom i Vasa svenska lärarförening. Det troliga är att det blir permitteringar.

YLE - 26 nov 12 kl. 10:55

"Permitteringar är en fantasilös åtgärd"

Permitteringar och slopad semesterpeng är fantsilösa åtgärder för att komma till rätta med ekonomin i Kristinestad. Det anser Peter Grannas (SFP), fullmäktigeledamot och lärare, och Per-Elof Boström (Saml), ersättare i stadsstyrelsen. De diskuterade frågan i God morgon Österbottens sändning på måndag morgon.

YLE - 19 sep 13 kl. 05:07

Lärare säger nej till permitteringar

Finlands Svenska Lärarförbund (FSL) och Kristinestads lärarförening säger nej till permitteringar och frivilliga sparledigheter i skolorna. Det blir rörigt och skapar otrygghet. - Vi hade en sparledighet och då hade jag tre klasser samtidigt.

YLE - 08 nov 12 kl. 04:48

Permitteringar blir vardag

Det har blivit lite för lätt för företagen att ta till permitteringar i dagens läge. Det anser Sören Kock, professor i företagsledning och organisation vid Svenska handelshögskolan i Vasa. Sören Kock, professor i företagsledning och organisation vid Hanken i Vasa.

YLE - 03 dec 13 kl. 10:59

Permitteringar väcker debatt

Vasa stadsstyrelses beslut att stadens anställda kan permitteras nästa år väckte en hel del diskussion. Samlingspartisten Anne-Marie Viinamäki var en av två ledamöter som anmälde avvikande åsikt. Enligt Viinamäki borde man ha väntat med beslutet tills nästa år, men enligt stadsdirektör Tomas Häyry skulle man då förlora värdefull tid.

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

Härenstam om AIK:s värvningar: ”Tudelat runt om i bandy-Sverige”

Hela sju nyförvärv presenterades av AIK i dag när man skakade om bandysverige ordentligt. Men satsningen delar bandy-Sverige, det menar SVT:s kommentator Chris Härenstam. – Många tycker det här är häftigt och andra har nog ganska starka negativa åsikter kring det hela..

SVT - 9 timmar sedan

Avslöjar: Stockholm Marathon skjuts upp

Coronaviruset gör att Stockholm Marathon skjuts upp. Det enligt uppgifter till SVT Sport. – Vi kommer att meddela våra löpare klockan 07.

SVT - 9 timmar sedan

Ordföranden om Dalens överklagan: ”Coronaepidemin är inte rättvis”

IBK Dalen överklagade i dag Svenska innebandyförbundets (SIBF) beslut att flytta ner laget från SSL. Nu svarar svenska SIBF:s ordförande Märit Bergendahl på kritiken mot förbundet och ger sin syn på situationen. – Vi har fattat det beslut som vi har gjort från det regelverk vi har, säger SIBF:s ordföranden..

SVT - 12 timmar sedan

Frida Karlssons nya träningsupplägg: ”Mer kvalitet – färre timmar”

Den gångna säsongen stoppades Frida Karlsson, 20, från allt tävlande under en period på grund av näringsbrist. Nu berättar hennes mamma Mia om det nya träningsupplägget. – Frida kommer aldrig att träna tusen timmar om året, säger hon till norska VG..

SVT - 12 timmar sedan

Samuelsson: ”Klart att det är lite tråkigt”

Idag kom beskedet att skidskyttets landslagschef Anders Byström lämnar för samma roll inom längdlandslaget. Skidskyttestjärnan Sebastian Samuelsson blev överraskad av beskedet. – Vi fick reda på nyheten igår kväll och det var lite förvånande, säger han till SVT Sport..

SVT - 13 timmar sedan

Spelbolagens domar – böter på nästan 58 miljoner kronor

Elva spelbolag tvingas betala böter på nära 58 miljoner kronor till svenska staten, det står klart sedan de förlorat mot Spelinspektionen i Förvaltningsrätten. – De är alla fällda för att de har haft spel på fotbollsmatcher där övervägande delen av spelarna har varit under 18 år, säger Förvaltningsrättens rådman Tomas Kjellgren..

SVT - 13 timmar sedan

RF: Träning möjligt – matcher i lagidrott inte möjligt

Idag kom statsepidemiologen Anders Tegnell med ett klargörande runt idrotten under coronatider. Riksidrottsförbundets ordförande tolkar det som att all tävlingsverksamhet inom lagidrott stoppas. – Det tror jag inte är möjligt, för där klarar man inte att leva upp till kraven, säger han till SVT Sport..

SVT - 14 timmar sedan

Tegnell om coronabeskedet: Ett missförstånd

Träning och matcher kan fortsätta i Sverige under coronautbrottet. Statsepidemiolog Anders Tegnell beklagar att Folkhälsomyndighetens tidigare besked kunde tolkas som att all idrott skulle ställas in. – Det uppkom ett litet mindre missförstånd om exakt hur drastiskt man skulle tolka det här, säger Tegnell..

SVT - 15 timmar sedan

Klart: Vätternrundan inställd

Vätternrundan, världens största cykelmotionslopp, ställs in på grund av coronapandemin. ”Det är ett tungt beslut. Men vi ser inga möjligheter att gå vidare och planera för ett arrangemang i nuläget”, säger Vätternrundans vd Gunilla Brynell-Johansson i ett pressmeddelande..

SVT - 15 timmar sedan

Belgien avslutar ligan – Brygge första mästare

Belgien ger upp resten av fotbollssäsongen som följd av coronaviruset. Ligaledande Club Brygge förklaras som mästare, medan eventuell ned- och uppflyttning ska avgöras av en kommitté, rapporterar tidningen De Standaard..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.