DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 14:23

DI - 25 mar 20 kl. 09:46

Nya stöden kan visa sig bli en mardröm – riskerar både företagens och ägarnas ekonomiDe nya stödåtgärderna med korttidspermittering och anstånd med skattebetalningar kom som ett ljus i mörkret för många hårt pressade företag. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya stödenkan , visasig bli en , mardröm, riskerar, både företagens och ägarnas ekonomi
SR - 02 okt 15 kl. 08:06

Modo-kaptenens mardröm - riskerar att missa hela säsongen

Modos lagkapten och stjärnspelare Byron Ritchie riskerar att missa resten av SHL-säsongen..

GöteborgsPosten - 31 mar 19 kl. 07:50

Den som lämnar riskerar att dö

Samhället ska stötta och ställa frågor till de som riskerar utsättas för våld i nära relationer. Men det sker allt för sällan, skriver GP:s krönikör Sarah Britz..

YLE - 30 sep 17 kl. 13:00

Analys: Fortums köp av den tyska energijätten riskerar att göra bolaget fossilt

Fortums köp av den tyska energijätten Uniper väcker protester och flera frågor. En analys är att företaget "far med full fart tillbaka till det förgångna"..

Nyheter 24 - 02 feb 12 kl. 09:10

"Sveriges måste visa solidaritet med EU i ett krig mot Iran"


När konflikten med Iran trappas upp finns risk att vi närmar oss krig, hävdar Carl Bildt. Utrikesminister Carl Bildt har tidigare uttalat sig om att den pågående Irankonfliken ytterst riskerar att sluta i krig. Efter att EU förbjudit alla medlemsländer att importera olja från Iran - då det finns misstankar om att Iran utvecklar kärnvapen - hotar Iran blockera det viktiga Hormuzsundet och införa ett omedelbart stopp av oljeleveranser.

Hela Gotland - 10 feb 14 kl. 08:07

WEBB-TV: Mardrömsskada för Gerndt

Alexander Gerndt, 27, skadades illa efter en våldsam tackling när hans Young Boys mötte Basel i den schweiziska ligan. Nu riskerar han att missa hela säsongen..

Expressen - 20 aug 11 kl. 08:42

Så riskerar alliansen att rasa samman inifrån

Här hånar M-politiker i hela landet allianskamraterna i Centerpartiet och Kristdemokraterna. Expressen kan i dag - samtidigt som statsminister Fredrik Reinfeldt håller sitt sommartal - visa hur alliansen riskerar att rasa samman inifrån. Maud Olofsson kallas för "pratminister", Andreas Carlgren för "olyckan" och Göran Hägglund "saknar karisma" - hävdar Reinfeldts egna politiker.

Expressen Dina Pengar - 11 feb 20 kl. 08:00

Youtuberns mardröm – riskerar att bli hemlös

Amanda har försökt slå igenom på Youtube i tio år.Men intäkterna är bara på drygt 900 kronor i månaden, så hon bor hos kompisar och lånar pengar hela tiden. Ändå lånar hon 5 000 till en hårsförlängning.

Skånskan - 02 jul 19 kl. 21:23

SKL: ”I extremfall riskerar Malmö att översvämmas”

Malmö Områden kring centrala Malmö riskerar att översvämmas och kraftiga skyfall väntar om vi inte lyckas stoppa de accelererande utsläppen, enligt en färsk klimatrapport från Sveriges kommuner och landsting. Det är Sveriges kommuner och landsting, SKL, som tillsammans med underlag från SMHI har presenterat en rapport över tre svenska kommuner. Där redogörs konkreta effekter av klimatförändringarna på lokal nivå.

Dagens PS - 19 jun 19 kl. 13:59

NY Times: USA riskerar att lämnas i sticket

USA var länge den fria marknadens förkämpe, men efter presidentvalet 2016 blåser förändringens vindar i Washington. Frågan är vad det betyder för den fortsatta globaliseringen? Efter Andra världskriget var det USA som drev på globaliseringen allra mest; ett internationellt utbyte av produkter och tjänster var nyckeln till världsfreden hette det då – i dag är det Donald Trumps handelskrig som gäller, skriver artikelförfattaren Peter S.

Trelleborgs Allehanda - 07 feb 13 kl. 15:44

Riskerar elitlicensen med mötesflytt


Gais flyttar årsmötet till den 25 mars och riskerar därmed att bli av med elitlicensen. Ett av A-kriterierna för en klubb allsvenskan eller superettan, för att få elitlicensen, är att senast den 16 mars ha en av styrelsen och revisorerna godkänd och underskriven årsredovisning inklusive förvaltningsberättelse. Revisionsberättelsen ska också ha tillsänts Svenska fotbollförbundet senast 16 mars.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Bergs Timber går ner på tre sågverk – tar nedskrivning

Sågverksbolaget Bergs Timber har under vintern genomfört en strategisk översyn av den svenska sågverksrörelsen med målsättningen att skapa….

DI - 10 minuter sedan

Saudiarabien ökar oljeexporten till 10,6 miljoner fat om dagen

Saudiarabien utökar landets oljeexport med 600.000 fat per dag till 10,6 miljoner fat, framgår av ett uttalande från energidepartementet i….

DI - 15 minuter sedan

SSAB inleder förhandlingar om tillfälliga permitteringar i Finland

Stålbolaget SSAB har beslutat sig för att inleda fackliga förhandlingar om tillfälliga permitteringar inom sin finska verksamhet som en….

DI - 15 minuter sedan

OssDsign erhåller regulatoriskt godkännande i Japan och förbereder för lansering

OssDsign AB (publ) meddelade idag att OssDsign Cranial PSI fått godkänt av den japanska myndigheten för läkemedel och medicintekniska….

DI - 15 minuter sedan

Finansministern håller presskonferens klockan 16

Finansminister Magdalena Andersson, ekonomisk-politiska talespersonerna Emil Källström (C) och Mats Persson (L) samt finansmarknadsminister….

DI - 15 minuter sedan

Getinge och spelbolag lyfter – här är dagens vinnare och förlorare

Getinge och spelbolag syns bland vinnare på måndagens Stockholmsbörs. Åt andra hållet gick banker och oljebolag..

DI - 30 minuter sedan

14.00: Se Folkhälsomyndighetens presskonferens

Folkhälsomyndigheten håller sin dagliga presskonferens med uppdatering av coronasituationen i Sverige..

DI - 30 minuter sedan

Tankerbolaget rusar på Oslobörsen

Coronakrisen och schismen mellan Saudiarabien och Ryssland har skickat oljepriset i golvet men inneburit en guldgruva för tankerrederierna..

DI - 30 minuter sedan

Peab tar order värd 175 miljoner

Byggbolaget Peab har fått i uppdrag att bygga ett äldreboende i Eskilstuna. Ordervärdet uppgår till 175 miljoner kronor. .

DI - 45 minuter sedan

KD vill att fler skyddas av permitteringar: ”Tvingar ut personer i kylan”

På torsdag klubbar riksdagen regeringens förslag om statligt stöd för permitteringar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.