DI > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 17:24

DI - 25 mar 20 kl. 09:28

Carnegie ser ökad risk om Evolution Gamings studio i Riga tvingas stängasCarnegie har sänkt sin rekommendation för spelbolagsunderleverantören Evolution Gaming..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Evolution Gamings, Riga, Evolution Gaming

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegie, ser, ökad, riskom , Evolution, Gamings, studioi , Riga tvingas stängas
Affärsvärlden - 16 sep 14 kl. 14:19

Carnegie ser ökad risk i investmentbolagets aktie

Carnegie ser en ökad risk för fortsatt kursfall i Kinnevik..

Dagens PS - 27 sep 17 kl. 11:14

Nordea ser ökad risk för boprisfall

Här är bakgrunden till storbankens oro. Nordea konstaterar i en färsk konjunkturrapport – som refereras av Di – att bostadsbyggandet är på den högsta nivån på 25 år i Sverige. ”Vi bygger väldigt mycket i alla regioner, även i de delar av länder där befolkningen inte utvecklas lika starkt”, säger Susanne Spector, senioranalytiker på banken, enligt Di.

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 07:31

Goldman Sachs ser ökad risk för recession

Goldman Sachs ser en ökad risk att handelskonflikten mellan USA och Kina knuffar in den amerikanska ekonomin i recession..

PrivataAffärer - 29 feb 16 kl. 22:38

Nordea viktar ner aktier - ser ökad risk i förhållande till potentialen

Nordea har blivit mer skeptisk till aktier och varnar för att volatiliteten på börsen fortsätter. Samtidigt har riskerna ökat i förhållande till potentialen vilket motiverar lägre risk i portföljen, skriver banken i sin senaste strategirapport....

Cornucopia - 22 nov 14 kl. 19:13

Innebär rekordvärme och mild vinter ökad risk för storm eller snökanon?

De senaste tolv månaderna och även 2014 års första tio månader innebar ett globalt värmerekord och rekordtemperaturer i Skandinavien1.. Frågan är om detta innebär en ökad risk för kraftiga vinterstormar respektive sk snökanoner för svensk del?

Snökanoner, likt Gävle 4:e december 1998 eller Göteborg den 17:e november 1995, uppstår när kraftig vind blåser stora nederbördsområden över varmt hav och in över nedkylt land, där regnet snabbt förvandlas till snö.

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 07:31

Goldman Sachs ser en ökad risk för recession

Goldman Sachs ser en ökad risk att handelskonflikten mellan USA och Kina knuffar in den amerikanska ekonomin i recession..

Expressen - 14 mar 18 kl. 12:29

Polisen: Ökad risk för våld vid demonstrationer

Polisen och Säpo vill att höstens val ska genomföras på ett bra sätt även i utsatta områden och satsar därför extra resurser för att säkerställa detta. Detta sedan man sett störningar – exempelvis försök att hindra andra från att rösta – på vissa platser vid tidigare val.  I år ser polisen även en ökad risk för våldsamma sammandrabbningar.

SR - 01 okt 19 kl. 13:13

Ökad risk för lågkonjunktur

Idag kom ytterligare ett tecken på att svensk ekonomi är på väg att bromsa in. Inköpschefsindex för industrin som anses vara en viktig konjunkturmätare gick ner kraftigt i september. Jörgen Kennemar, som är seniorekonom på Swedbank och en av dem som tagit fram indexet, ser nu en ökad risk för en lågkonjunktur..

DI - 07 okt 14 kl. 09:54

Kinnevik: Carnegie ser uppsida i Zalando

Carnegie ser uppsida i Kinnevik-innehavet Zalando."Framöver kommer Kinneviks aktie att påverkas i större omfattning av börsrörelser än tidigare till följd av börsintroduktionerna av Zalando och Rocket Internet. Men efter de initiala kursfallen i dessa två aktier, ser Carnegie en god uppsida i Kinneviks aktie", skriver banken..

DI - 07 maj 19 kl. 10:08

DNB Markets ser ökad prisrisk i Tele2:s mobilverksamhet

DNB Markets ser en ökad risk inom Tele2:s svenska mobilverksamhet efter en offensiv från mobiloperatören Tre..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Stockholmsbörsen vänder uppåt i sluthandeln

Stockholmsbörsen har handlats under nollan under hela onsdagen, men har sakta men säkert klättrat uppåt den senaste halvtimman..

DI - 10 minuter sedan

Annexin drar tillfälligt tillbaka ansökan om klinisk studie

Forskningsbolaget Annexin Pharmaceuticals har i sin korrespondens med Läkemedelsverket förstått att myndigheten för att bevilja bolagets….

DI - 15 minuter sedan

Enrads revisor noterar osäkerhet kring fortsatt drift

I samband med publicering av årsredovisning och revisionsberättelse för Enrad, som säljer energilösningar, har revisorn i sin….

DI - 15 minuter sedan

Bravida slopar utdelningsförslag

Installationsbolaget Bravida drar tillbaka förslaget om utdelning, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

NGS inför korttidsarbete för personal – ser ökad efterfrågan på vårdpersonal

NGS Group, som är ett bemanningsbolag inom vård, skola, och ekonomi, inför korttidsarbete för cirka 25 medarbetare på grund av coronakrisen….

DI - 15 minuter sedan

Nynas får extra frist av USA – nöjda med ägarförändringar

Krisdrabbade Nynas har fått ett tillfälligt förlängt undantag från amerikanska finansdepartementets sanktioner mot Venezuela..

DI - 30 minuter sedan

Specialsändning: Så påverkar coronaviruset Sverige

Di TV samsänder tillsammans med Expressen TV om coronapandemin. Programmet gästas bland annat av statminister Stefan Löfven, socialminister….

DI - 30 minuter sedan

Quickcool avbryter planer på omvänt förvärv av Gamecubed

Quickcools styrelse avbryter planerna på att genomföra ett omvänt förvärv av det kanadensiska e-sportsföretaget Gamecubed, framgår av en….

DI - 30 minuter sedan

Får miljoner för att bygga kraftverk i gruva på Åland

Teknikbolaget Pumped Hydro Storage får 13 miljoner kronor av Energimyndigheten för att bygga ett pumpkraftverk i en nedlagd gruva..

DI - 45 minuter sedan

Tiden knapp för småföretagen – ”mycket alarmerande siffror”

Klockan klämtar för Sveriges minsta företag. Om bara två månader saknar varannan företagare likviditet för att driva verksamheten vidare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.