DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 09:30

DI - 25 mar 20 kl. 09:12

Stockholms stads stödpaket till näringslivet – uppskov på hyranDen grönblå majoriteten i Stockholms stad presenterar åtgärder som ska hjälpa näringslivet i staden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholms, stads, stödpakettill , näringslivet, uppskov, hyran
Skånskan - 21 mar 20 kl. 17:48

Malmö stad överens om stöd till näringslivet

Malmö Malmö stad meddelade under lördagen att de kommer att vidta en rad åtgärder för att stödja stadens näringsliv. Malmö stads åtgärder riktade till Malmös näringsliv med anledning av coronakrisen
Kortare betalningstider till leverantörer till Malmö stad Frysta hyror och möjlighet till avbetalningsplan Säkra samverkan kring Malmö som besöksdestination Anstånd för uteserveringar till och med augusti Anstånd för avgifter för vatten, avlopp och sophantering Stärkt rådgivning och vägledning för företagare Anstånd på avgifter som rör tillstånds- och tillsynsärenden samt lyhördhet och flexibilitet för den extraordinära situationenStödpaket kommer efter en överenskommelse mellan kommunledningen och Moderaterna. Syftet med stödet är att dämpa neg

Skånskan - 21 mar 20 kl. 17:48

Malmö stad överens om stöd till näringslivet

Malmö Malmö stad meddelade under lördagen att de kommer att vidta en rad åtgärder för att stödja stadens näringsliv. Stödpaket kommer efter en överenskommelse mellan kommunledningen och Moderaterna. Syftet med stödet är att dämpa negativa effekter  för stadens företag till följd av coronakrisen.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stockholms vårdbehov ligger fortfarande före viruset

Sjukvårdsbehovet i Stockholm ökar snabbt dag för dag, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i region Stockholm, till SR Ekot. .

DI - 15 minuter sedan

Spaniens KPI sjönk 0,3 procent

Konsumentpriserna i Spanien sjönk 0,3 procent i mars jämfört med månaden före. Inflationstakten var 0,1 procent, väntat var 0,5 procent. .

DI - 30 minuter sedan

Italienare förbereds på långvarig nedstängning

Trots tecken på en ljusning i virushärjade Italien kommer landet att fortsätta vara nedstängt ett bra tag till, klargör regeringen..

DI - 30 minuter sedan

Nordea: Nynoterade Electrolux-bolaget en uppköpskandidat

Nordea har inlett bevakning av det nyligen börsnoterade Electrolux Professional med rekommendationen köp. .

DI - 45 minuter sedan

Easyjet ställer hela flygflottan på marken

Det brittiska lågprisflygbolaget Easyjet ställer nu hela sin flygflotta på marken på grund av de reserestriktioner som många länder infört….

DI - 45 minuter sedan

Magdalena Andersson öppnar för statligt ägande

Sveriges finansminister öppnar för att förstatliga företag i coronakrisens spår. ”Det är absolut en möjlig väg”, säger Magdalena Andersson….

DI - 1 timme sedan

Powercell tar order från Bosch

Bränslecellsbolaget Powercell har tagit en order på Powercell 3 från tyska Bosch, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Saab drar tillbaka utdelningsförslaget

Försvarskoncernen Saabs styrelse har beslutat sig för att dra tillbaka utdelningsförslaget i spåren av coronavirusutbrottet. .

DI - 1 timme sedan

Per Norman ny ordförande i Leo Vegas

Valberedningen i bettingbolaget Leo Vegas föreslår att Mathias Hallberg, Carl Larsson, Per Norman och Torsten Söderberg väljs in i….

DI - 1 timme sedan

Fem saker att hålla koll på inför börsöppningen

Allt fler storbolag meddelar hur coronapandemin påverkar dem, senast i raden ABB som spår lägre intäkter inom samtliga affärsområden under….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.