Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 31 March, 08:49

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 10:07

Efter ordförandes skidresa – politiker lämnade möte i protestUnder dagens sammanträde i funktionsstödsnämnden valde samtliga politiker från M, SD och KD att lämna mötet. Anledningen var att ordföranden Karin Dovstad (L) varit på skidresa i fjällen. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
KD, Karin Dovstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter ordförandes, skidresa, politiker, lämnade, mötei , protest
Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 10:47

Politiker lämnade under pågående möte

Ordföranden i nämnden som skulle leda mötet blev ifrågasatt eftersom hon just hade kommit hem från en skidresa från Sälen. Några minuter senare valde fem politiker i oppositionen att lämna lokalen under pågående förhandlingar..

SmålandsPosten - 13 nov 18 kl. 13:32

Fd moderat: ”M-ordförandes okunskap är ett hån mot väljarna”

Kenneth Görtz var tidigare förste vice ordförande i fullmäktige för Moderaternas räkning. Nu kritiserar han den nya ordföranden Karin Olsson (M) för att vara okunnig. Samtidigt säger han att han lämnade partiet på grund av maktkamp.

SmålandsPosten - 02 aug 14 kl. 11:00

En av sex politiker lämnade efter valet

Det är för mycket att göra, för få som tänker på miljön och roligare att vara revisor. Vart sjätte förtroendevald ville inte fullfölja sitt uppdrag under mandatperioden. Efter valet 2010 intog 41 folkvalda politiker platserna i Älmhults kommunfullmäktige.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 13 kl. 18:40

Politiker lämnade fullmäktigesalen i protest

S och C deltog inte i beslutet om att välja Pontus Pålsson (M) till andre vice ordförande i kommunstyrelsen..

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 15:57

Politiker dömd för tjänstefel

Sölvesborgshems styrelseordförande Per-Olov Larsen (S) har dömts till böter och villkorlig dom för tjänstefel. Detta sedan han vägrade lämna ut handlingar om vilka som sökt vd-tjänsten.
Det var i höstas som en reporter på Blekinge läns tidning begärde ut handlingar rörande de som sökt tjänsten som Sölvesborgshems nya vd.

Skånskan - 25 apr 16 kl. 13:00

Prickade politiker ser ut att få grönt ljus

HÖRBY I fjol nekades socialnämnden ansvarsfrihet av kommunfullmäktige för år 2014. Denna gången ser det ut som att alla politiker i nämnderna får grönt ljus av revisorerna.
Det innebär i så fall att Hörbys toppolitiker kan andas ut efter att ha suttit ett år vid makten utan att ha fullmäktiges förtroende.

Skånskan - 30 aug 19 kl. 05:00

SD-politiker kan uteslutas

höör Sverigedemokraten Rashida Nord Atac (SD) har kommit på kant med sitt eget parti. Samtidigt riktar hon anklagelser mot en partikamrat som under en partifest ska ha kommit med grova tillmälen.
– Den här personen kallade mig för husneger.

Skånskan - 08 mar 20 kl. 05:00

Budgetskämtare blir ordförande i MP igen

ESLÖV Efter kritiken mot sin beryktade satirbudget tog Lars Ahlfors ett steg tillbaka och klev av ordförandeposten i Miljöpartiet. Nyligen har MP valt en ny styrelse för att få en nystart efter en turbulent tid.
Ny ordförande?

Sydsvenskan - 07 aug 13 kl. 06:30

Facklig ordförande som kämpade för medlemmarna

Rolf Pålsson, 74 år, Malmö, har, som tidigare meddelats, avlidit. Närmast sörjande är hustrun Kerstin samt barnen Christer och Åsa med familjer.Rolf Pålsson var en av Malmös tongivande facklig-politiska förkämpar.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 17:36

Nya ansikten i topp när politiker byts ut

SJÖBO Efter åtta år blir det ett byte på ordförandestolen i familjenämnden.
Enligt valberedningens förslag ska Susan Melsen (M) ersätta partikamraten Magnus Hammarskjöld.2010 lämnade moderaten Kent-Ivan Andersson familjenämnden efter 12 år som ordförande och gick vidare till kommunstyrelsen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Mjällby tar till åtgärder – korttidspermitterar personal

Mjällby AIF tar till åtgärder i den stundande Coronakrisen och korttidspermitterar personal under april och maj månad. – För oss spelare har det varit en självklarhet att hjälpa till i den situation som nu råder. Hela samhället har en tuff tid framför sig och det finns dem som är betydligt mer drabbade än vi, säger spelaren David Löfquist till klubbens hemsida..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Misstänkt överfallsvåldtäkt i Östersund

Sydöstran - 45 minuter sedan

Just nu: Havererat tåg blockerar spår - stopp i tågtrafiken

Ett havererat tåg blockar spåret. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

USA förlänger sanktioner mot Iran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Jörgen Klinthage: Är vi svenskar ohyfsade barbarer?

Ibland undrar jag vad folk i London tänker om oss turister som besöker staden. Förmodligen ser de oss som ohyfsade barbarer när de själva är så artiga och kommunikativa. Engelsmän är världsmästare i att säga ursäkta..

Sydöstran - 1 timme sedan

Gymnasieelever plågade katt till döds

Sydöstran - 1 timme sedan

Oväntat stort lyft för kinesisk industri

Sydöstran - 1 timme sedan

Friskas blodplasma prövas mot corona

Sydöstran - 1 timme sedan

Barnen är oroliga för att skolan tvingas stänga

Eleverna på Karlskronas skolor verkar inte vara så oroliga för att smittas av coronaviruset. Den största oron handlar i stället om huruvida skolorna kommer tvingas stänga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.