Expressen > Nyheter

Thursday, 09 April, 12:57

Expressen - 25 mar 20 kl. 09:38

Ställ dina frågor till experternaCamilla Skyttman från Unizons styrelse chattar klockan 11.00 om våld mot kvinnor i hemmet och ökad oro nu i coronatider. Ställ dina frågor till Camilla redan nu. Scrolla i chatten för att se tidigare experters svar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skyttman, Unizons, Camilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ställdina , frågortill , experterna
Expressen - 05 jul 13 kl. 14:10

Ställ frågor till PR-experterna!

Klockan 15 chattar PR-experterna Marianne Djudic och Richard Lind med läsarna. Ställ era frågor redan nu!.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 18 kl. 09:28

[PLUS] Experterna svarar vecka 5

Experterna svarar på dina frågor om ekonomi, budget och konsumtion. Skicka era frågor....

Västerbottens Folkblad - 13 feb 18 kl. 21:00

[PLUS] Experterna svarar: Kan jag få bostadstillägg?

Experterna svarar på dina frågor om ekonomi, budget och konsumtion. Skicka era frågor....

Västerbottens Folkblad - 27 feb 18 kl. 21:00

[PLUS] Experterna svarar: Drabbas partnern av min skuldsanering?

Experterna svarar på dina frågor om ekonomi, budget och konsumtion. Skicka era frågor....

Västerbottens Folkblad - 11 apr 18 kl. 14:00

[PLUS] Experterna svarar: Kan jag nekas öppna konto?

Experterna svarar på dina frågor om ekonomi, budget och konsumtion. Skicka era frågor....

YLE - 05 okt 16 kl. 11:36

Experter ger svar på åtta vanliga frågor om vargar

Informationsmötet om vargar lockade man ur huse på tisdagskvällen i Tenala. Känslorna kring vargarna var delade och det kommer de vara fortsättningsvis. Situtionen kommer ändå att lugna ner sig, säger en känd svensk vargforskare.

Barometern - 15 minuter sedan

Lärarutbildningen svarar på frågor på nätet

Lärarutbildningen vid Linnéuniversitetet öppnar efter påsk ett digitalt rum där nya och tidigare studenter kan ställa frågor kring olika inriktningar, antagningskrav och krav på förkunskaper..

SVT - 02 dec 13 kl. 19:40

Chatta med experterna om miljögifter

Hur farliga är miljögifterna och hur påverkar de dig och dina barn? Ställ dina frågor till experterna redan nu..

Hela Gotland - 27 jan 14 kl. 13:08

Chatta med experterna

Har du frågor om gromning och sexbrott på nätet? Chatta med experterna Thomas Andersson, pressekreterare, och Joanna Lundquist, jurist, på Ecpat..

Sydsvenskan - 07 mar 16 kl. 22:34

Nya frågor ställs efter medicindöd

Experter som undersökt dödsfallet i samband ett läkemedelsförsök i Frankrike säger att den testade substansen ledde till "uppseendeväckande och hittills okända effekter" på försökspersonernas hjärnor.Sex personer fick läggas in på sjukhus och en dödförklarades efter testerna som genomfördes i Rennes i januari på uppdrag av portugisiska läkemedelsbolaget Bial. Enligt expertrapporten, som presenterades på måndagen, orsakades reaktionerna otvetydigt av det testade ämnet: BIA 10-2474, en smärtlindrande substans.

Dagens PS - 20 mar 19 kl. 07:54

Experter har farhågor om börsen

Proffsen befarar att ”supertrenden är hotad”, skriver Dagens Industri. I över fem års tid har noteringarna varit fler än avnoteringarna på Stockholmsbörsens huvudlista. Men den trenden kan i år komma att brytas, tror experterna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Äldre med hemtjänst bjuds på restaurangmat

Näringslivet och restaurangbranschen drabbas hårt i coronakrisen. Samtidigt har vårdpersonalen ett ansträngt läge. Borgholm kommun slår två flugor i en smäll när de bjuder äldre med hemtjänst på mat från lokala restauranger.

Expressen - 1 timme sedan

S och M överens – de som är i riskgrupp kan få ersättning

Socialdemokraterna går Moderaterna till mötes i frågan om ersättning till dem som tillhör riskgrupper för corona och därför bör stanna hemma från arbetet, erfar DN. S vill nu snabbt utreda hur man ska definiera riksgrupperna och hur ett system för utbetalningar skulle kunna utformas. .

Expressen - 1 timme sedan

S och M överens om förslaget – riskgrupper kan få ersättning

S och M är överens om att den så kallade smittbärarpenningen ska utvidgas, erfar DN.Enligt förslaget så ska riskgrupper som bör stanna hemma från jobbet kunna få ta del av ersättningen. .

Expressen - 1 timme sedan

Spanien planerar att häva nedstängning

Enligt den spanska premiärministern, Pedro Sanchez, har Spanien nått kulmen av coronasmittan. Därmed kommer landet snart att häva den nationella nedstängningen, sa Sanchez under en presskonferens i dag..

Expressen - 1 timme sedan

Beslutet: Halvera parkeringsavgifterna

Socialdemokraterna och Alliansen har kommit överens om att närmare 12 000 parkeringsplatser ska få sänkt taxa de kommande månaderna med anledning av coronapandemin.Beslutet togs av styrelsen i det kommunala parkeringsbolaget under onsdagskvällen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Här skålar Walter, 99, – är frisk från corona

Walter, som fyller 100 om tre månader, är på fötterna igen efter att ha kämpat mot corona-viruset under en lång sjukhusvistelse.Nu ser han fram mot att fira påsken i hemmet och repa sig.– Och att få träffa min familj som jag inte sett på en månad, säger Walter..

Expressen - 2 timmar sedan

Flygandet minskade med 60 procent: ”Dramatiskt”

Flygandet från Swedavias tio flygplatser minskade med 60 procent under mars, jämfört med samma period i fjol.Hittills i april har flygandet minskat med 97 procent.– Coronakrisens samhällspåverkan är dramatisk och det slår med full kraft mot Swedavia, säger vd:n och koncernchefen Jonas Abrahamsson i ett pressmeddelande..

Expressen - 3 timmar sedan

Ingen intensivvård för personer över 80

Coronapatienter med en biologisk ålder på över 80 ska inte få intensivvård på Karolinska universitetssjukhuset.Inte heller multisjuka över 60 år, enligt ett dokument som Aftonbladet fått ta del av.Dokumentet visar vilka patienter som bortprioriteras i covid-krisens Stockholm..

Expressen - 3 timmar sedan

Ylvas make dog – fick betala extra för transporten

Ylva Janssons make, Henning, avled vid 81 års ålder i coronaviruset efter att smittan spridit sig på hans äldreboende. Först fick Ylva Jansson besked om hon inte fick se honom en sista gång – kistan skulle vara sluten av smittskyddsskäl.  – Sedan berättade de att transportören skulle ha 1 995 kronor extra för att frakta honom från bårhuset till krematoriet, säger hon.

Expressen - 4 timmar sedan

Professorn: 30-40 procent av Stockholmarna kan ha smittats

Forskare tror att vi kan uppnå flockimmunitet när 60 procent av jordens befolkning smittats av coronaviruset.I Stockholm kan runt 30 till 40 procents redan haft viruset, det tror Jan Albert, professor i smittskydd vid Karolinska institutet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.