SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 09 April, 22:03

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 10:05

Tuffa tider för cityhandlare: ”Det gäller att härda ut”Det är förmiddag. Solen skiner. Gratisparkeringen på Stortorget är välfylld, men gatorna är i det närmaste tomma på flanörer. Många handlare känner oro för framtiden och har också justerat sina öppettider för att parera den rådande situationen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Stortorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tuffa, tiderför , cityhandlareDet , gälleratt , härdaut
Dagens PS - 04 nov 19 kl. 14:47

Piska eller morot: Vad är effektivast i tuffa tider?

Det är en fråga som många traditionella chefer lätt kan fastna i. Intressant nog har en helt annan strategi visat sig både effektivare och lönsammare. Fallet ModulTech som jag refererat till tidigare stod inför en möjlig nedläggning pga för låg produktivitet och lönsamhet.

Magazin24 - 31 maj 12 kl. 15:47

Semjonov: "Det är tuffa tider"

I dag blev det klart att Alexander Semjonovs kliver in i arbogabåset med Kim Sörén. Vi fick en pratstund med nye tränaren. Förra säsongen var Alexander Semjonovs tränare för J18-Elit och sportchef i klubben.

YLE - 12 okt 16 kl. 05:30

Tuffa tider inom metallbranschen, trots varvsuppsving

Igår kom beskedet att Åbovarvet Meyer Turku får två nya fartygsbeställningar. Det är andra gången på kort tid som varvet får en stor beställning, den här gången av kryssningsrederiet Royal Caribbean. Nu har varvet arbete för de kommande åtta åren.

YLE - 01 mar 17 kl. 16:04

Tuffa tider att vänta för de tre stora kommunpartierna

Kandidatnomineringen i kommunalvalet var inte någon stor framgång för de tre stora kommunpartierna. Samlingspartiet, Socialdemokraterna och Centern ställer alla upp klart färre kandidater än i det förra kommunalvalet. Samlingspartiet vann det förra kommunalvalet.

YLE - 24 nov 16 kl. 05:26

Tuffa tider för Söfuk

Stora utmaningar och få investeringar, så kan man sammanfatta budgeten för Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur, Söfuk. Samkommunen har trimmat sin ekonomi men renoveringen av Wasa teater är i hamn säger direktör Ulrica Karp. Främsta utmaningarna inför nästa år är att enhetspriserna går ner åtminstone 10 procent.

Vimmerby Tidning - 27 sep 12 kl. 08:38

Tuffa tider för traktens mjölkbönder

Nej.
2012 är inget bra år för landets mjölkbönder. Det låga literpriset ställer till det rejält.

Kristianstadsbladet - 19 maj 13 kl. 01:30

Tuffa tider för Kristdemokraterna


Miljöpartiet ökar med 2,0 procentenheter till 10,9 procent i Sifos majbarometer. Samtidigt backar Socialdemokraterna 1,6 procentenheter och Sverigedemokraterna är tillbaka på samma nivå som för ett år sedan.De rödgröna oppositionspartierna har nu stöd av 50,7 procent och allianspartierna av 41,6 procent, skriver GP och SvD.

BT - 05 maj 14 kl. 08:21

Tuffa tider för Almenäs Kafé

En ombyggnad av Almenäs kafébyggnad blir allt mer nödvändig. Projektet fanns med i investeringsbudgeten för 2014 men prioriterades bort. Om inget görs kan arrendatorn tvingas stänga verksamheten nästa år.

YLE - 10 jun 14 kl. 17:36

Tuffa tider på kommande för Lovisa stads personal

De anställda vid Lovisa stad är oroade över hur det går då fem år gått sedan kommunfusionen. Då upphör personalens uppsägningsskydd. Det är ändå stadens sparkrav som personalen borde oroa sig för.

YLE - 30 mar 15 kl. 20:37

Bokslutet torde göra alla glada i Ingå - men tuffa tider väntar

När Ingå gjorde upp budgeten för ifjol hade man räknat med ett försiktigt plus på 26 000 euro. Slutsiffran blev ändå betydligt bättre än så, hela 734 000 euro på plus. Ingå har nu flera år i rad gjort bokslut som landar på plus och det gör kommundirektör Jarl Boström glad, även om han samtidigt höjer ett varningens finger.

Sydsvenskan - 28 apr 15 kl. 14:13

Tuffa tider för tunna påsar

EU-parlamentet sade på tisdagen definitivt ja till EU:s kamp mot tunna plastpåsar och deras inverkan på miljön.EU-länderna åläggs nu att senast om tre år börja ta betalt för påsarna eller utarbeta planer för att inom tio år få ner antalet påsar till endast 40 per person och år.— Vi talar om ett enormt miljöproblem.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Över 12 000 virusdöda i Frankrike

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Basket-EM och OS-kval flyttas fram

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Migrationsverket pausar asylärenden

Coronapandemin orsakar problem för asylsökande när Migrationsverket pausar alla ärenden som kräver muntliga utredningar. Hundratals personer drabbas när möten skjuts fram..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Tidigare filmchefer hävdar oskuld i Fifa-fall

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Boris Johnson har lämnat intensivvården

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson står inte längre under intensivvård. Beskedet kom på torsdagskvällen efter att Johnson befunnit sig på intensivvårdsavdelning sedan i måndags..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kristianstad: Tre butiker bildar en nätbutik

Cenino och Ekbergs i Kristianstad. Nordlunds i Växjö. Nu har det skapats en gemensam butik för dessa – på nätet.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ylva kommer hem till dem som ingen ska träffa: ”Som min familj”

Det stora målet i Sveriges kamp mot coronaviruset är att skydda sjuka och äldre. Ylva Andersson på hemtjänsten jobbar med att vårda just den gruppen i deras hem. – Man vet ju inte vad man förbereder sig för man kan bara hoppas att det fungerar, säger undersköterskan Ylva Andersson..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Efterfrågad lekplats byggs snart: ”Förhoppningsvis i höst”

En lekplats stod högst upp på invånarnas önskelista när kommunen frågade om Stortorget. I höst kan den bli verklighet. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Jättelast med undermåliga munskydd stoppas

Hundratusentals andningsskydd som skickats ut till Sveriges regioner har stoppats då de inte håller måttet. Mycket utrustning som skickas hit beskrivs som rena rama fuskprodukter..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Carola släpper påsklåt: "Bomull för själen"

Med påsksingeln "Vem av oss förstod" vill Carola Häggkvist summera bibelberättelsen från Jesus ångestfyllda böner i Getsemane till Kristi himmelsfärd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.