DI > Ekonomi

Monday, 06 April, 19:22

DI - 25 mar 20 kl. 10:13

MQ varnar för att coronaviruset kan ha en stor negativ påverkanCoronapandemin ”kan komma att ha en väsentligt negativ finansiell påverkan på MQs verksamhet” men omfattningen är i nuläget inte möjligt. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
MQs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MQ varnarför att , coronavirusetkan ha en , stor, negativ påverkan
PrivataAffärer - 14 jul 17 kl. 10:18

Telia varslar om "negativ påverkan" på resultatet

Telia specificerar en negativ påverkan om 1,2 miljarder kr på rörelseresultatet i kvarvarande verksamhet och en negativ påverkan om 2,0 miljarder på nettoresultatet i avvecklad verksamhet, i det andra kvartalet....

Västerbottens Folkblad - 07 feb 18 kl. 11:00

Alla bidrar till negativ påverkan

Trampade nog några på tårna när jag skrev inlägget om motorfordonstrafik i näringen. Jag skrev inlägget efter jag sett Oddasat där det klagades på att nyetableringar inom andra näringar skulle kunna påverka klimat och miljön i stor negativ riktning. Nu inriktades fokus enbart på användandet av skoter vilket är felaktigt.

VA - 20 jul 18 kl. 09:37

Skogsjätten rasar – varnar för negativ påverkan från skogsbränderna

Stora Enso levererade sämre resultat än väntat. .

DI - 18 jul 19 kl. 18:03

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

Realtid - 18 sep 19 kl. 06:00

Brexit kan ge EQT "väsentligt negativ påverkan"

Brexit kan ge en ”väsentlig negativ påverkan” på EQT då riskkapitalbolaget har flera rådgivare med bas i London. Oron gäller även förvaltningen av EQT-fondernas portföljbolag..

PrivataAffärer - 03 mar 20 kl. 04:00

Coronaviruset: Nordea sänker aktievikten

Det är osäkerheten just nu om hur länge coronan behåller greppet om sentimentet på marknaderna som är huvudskälet till bankens sänkta aktieövervikt, skriver investeringsstrategen Sebastian Källman i Nordeas Investeringsbloggen som refererar bankens marknadssyn. I grunden är dock Nordeas strateger positiva till fortsatt global tillväxt på sikt. ”Viruseffekterna kommer emellertid att vara temporära och vi är positivt inställda till aktier på en lite längre tidshorisont.

Affärsvärlden - 19 mar 20 kl. 08:18

Autoliv räknar med negativ påverkan från coronaviruset

Bilsäkerhetsföretaget Autoliv skriver i ett pressmeddelande att coronaviruset sannolikt kommer att ha en negativ inverkan på verksamheten där omfattningen återstår att se. Bolaget har samtidigt valt att utnyttja 500 miljoner dollar av sitt syndikerade lånelöfte..

NT - 15 dec 15 kl. 12:23

Negativ påverkan av vindpark

Förutsättningarna för friluftslivet försämras påtagligt och påverkan på den unika kulturmiljön blir stor..

Supermiljöbloggen - 08 mar 16 kl. 17:22

P-piller ger stor miljöpåverkan

Att ämnena i p-piller slinker igenom reningsverken och hamnar i naturen har länge varit känt. Men det är en diskussion värd att nämna igen då ämnet är lika aktuellt nu som tidigare.  I dagarna kom två nya rapporter ut från olika svenska universitet ut som pekar på farorna med hormonstörande ämnen från preventivmedel i våra vattendrag.

Affärsvärlden - 25 mar 20 kl. 10:49

MQ: Coronapandemin kan ha väsentligt negativ påverkan

Coronapandemin "kan komma att ha en väsentligt negativ finansiell påverkan på MQs verksamhet" men omfattningen är i nuläget inte möjligt att uppskatta..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Uppgifter: EU kan lätta på reglerna för statligt stöd

EU-kommissionen överväger förslag som skulle göra reglerna om statligt stöd mindre stringenta och tillåta EU:s medlemsländer att hjälpa….

DI - 15 minuter sedan

Över 10.000 döda i coronpandemin i USA

New Yorks guvernör Andrew Cuomo förlänger införda restriktioner i delstaten till den 29 april, och beslutar att skolor samt de flesta….

DI - 30 minuter sedan

Slopa klasskampen – bankerna är viktigare än någonsin

Regeringen älskar att hacka på bankerna, men bankerna ligger inte bakom denna kris..

DI - 45 minuter sedan

Rederijätten permitterar och varslar ytterligare

Stena Line permitterar 600 anställda och varslar 150 personer om uppsägning i Storbritannien och Irland till följd av covid-19 och….

DI - 45 minuter sedan

Danska kursraketen höjer helårsprognosen

Danska läkemedelsbolaget Ambu rapporterar en organisk tillväxt på 24 procent i bolagets andra kvartal i det brutna räkenskapsåret 2019/2020….

DI - 1 timme sedan

EQT-ägda fastighetsbolaget om viruset: Begränsad påverkan

Fastighetsbolaget Stendörren har rasat 45 procent på Stockholmsbörsen sedan årsskiftet – men nu meddelar bolaget att man har en….

DI - 1 timme sedan

M och KD vill kunna bromsa ökad regeringsmakt

Moderaterna och Kristdemokraterna går delvis emot regeringens förslag om att öka sin makt och kunna fatta beslut mot smittspridning utan….

DI - 1 timme sedan

Försäljningsraset tvingar Stockmann till sanering

På måndagen stod det klart att Lindex finska ägare Stockmann, har ansökt om företagssanering för moderbolaget.   ”Vi har haft diskussioner….

DI - 1 timme sedan

Norge inbjudna till Opecmöte – redo att dra ned på produktionen

Oljekartellen Opec har bjudit in Norge som observatör till torsdagens Opecmöte. Enligt norska oljedepartementet kan det bli aktuellt att….

DI - 1 timme sedan

Årsredovisning 2019

Knowits årsredovisning för 2019 har idag publicerats på bolagets webbplats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.