Polisen > Nyheter

Friday, 03 April, 23:01

Polisen - 25 mar 20 kl. 09:46

Narkotika för 42 miljoner - fyra män åtals idagFyra män åtalas idag vid Göteborgs tingsrätt misstänka för synnerligen grovt narkotikabrott synnerligen grov narkotikasmuggling. De greps i samband med att de förra sommaren transporterade narkotika till ett sammanlagt värde av 42 miljoner kronor..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Göteborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Narkotikaför 42 miljoner , fyra, män, åtals, idag
Expressen - 01 jun 18 kl. 07:56

Poliser attackerade av 100-tals i Christiania

Poliser attackerades på torsdagskvällen av uppemot 100 stenkastandes människor i Christiania i Köpenhamn.Sex poliser attackerades efter att försökt gripa fyra personer som misstänkts sälja narkotika i området.En fick föras till sjukhus, uppger SVT..

Polisen - 20 feb 20 kl. 12:12

Fjärrstyrda bomber och narkotika i bil – två män åtals idag

Två män åtalas idag vid Göteborgs tingsrätt för bland annat grovt narkotikabrott och olovligt befattning med brandfarliga och explosiva varor. I samband med gripandet påträffade polisen narkotika och sprängmedel i en bil..

BT - 15 mar 12 kl. 12:10

Två Markbor åtalas för 100-tals knarkaffärer: "Försörjt sig på det"

Två män i 20-årsåldern från Mark åtalas för fler än 100 försäljningar av narkotika. Affärerna har i majoriteten av fall omfattat mindre mängd, men antalet har varit desto större. ?

Kristianstadsbladet - 02 maj 14 kl. 01:37

100-tals gängmedlemmar gripna i USA


Över 600 gängmedlemmar har gripits i 179 amerikanska städer under ett månadslångt tillslag mot de snabbt växande gängen.Projektet Southside riktade sig mot Sureños (Sur 13), ett gäng med rötter i södra Kalifornien, som ägnar sig åt mord, utpressning, narkotikahandel, prostitution och andra brott.Enligt justitiedepartementet är Sureños det snabbast växande gänget i USA.

BT - 02 maj 14 kl. 01:37

100-tals gängmedlemmar gripna i USA

Över 600 gängmedlemmar har gripits i 179 amerikanska städer under ett månadslångt tillslag mot de snabbt växande gängen. Projektet Southside riktade sig mot Sureños (Sur 13), ett gäng med rötter i södra Kalifornien, som ägnar sig åt mord, utpressning, narkotikahandel, prostitution och andra brott.Enligt justitiedepartementet är Sureños det snabbast växande gänget i USA.

Västerbottens Folkblad - 14 aug 14 kl. 11:25

Omfattande knarkhärva – 12 personer åtals

Sammanlagt 12 personer har åtalats misstänkta för delaktighet i en omfattande narkotikahärva i Umeå. Huvudpersonen i härvan är en man i 30-års ålder som är bosatt i Umeå. Mannen misstänks för att ha sålt narkotika till ett flertal personer i Umeå under 2014.

ÖstersundsPosten - 21 apr 15 kl. 14:51

Åtals för att ha tänkt sälja cannabis

En 19-årig man åtalas vid Östersunds tingsrätt för att ha använt cannabis i januari i år. Mannen ska också ha haft cannabispreparat på sig. Det tillsammans med det faktum att han också ska ha haft namnlista med telefonnummer och en våg ska tyda på att han tänkt sälja narkotika.

Trelleborgs Allehanda - 10 dec 18 kl. 05:00

Jättebeslag av narkotika i villa i Trelleborg

Vid ett tillslag mot en villa i Trelleborg hittade polisen över 58 000 narkotikaklassade tabletter. Drogerna kan vara värda en dryg miljon på gatan. En man i 25-årsåldern åtals nu för grovt narkotikabrott..

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 12 kl. 15:34

Pantbrev för 100 000 tals kronor på vift

En Kullabo i 55-årsåldern har polisanmält att fyra pantbrev på sammanlagt 800 000 kronor är på vift.På tisdagen gick mannen till polisen och berättade att han lånat ut fyra pantbrev till en man i 70-årsåldern. Syftet med det skulle vara att den äldre mannen behövde ett privat lån.

BT - 20 okt 16 kl. 15:30

Åtals för misshandel av fyra pojkar

Fosterhemmet var i kaos. Under lång tid hade en nu 20-årig man misshandlat och förföljt fyra andra pojkar. Men när polisen gjorde husrannsakan hade de inte väntat att hitta vad som fanns gömt hos mannen.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 5 timmar sedan

Polisen arbetar för ökad trygghet genom närvaro på gator och torg

Arbetet för ökad säkerhet och trygghet sker i vardagen och poliser från region Stockholms lokalpolisområden är regelbundet i lokala centrum eller andra allmänna platser i Stockholms län och på Gotland för att öka tryggheten..

Polisen - 7 timmar sedan

Polisinsats i Sävja inom ramen för operation Rimfrost

Polisen har genomfört ett flertal person- och fordonskontroller i stadsdelen Sävja i Uppsala med syfte att höja tryggheten för de boende i området..

Polisen - 11 timmar sedan

Polisen skickar brev till äldre om att skydda sig mot bedrägerier

Bedrägerier är ett ständigt återkommande brott och en särskilt utsatt grupp är äldre. Men det finns enkla tips på hur man kan minimera risken för att utsättas för en bedragare..

Polisen - 11 timmar sedan

Stort antal falska sedlar i omlopp

Stor ökning av 500 kronors sedlar senaste året. Under januari till mars är det sex gånger så många ärenden..

Polisen - Igår: 15:17

Stort antal falska sedlar i omlopp i Stockholm

I region Stockholm har antalet förfalskade 500-kronorssedlar ökat markant under årets första kvartal jämfört med samma period 2019..

Polisen - Igår: 13:04

Nio kilo tobak i beslag efter insats

Förra veckan genomförde polisen i lokalpolisområde Rinkeby en insats tillsammans med Tullverket mot smuggelvaror och narkotika. På ett ställe beslagtog polisen nio kilo illegal tobak..

Polisen - Igår: 12:20

Snabbare lagföring har haft avsedd effekt

Försöksverksamheten, Snabbare lagföring där myndigheter arbetar för att minska tiden från ett polisingripande till dom eller beslut; brott ska lagföras snabbt och effektivt, når goda resultat enligt rapport från Brottsförebyggande rådet..

Polisen - Igår: 11:50

Resurs hos polisen i Stockholm styrs om med anledning av pandemi

Situationen med coronaviruset ger inställda kommenderingar, framflyttade utbildningar och mindre att göra för vissa funktioner. Parallellt med en hög beredskap för höga sjuktal ska den resurs som frigörs arbeta med utredning samt ökad synlighet..

Polisen - Igår: 11:14

Insats mot narkotika i Valsta och Märsta gav resultat

Under onsdagskvällen den 1 april genomförde polisen i Märsta och Valsta en insats och hittade bland annat tramadol och cannabis..

Polisen - Igår: 10:32

Rånare greps efter spaning

Efter en bilburen rånturné genom Göteborg lämnade de misstänkta sin bil. När de återvände väntade polisen. Nu är tre män anhållna misstänkta för grovt rån i tre fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.