UT > Nyheter

Wednesday, 08 April, 23:55

UT - 25 mar 20 kl. 10:00

Vårstarta trädgårdenSol och varmare dagar har fått Lovisa Leijons trädgård att sätta fart. Från odlingsbäddarna sprider hon inspiration om hur det går att kombinera livet som småbarnsförälder med trädgårdsodling..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Lovisa Leijons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårstarta, trädgården
BT - 22 mar 20 kl. 05:00

Vårstarta trädgården

Sol och varmare dagar har fått Lovisa Leijons trädgård att sätta fart. Från odlingsbäddarna sprider hon inspiration om hur det går att kombinera livet som småbarnsförälder med trädgårdsodling..

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Rohdén i väntans tider – springer i trappor för att hålla formen

Italien är i total karantän. I en lägenhet i Frosinone sitter Marcus Rohdén och väntar på att livet ska återgå till det normala – både på fotbollsplanen och utanför..

UT - 5 timmar sedan

Reaktion från vårdnadshavare: Vill behålla verksamheten fullt ut

– Vad är det som ändras, om verksamheten ändå till viss del ligger kvar? Det låter som en dålig kompromiss där alla förlorar. Det säger en av vårdnadshavarna om kommunens besked på onsdagen om fritids Grönahög..

UT - 7 timmar sedan

Nytänk kring årets kosläpp

Inga publika arrangemang med fler än 500 besökare sätter käppar i hjulen för det traditionella kosläppet. .

UT - 8 timmar sedan

Larm: Brand i flerfamiljshus i centrala Ulricehamn

Strax efter klockan två på eftermiddagen fick räddningstjänsten in ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Ulricehamn. .

UT - 9 timmar sedan

Kommunen backar om flytt av fritids i Grönahög

Efter hård kritik backar nu Ulricehamns kommun från den tänkta nedläggningen av fritidsverksamheten i Grönahög..

UT - 10 timmar sedan

Åsundsholm är redo att ta emot golfarna: ”Finns stor längtan”

Även på Åsundsholm blir det golfpremiär under skärtorsdagen. – Banan är i bättre skick än den brukar vara så här års, säger Martin Gunnardo, banansvarig och delägare..

UT - 18 timmar sedan

JO-kritik mot Ulricehamns kommun

En mamma har begärt utökat umgänge med sin son i familjehem i Ulricehamn, men den politiska nämnden förlängde bara flyttningsförbudet av pojken..

UT - 18 timmar sedan

Ställer in offentliga gudstjänster i Ulricehamns pastorat

Samtliga gudstjänster i Ulricehamns pastorat hålls sedan i måndags stängda för allmänheten. – Det är oerhört allvarligt beslut. Gudstjänster är det viktigaste för oss och något som betyder mycket för många människor, säger Henrik Lööv, kyrkoherde i Ulricehamns pastorat..

UT - Igår: 17:00

UT:s läsarbilder visar att våren är här

Veckan har bjudit på allt från sköna strålar från vårsolen, till regn och hagel. Typiskt omväxlande aprilväder helt enkelt. När UT efterfrågade vårbilder levererade läsarna med råge.

UT - Igår: 15:00

Ann-Margret sätter punkt för historisk epok

I över 20 år har hon varit Ulricehamns vandrande uppslagsbok. Nu lägger Ann-Margret Hilding ordförandeklubban på hyllan. Men än tillhör hennes uppdrag som guide inte historien.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.