Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 07 April, 08:41

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 09:50

Stockholm lägger krispaket för småföretagStockholms stad presenterar nu ett krispaket för stadens småföretag. Det blir möjlighet att få uppskov på lokalhyra, dra ned på ordningsvakter och snabbare hantering av bygglov. Mindre företag står för 30 procent av skatteintäkterna i Stockholms stad. O.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmlägger , krispaketför , småföretag
DN - 25 sep 18 kl. 14:12

Stockholm vill stoppa företag från att fylla stadens cykelställ

Stockholms stad försöker begränsa nya cykelföretags framfart. Redan i dag är det ont om plats i stans cykelställ – och mellan 10 och 15 nya företag är intresserade av att placera ut cyklar i olika utföranden. – Det kommer att bli väldigt svårt att parkera sin egen cykel, säger Johan Sundman, projektledare hos Trafikkontoret..

Skånskan - 20 mar 20 kl. 14:16

Nytt krispaket till företagen från regeringen

Regeringen är klar med ännu ett krispaket till företagen. Staten utökar nu krediter och kreditgarantier till främst mindre företag.– Det ger ytterligare möjligheter för svenska företag att få stöd i denna svåra situation, säger finansminister Magdalena Andersson (S).

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 09:50

Stockholm lägger krispaket för småföretag

Stockholms stad presenterar nu ett krispaket för stadens småföretag. Det blir möjlighet att få uppskov på lokalhyra, dra ned på ordningsvakter och snabbare hantering av bygglov. Mindre företag står för 30 procent av skatteintäkterna i Stockholms stad.

Skånskan - 23 mar 20 kl. 12:09

M: Akut läge för att rädda jobb och företag

Slopa arbetsgivaravgiften under två månader, halvera hyreskostnaden och skapa en statlig riskkapitalfond. Moderaterna föreslår fler krisåtgärder för att rädda jobb och företag från coronavirusets effekter.De närmaste dagarna ska landets företag betala ut löner och andra kostnader.

PrivataAffärer - 16 mar 20 kl. 09:22

Regeringen: Nytt krispaket för jobben

Förslagen ska lämnas till riksdagen i den extra ändringsbudget som beslutas av regeringen den 19 mars. Krispaket kan, beroende på hur situationen utvecklas, omfatta över 300 miljarder kronor om hela likviditetsförstärkningen genom skattekontot utnyttjas. För det första införs korttidspermittering.

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 17:21

Nytt krispaket riktat till småföretag

Regeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. – Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..

SR - 25 mar 20 kl. 17:43

Regeringen presenterar nytt krispaket för företag

Regeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 12:04

Stockholm lägger krispaket för småföretag

Stockholms stad ger uppskov på lokalhyra för stadens småföretag, restauranger kan dra ned på ordningsvakter och bygglov för uteserveringar ska snabbas på..

YA - 16 mar 20 kl. 09:22

Ekonomi: Krispaket ska rädda jobb och företag

Regeringen presenterar ett nytt krispaket för svenska företag. Det kan omfatta 300 miljarder kronor, enligt finansministern. Bland annat införs ett system för att möta permitteringar redan från i dag.

Blekinge Läns tidning - 16 mar 20 kl. 09:28

Krispaket ska rädda jobb och företag

Regeringen presenterar ett nytt krispaket för svenska företag. Det kan omfatta 300 miljarder kronor, enligt finansministern. Bland annat införs ett system för att möta permitteringar redan från i dag.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nedriven kontaktledning stoppar tåg mellan Stockholm och Malmö

All tågtrafik mellan Stockholm och Malmö påverkas..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Andning hjälpte JK Rowling genom viruset

Författaren JK Rowling misstänker att hon har drabbats av coronaviruset, men har nu återhämtat sig efter två veckors sjukdom. På Twitter skriver hon: "De senaste två veckorna har jag haft alla symptom för covid-19 (även om jag inte har blivit testad)"..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Slagläge för Samsung

Den sydkoreanska elektroniktillverkaren Samsung Electronics räknar med att vinsten ökar mer än väntat under andra kvartalet. Rörelseresultatet från kvartalet beräknas preliminärt öka till 6 400 miljarder sydkoreanska won (cirka 52 miljarder kronor). Det.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ica delar upp utdelningen

Icagruppens styrelse har justerat sitt utdelningsförslag och slopar en föreslagen höjning av styrelsens arvode för 2020, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Nivån på utdelningen lämnas oförändrad på tolv kronor, men den delas upp i två delar. Den för.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tennisens bad boy delar ut mat i krisen

Den kontroversiella tennisstjärnan Nick Kyrgios vill hjälpa till under coronakrisen hemma i Australien. Han erbjuder människor som har det tufft att personligen köra hem mat till dörren. "Snälla, gå inte och lägg er hungriga", skriver han.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Böner för Boris – världsledarnas hälsningar

"Jag tänker på min vän Boris." Under natten har reaktionerna strömmat in efter nyheten att Storbritanniens premiärminister Boris Johnson intensivvård för covid-19. Såväl nära vänner som meningsmotståndare, i både när och fjärran, önskar premiärministern.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Snart dukas det upp i Ängelholms nyaste matsal

Invigning väntar på Strövelstorps skola om ett par veckor..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Polisen: Fler barn begår barnpornografibrott

Polisen ser en ökning av antalet barn som sprider bilder på övergrepp på andra barn på sociala medier. Inte för det sexuella, utan för att chocka varandra. – Det är naturligtvis ett jätteproblem.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ljusglimtar på börserna ger hopp om vändning

Den ekonomiska krisen i spåret av coronaviruset kan stabiliseras efter att det pekat uppåt både på den amerikanska och asiatiska börsen. – Nu börjar vi se ljuset i tunneln, säger Robert Bergqvist, SEB:s chefsekonom. Minskat antal dödsfall i några av de.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Han skriver manus till nästa ”Ant-man”

Manuset till den tredje "Ant-man"-filmen kommer att skrivas av "Rick and Morty"-manusförfattaren Jeff Loveness, rapporterar NME. Filmen släpps under 2022 och sedan tidigare står det klart att Peyton Reed regisserar. Loveness skrev på kontraktet innan fi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.