Sydsvenskan > Sport

Saturday, 04 April, 01:27

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 09:50

Stockholm lägger krispaket för småföretagStockholms stad presenterar nu ett krispaket för stadens småföretag. Det blir möjlighet att få uppskov på lokalhyra, dra ned på ordningsvakter och snabbare hantering av bygglov. Mindre företag står för 30 procent av skatteintäkterna i Stockholms stad. O.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmlägger , krispaketför , småföretag
DN - 25 sep 18 kl. 14:12

Stockholm vill stoppa företag från att fylla stadens cykelställ

Stockholms stad försöker begränsa nya cykelföretags framfart. Redan i dag är det ont om plats i stans cykelställ – och mellan 10 och 15 nya företag är intresserade av att placera ut cyklar i olika utföranden. – Det kommer att bli väldigt svårt att parkera sin egen cykel, säger Johan Sundman, projektledare hos Trafikkontoret..

Skånskan - 20 mar 20 kl. 14:16

Nytt krispaket till företagen från regeringen

Regeringen är klar med ännu ett krispaket till företagen. Staten utökar nu krediter och kreditgarantier till främst mindre företag.– Det ger ytterligare möjligheter för svenska företag att få stöd i denna svåra situation, säger finansminister Magdalena Andersson (S).

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 09:50

Stockholm lägger krispaket för småföretag

Stockholms stad presenterar nu ett krispaket för stadens småföretag. Det blir möjlighet att få uppskov på lokalhyra, dra ned på ordningsvakter och snabbare hantering av bygglov. Mindre företag står för 30 procent av skatteintäkterna i Stockholms stad.

Skånskan - 23 mar 20 kl. 12:09

M: Akut läge för att rädda jobb och företag

Slopa arbetsgivaravgiften under två månader, halvera hyreskostnaden och skapa en statlig riskkapitalfond. Moderaterna föreslår fler krisåtgärder för att rädda jobb och företag från coronavirusets effekter.De närmaste dagarna ska landets företag betala ut löner och andra kostnader.

PrivataAffärer - 16 mar 20 kl. 09:22

Regeringen: Nytt krispaket för jobben

Förslagen ska lämnas till riksdagen i den extra ändringsbudget som beslutas av regeringen den 19 mars. Krispaket kan, beroende på hur situationen utvecklas, omfatta över 300 miljarder kronor om hela likviditetsförstärkningen genom skattekontot utnyttjas. För det första införs korttidspermittering.

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 17:21

Nytt krispaket riktat till småföretag

Regeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. – Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..

SR - 25 mar 20 kl. 17:43

Regeringen presenterar nytt krispaket för företag

Regeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 12:04

Stockholm lägger krispaket för småföretag

Stockholms stad ger uppskov på lokalhyra för stadens småföretag, restauranger kan dra ned på ordningsvakter och bygglov för uteserveringar ska snabbas på..

YA - 16 mar 20 kl. 09:22

Ekonomi: Krispaket ska rädda jobb och företag

Regeringen presenterar ett nytt krispaket för svenska företag. Det kan omfatta 300 miljarder kronor, enligt finansministern. Bland annat införs ett system för att möta permitteringar redan från i dag.

Blekinge Läns tidning - 16 mar 20 kl. 09:28

Krispaket ska rädda jobb och företag

Regeringen presenterar ett nytt krispaket för svenska företag. Det kan omfatta 300 miljarder kronor, enligt finansministern. Bland annat införs ett system för att möta permitteringar redan från i dag.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Utegångsförbud för unga i Turkiet

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan beordrar alla som är yngre än 20 år att inte lämna sina hem. De nya reglerna som införs med anledning av coronaviruset träder i kraft vid midnatt mot lördagen. Drygt 30 städer, däribland huvudstaden Ankara samt Is.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

WHO: Möjligt att corona kan vara luftburet

Det finns en viss möjlighet att coronaviruset kan vara luftburet, uppger WHO vid en presskonferens på fredagen. Det skulle i så fall innebära att mindre droppkärnor kan spridas med luften och inandas. Det är dock inte vetenskapligt fastställt att corona.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Social distans – också ren lyx.

Tvätta händer, hålla avstånd, isolera de sjuka och skydda de sköra. Lyx..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

SVT sänder Eurovision-vecka

Trots att Eurovision Song Contest 2020 är inställt kommer tittarna ändå att få ta del av Europas största musikarrangemang i en annorlunda tappning. – Sveriges tolva ska delas ut, säger Christer Björkman. För några veckor sedan kom beskedet att Eurovisio.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ny klubbchef ser över FC Rosengårds organisation

Jenny Damgaard: ”Väldigt spännande och inspirerande.”.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Skörden är viktigast. Ös ur ladan, Andersson.

Det finns gott om resurser att ta av..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Systembolaget börjar slussa in kunder

Systembolaget har börjat slussa in kunder i butikerna för att undvika trängsel och smittspridning. 100 personer har nyrekryterats för att sköta slussning och möta den ökade kundtillströmningen – Slussningen handlar om omtanke om våra kunder och medarbet.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

200 miljoner i stöd till medierna

Regeringen har beslutat om ett permanent ökat mediestöd på 200 miljoner kronor per år från och med i år. 150 miljoner används för ett tillfälligt distributionsstöd under tre månader. Stödet omfattar alla tryckta nyhetstidningar.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Dansk succétränare tar över i Lugi: ”Vågar spela med talanger”

Lugi har klart med en ny tränare. 33-årige dansk hämtas från Norge..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Långsammare virusspridning i Tyskland

Över 80 000 personer konstaterats smittade i Tyskland och drygt 1 000 personer har avlidit. De åtgärder som har satts in i Tyskland för att sakta ner smittspridningar är verkningsfulla, anser myndighetsföreträdare. – Vi ser att spridningen av viruset gå.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.