YLE > Finland

Saturday, 04 April, 01:38

YLE - 25 mar 20 kl. 09:56

Ett nytt dödsfall i Finland på grund av coronavirusetEn person i medelåldern har på onsdagen dött i Finland i sjukdomen covid-19 orsakad av coronaviruset..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Finland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett nytt, dödsfalli , Finland, grundav , coronaviruset
DI - 20 jun 15 kl. 14:30

Sydkorea bekräftar nytt dödsfall i mers

Sydkorea har bekräftat ytterligare ett dödsfall på grund av virussjukdomen mers, rapporterar Yonhap..

SVT - 26 jul 19 kl. 09:38

Nytt dödsfall skakar boxningsvärlden

Boxningssporten skakas av ett nytt dödsfall, det andra på kort tid. Argentinaren Hugo Santillan, 23, dog efter en match i Buenos Aires i lördags. Santillan var avstängd att boxas efter en förlust i Tyskland – men avstängningen gällde inte i Argentina..

Expressen - 14 okt 14 kl. 18:13

Anders Borg får nytt toppjobb – i Finland

Anders Borg, M, får nytt jobb - i Finland. Den förre finansministern ska skriva en rapport om den finska ekonomin, uppger Finlands regering..

YLE - 10 feb 16 kl. 13:43

Nytt zikavirusfall i Finland

Finland har fått sitt andra fall av zikavirus. MTV3:s nyheter berättar att den person som nu har drabbats har fått smittan i Latinamerika. Personen hade uppsökt vård efter hemkomsten på grund av sina symptom.

Expressen - 04 sep 19 kl. 16:02

Galoppsporten i stor sorg – nytt dödsfall efter olycka

Förra veckan gick den australienska jockeyn Mikaela Claridge tragiskt bort i en olycka. Nu skakar ett nytt tragiskt dödsfall galoppsporten i landet. Bara någon dag efter dog även jockeyn Melanie Tyndall i en tävlingsolycka.

Expressen - 25 jun 12 kl. 15:17

Spanien i chock efter nytt dödsfall: Orättvist

Spanien har skakats om av två plötsliga dödsfall under EM-slutspelet. Idag berättade Xabi Alonso och Cesc Fàbregas om Miki Roques bortgång i cancer. ?

DI - 24 dec 15 kl. 09:37

Nytt dödsfall i Takata-skandalen

USA:s trafikmyndighet NHTSA bekräftar ytterligare ett dödsfall i skandalen med Takatas defekta krockkuddar. Honda och andra tillverkare återkallar nu "några hundratusen fordon till"..

DI - 28 sep 16 kl. 14:50

Nytt dödsfall med Takatas krockkudde

En bilförare omkom i en olycka i Malaysia förra veckan då en krockkudde tillverkad av Takata sprack. Därmed är antalet dödsfall kopplade till det japanska bolagets krockkuddar uppe i 16..

Expressen - 25 jul 19 kl. 21:19

Nytt dödsfall skakar om boxningen: ”Förkrossade”

Boxningsvärlden har drabbats av ännu ett dödsfall – bara dagar efter Dadashevs bortgång. Argentinska boxaren Hugo Santillan har avlidit efter skadorna från hans senaste fajt, skriver The Independent. ”En sorglig vecka för boxning.

Jönköpingsnytt - 26 mar 20 kl. 11:16

Nytt dödsfall av corona i Jönköping

På onsdagen avled en person som bekräftats smittad med covid-19. Nu har ytterligare ett dödsfall bekräftats i Jönköpings län.
.

Fler nyheter från YLE

YLE - 6 timmar sedan

Regeringen har inte fattat beslut om gränsstängningar inom Norden – ''Det är i kristider som det nordiska samarbetet mäts''

Regeringen har hela veckan grunnat på hur hälsovårdsmyndigheternas önskan att stänga gränserna i norr ska förverkligas. Ministern för nordiskt samarbete Thomas Blomqvist säger att en stängning är problematisk på många sätt..

YLE - 6 timmar sedan

Hur är coronaläget i din kommun? THL publicerade statistik över bekräftade coronavirusfall efter kommun

THL har uppdaterat sin karta där alla laboratoriebekräftade coronavirusfall samlas. Både alla bekräftade fall och fall per kommun hittas numera på kartan. Flest smittade finns det i Helsingfors, 511 stycken.

YLE - 6 timmar sedan

Folkpensionsanstalten: Vi är förberedda på coronavirusepidemin – ansökningarna fördubblades på en vecka

Folkpensionsanstalten förbereder sig på att kunna behandla en ökad mängd ansökningar och på att kapaciteten för kundtjänsten ska vara tillräcklig, uppger FPA i ett pressmeddelande efter att dess styrelse i dag gått igenom hur coronavirusepidemin påverkar FPA:s tjänster och bidrag..

YLE - 8 timmar sedan

"Coronapandemin ger oss en andningspaus i arbetet" - Degerbyborna Lena Selén och Berndt Gottberg glada över folkbildningsmedaljen

Degerbyborna Lena Selén och Berndt Gottberg tilldelades SFV:s folkbildningsmedlaj för sitt engagemang kring Porkalaparentesen. De är överraskade över utmärkelsen och säger att coronapandemin gett dem en kort andningspaus i arbetet med att digitalisera material i museet Degerby Igor..

YLE - 9 timmar sedan

Anställd vid intensivvårdsavdelningen vid Åucs bekräftas vara smittad av coronaviruset: "Risken är mycket liten att personen smittat patienter"

Den anställda är den första smittade vid avdelningen och man följer med läget mycket noggrannt, säger chefsöverläkaren Mikko Pietilä vid Åucs..

YLE - 10 timmar sedan

Arkea permitterar över 350 personer – anger coronasituationen som orsak men samarbetsförhandlade också i februari

Arkea har haft svag ekonomi under det senaste året, och inledde samarbetsförhandlingar i februari i år som berörde alla 1 100 anställda. Nu, på grund av coronasituationen, väljer man att permittera 355 anställda i högst 90 dagar..

YLE - 10 timmar sedan

Brist på provtagningsmateriel gör att man inte kan öka antalet coronavirustester med en gång – "Kan ta två till tre veckor att fördubbla kapaciteten"

Det råder brist på provrör, -stickor och reagens i hela världen just nu. Därför kan man inte heller i Finland öka testningskapaciteten i en handvändning. Det kan ta två till tre veckor att fördubbla kapaciteten, säger medicinalrådet Anni-Riitta Virolainen-Julkunen på Social- och hälsovårdsministeriet..

YLE - 10 timmar sedan

Skyddspolisen: Coronapandemin ger mer oro för spionage och informationspåverkan

Terrorhotet i Finland är fortfarande på en förhöjd nivå. Den bedömningen gör Skyddspolisen i sin årsbok. Coronaviruset har ännu inte påverkat landets säkerhet..

YLE - 11 timmar sedan

Kommuner skjuter upp screeningar av cancer på grund av coronavirusepidemin

Vissa kommuner har minskat eller helt avbrutit cancerscreeningar som en följd av coronavirusepidemin. Även människors vilja att delta har minskat. Det visar en utredning som Finlands cancerregister har gjort..

YLE - 12 timmar sedan

Inga operationer vid Raseborgs sjukhus tills slutet av maj på grund av coronaepidemin

I torsdags (2.4) kom budet att alla operationer upphör fram till slutet av maj med omedelbar verkan vid Raseborgs sjukhus. Orsaken är omstruktureringar inom HUS till följd av coronaepidemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.