SVT > Kultur

Wednesday, 08 April, 17:37

SVT - 25 mar 20 kl. 09:59

Bauer Media raderade hundratals avsnitt efter SVT:s poddgranskningBauer Media har raderat 327 avsnitt från sin podcastplattform Radioplay. Samtliga avsnitt tillhör de program som Kulturnyheterna tidigare avslöjat innehöll omfattande plagiat. Poddarna UFOpodden, Svenska rån och Hemsökt finns överhuvudtaget inte kvar på radiojättens hemsida..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Media, SVT, Radioplay, Kulturnyheterna, UFOpodden, Hemsökt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bauer, Media, raderade, hundratals, avsnittefter , SVT:s, poddgranskning
Dagens Media - 16 okt 19 kl. 07:48

Bauer Media släpper “Sveriges första poddbok”

Bauer Media har låtit Peter Borossy läsa in Thomas Hansens deckare ”När mikrofonen tystnar”. Enligt Bauer Media innebär det att de släpper Sveriges första poddbok..

Dagens Media - 23 jul 18 kl. 14:22

Bauer Media i allians med Mad Men Media

Radioaktören växlar upp inför augusti, då de nya radiolicenserna träder i kraft. "Genom partnerskapet stärker vi vår position ytterligare på den svenska radiomarknaden", säger Bauer Media-vd:n Staffan Rosell..

Dagens Media - 28 apr 15 kl. 11:53

Bauer Media köper SBS Discovery Radio

Den nordiska delen av SBS Discovery Radio förvärvas av Bauer Media..

Dagens Media - 31 aug 15 kl. 07:00

Efter uppköpet - Så blir nya Bauer Media Group Sverige

I dag byter SBS Discovery Radio namn till Bauer Media Group Sverige, efter uppköpet..

Dagens Media - 28 sep 15 kl. 10:35

Nya radiotillstånd för Bauer Media

Bauer Media Group vinner tre nya tillstånd för att sända radio..

Dagens Media - 08 dec 15 kl. 10:24

Bauer Media köper finsk radiokanal

Bauer Media, som köpte SBS Discovery Radio i våras, köper finska Radio Nova..

Dagens Media - 06 dec 16 kl. 11:14

Bauer Media och Teracom riskerar störa luftfartsnavigeringen

PTS hotar med sexsiffrigt vite om inte Bauer Media och Teracom ändrar effekten på sina radiosignaler i Nackaområdet..

Dagens Media - 12 jan 18 kl. 08:22

Bauer Media: "Radiolyssnandet är förhållandevis oförändrat"

Efter radions succéår – MTG Radio och Bauer Media berättar om anledningarna till tillväxten och hur radiodistributionen ska öka ytterligare..

Dagens Media - 01 aug 18 kl. 07:57

Bauer Media om den nya radiomarknaden: "Alla våra fronter stärks nu"

RADIO-OMREGLERINGEN. För första gången finns den nu tre rikstäckande kommersiella radiokanaler i Sverige. Marknadsledande Bauer Media är aktören som spenderat mest pengar på nya sändningstillstånd: "Vi blir bredare, djupare och bättre nu", säger vd:n Staffan Rosell..

Dagens Media - 11 okt 18 kl. 07:59

Bauer Media ryter ifrån mot public service

Bauer Media vill att public service uppdrag smalnas av och förtydligas. "Förhoppningsvis rannsakar de sig själva och funderar över hur de använder sina medel", säger vd Staffan Rosell..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Ny rapport: Allt fler unga ägnar sig åt kultur – men läsningen rasar

Allt fler unga i Sverige ägnar sig åt kulturaktiviteter på fritiden. Samtidigt minskar andelen unga som läser. Mellan 2007 och 2018 har andelen unga som läser böcker varje vecka sjunkit från 60 till 30 procent, det visar en rapport från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF)..

SVT - 6 timmar sedan

Pressarkivet släpps online – Fri tillgång till 400 år av nyheter

För den som har tröttnat på dagsaktuella nyheter finns nu ett annat alternativ. På grund av ett tillfälligt avtal mellan Kungliga biblioteket och upphovsrättsorganisationen Bonus Copyright Access kan vem som helst få tillgång till tjänsten Svenska dagstidningar, som samlar nästan 400 år av nyhetsrapportering digitalt..

SVT - 7 timmar sedan

Mellostjärnan tar sina karantänskonserter till Globen

Mellostjärnan Lina Hedlunds virtuella konsertinitiativ Karantänsessions, där hon och andra svenska artister uppträder i Hedlunds vardagsrum, har nått stor publik. Nu tar artisten initiativet vidare till en bra mycket större och mindre intim scen – Globen. – Musiken är lika viktig oavsett om man är klädd i raggsockar eller klackar, säger Lina Hedlund i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 8 timmar sedan

Bamse animeras på nytt i tre filmer

Batman, Spindelmannen och Stålmannen – alla har de fått nytt liv på vita duken. Snart är det dags för ytterligare en serietidningshjälte att vara med om det som i branschen kallas för en reboot: Bamse, världens starkaste björn..

SVT - 8 timmar sedan

Sommarlov filmas utan publik

Barnprogrammet Sommarlov kommer att spelas in traditionsenligt även i år, men årets upplaga görs utan publik för att minska risken för spridning av coronaviruset..

SVT - 9 timmar sedan

Andrea Bocelli sänder konsert från katedral

Tenoren Andrea Bocelli firar påsk i hemlandet Italien med att sjunga i katedralen Duomo di Milano. Konserten, som genomförs utan publik, direktsänds på Bocellis Youtubekanal..

SVT - 13 timmar sedan

John Prine död – smittades av coronaviruset

John Prine, som så sent som förra året fick ”Lifetime Achievement Award” på Grammygalan, har dött av covid-19. Hans familj meddelade förra veckan att han hade smittats av coronaviruset och att läget var kritiskt..

SVT - 21 timmar sedan

Recension: Anne Carson gör antikens poeter levande

Det var den grekiska poeten Sapfo som runt år 600 före vår tideräkning slog fast att kärleken är bitterljuv, och ”ingen som älskat har några invändningar”, hävdar den kanadensiska författaren Anne Carson med en självklarhet som är typisk för henne. Det antika Grekland är inte bara den västerländska litteraturens och filosofins källa, den lever än, den porlar och rinner genom seklerna ända fram till våra dagar..

SVT - 22 timmar sedan

Regeländring kan hjälpa teatrar hjälpa vården

I dag beslutade regeringen att lätta på reglerna för vilken sorts skyddsutrustning som får användas i vården. Det kan leda till att skyddsmasker som nu tillverkats av flera kostymateljeer på teaterhus i landet kan komma att användas av vårdpersonal under coronakrisen..

SVT - 23 timmar sedan

Mark Levengood leder hyllningsprogram

SVT hyllar sjukvårdspersonal och byråkrater i det direktsända programmet ”En kväll tillsammans”, specialgjort på grund av coronakrisen. Mark Levengood leder sändningen, i en förhoppning om att ena Sverige. – Vi ska hylla de som hyllas bör, alla som är i frontlinjen och kämpar, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.