YLE > Finland

Sunday, 05 April, 16:08

YLE - 25 mar 20 kl. 10:17

Blodprov visar om du har varit smittad av coronaviruset – THL ska testa delar av befolkningenDet har stor betydelse att kunna veta vilka personer som kan vara immuna – till exempel inom vårdbranschen. Dessutom kan man avgöra hur allvarlig sjukdomen egentligen är och vad dödligheten är..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
THL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blodprovvisar om du har varit , smittadav , coronaviruset, THL ska testa delar av befolkningen

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Brand i flervåningshus i Munkshöjden - ingen människa kom till skada

En brand bröt på söndag eftermiddag ut i ett flervåningshus på Ulfsbyvägen 11 i Munkshöjden i Helsingfors. Tiotals räddningsenheter var på plats för att släcka branden som enligt uppgift hade brutit ut i husets vindsvåning..

YLE - 1 timme sedan

Brand i flervåningshus i Munkshöjden - flera räddningsenheter på plats

En brand har brutit ut i ett flervåningshuspå Ulfsbyvägen 11 i Munkshöjden i Helsingfors. Tiotals räddningsenheter är på plats för att släcka branden som enligt uppgift härjar i husets vindsvåning..

YLE - 1 timme sedan

Modellerna för coronaviruset stämmer inte fullt ut och det är inte heller poängen – svensk statsepidemiolog: "Det är ingen som vet"

Det finns flera olika epidemiologiska modeller, med vitt skilda prognoser över hurdana konsekvenser spridningen av coronaviruset kan få. Det kan väcka förvirring eller misstänksamhet. Men det handlar inte om att komma fram till exakta siffror, säger experter..

YLE - 1 timme sedan

Kafferuåtsigänget träffas bara för att tala svenska: "Vi pratar om allt utom våra egna sjukdomar och politik"

Kafferuåtsi i Nådendal har slipat ner tröskeln för att våga tala svenska. Gänget har träffats en gång i veckan i många år..

YLE - 1 timme sedan

Då studentlyan inte lockar:”Bättre att umgås här med mänskor än i nån 15 kvadrats skolåda”

För en studerande som kommer från annan ort kan det vara svårt att skapa nya nätverk och få nya vänner på den nya orten. På Svenska social- och kommunalhögskolan finns studentorganisationen där man kan träffa nya människor..

YLE - 6 timmar sedan

"Fanns det inga andra alternativ?" Sjukhusens coronarestriktioner oroar blivande mammor och pappor

Många blivande föräldrar är rädda för att föderskor och nyfödda inte får tillräcklig hjälp när stödpersonernas närvaro på förlossningsavdelningarna begränsas på universitetscentralsjukhusen på grund av coronapandemin..

YLE - 2 timmar sedan

Coronaviruset har skördat ytterligare tre dödsoffer i Finland

Ytterligare tre människor har avlidit av coronaviruset i vårt land. Enligt Institutet för hälsa och välfärd THL är antalet coronadödsfall nu uppe i 28..

YLE - 3 timmar sedan

Adlercreutz vill locka studerande ut i arbetslivet med slopad inkomstgräns för studiestöd

Svenska riksdagsgruppens ordförande, riksdagsledamot Anders Adlercreutz, vill temporärt slopa inkomstgränsen för studiestödet för att få studerande ut i arbetslivet nu då undantagstider råder..

YLE - 3 timmar sedan

Karisbon Nico Rönnberg ser fram emot flytten till Frankrike - vill ändå avsluta karriären i moderklubben BK-46

Karisbon Nico Rönnberg väntar ivrigt på flytten till Frankrike och spel i franska handbollsligan. Det är en dröm som går i uppfyllelse. Han är orolig över coronapandemins framfart i världen, men hoppas den ska vara över i juli då flyttlasset går från Karis mot Paris..

YLE - 4 timmar sedan

Samhällsdebattören och radikalekologen Pentti Linkola är död

Miljöaktivisten och samhällsdebattören Pentti Linkola har avlidit vid en ålder av 87 år. Han var född i Helsingfors år 1932 och han har främst livnärt sig som fiskare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.