SVT > Utrikes

Friday, 03 April, 22:13

SVT - 25 mar 20 kl. 08:57

SVT:s korrespondent i Italien: ”Chockerande att se folk ta sina sista andetag”– Rädslan och skräcken sprider sig i läkarkåren säger han i SVT:s Morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Italien, Morgonstudion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, korrespondenti , Italien, Chockerandeatt se , folkta , sina sista andetag
SVT - 04 maj 19 kl. 12:47

SVT:s korrespondent: ”Jag är ombedd att klä mig i gult”

När Thailands kung Vajiralongkorn kröns på lördagen är hela landet insvept i gula färger. Även SVT:s utsända är ombedda att vara klädda i gult, säger SVT:s korrespondent Ulrika Bergsten..

SVT - 07 jan 20 kl. 09:15

SVT:s korrespondent: ”En eldkorridor som rusade fram”

SVT:s korrespondent Ulrika Bergsten besöker utplånade samhällen i New South Wales i sydöstra Australien. – Det finns en känsla av uppgivenhet och chock, var ska det här sluta?” säger hon i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 11 feb 11 kl. 12:15

SVT:s korrespondent direkt från Kairo

SVT:s korrespondent Claes JB Löfgren rapporterar direkt från Kairo..

SVT - 03 maj 11 kl. 10:41

SVT:s korrespondent i Kina

Saab automobil har säkrat motsvarande 1,3 miljarder genom ett samarbete med den kinesiska biltillverkaren Hawtai. SVT:s korrespondent i Kina, Niklas Sjögren, i telefonintervju..

SVT - 07 sep 11 kl. 23:06

SVT:s korrespondent direkt från Moskva

SVT:s korrespondent direkt från Moskva.

SVT - 09 feb 12 kl. 09:00

SVT:s korrespondent direkt från Syrien

SVT:s korrespondent Samid Abu Eid rapporterar direkt från Syrien..

SVT - 21 mar 12 kl. 06:44

SVT:s korrespondent i Toulouse: Den misstänkte omringad

SVT:s korrespondent Christian Catomeris är på plats utanför det hus där polisen omringad den misstänkte mannen för dödsskotten mot tre soldater och skolattentatet i Toulouse i måndags. Se hans rapport från Rapport kl. 06.

SVT - 10 apr 12 kl. 21:19

SVT:s korrespondent om Santorums avhopp

Rick Santorum hoppar av det republikanska kampanjspelet - SVT:s korrespondent Stefan Åsberg kommenterar..

SVT - 08 jan 15 kl. 09:27

SVT:s korrespondent rapporterar direkt

SVT:s korrespondent berättar mer om gärningsmännen direkt från Paris.

SVT - 08 mar 15 kl. 18:56

SVT:s korrespondent i Moskva: ”De kommer att få en orättvis behandling”

Att den man som har erkänt mordet på ryske oppositionspolitikern Boris Nemstov är tjetjen är inte oväntat. Det säger SVT:s korrespondent i Moskva, Elin Jönsson. – Det är väldigt vanligt att man pekar ut just tjetjener, det är ett folk som beskylls för väldigt mycket här i Ryssland.

SVT - 31 aug 15 kl. 19:22

SVT:s korrespondent: Vi är stumma inför det vi ser

Vi står stumma inför den folkvandring vi ser över den ungerska gränsen, säger SVT:s korrespondent Ulrika Bergsten, som tillsammans med fotograf Ronald Verhoeven befinner sig mellan Serbien och Ungern, där flyktingar kämpar för att ta sig in i Europa..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

De lagar gratis mat till behövande i Spanien

I ett av de hårdast Coronadrabbade länderna Spanien så är inte bara sjukvården nära kollaps, utan också hela samhället. Men även många som förlorat mycket ekonomiskt är nu med och drar sitt strå till stacken. Våra utsända har träffat restaurangägare som lagar gratis mat till hemlösa och vårdpersonal..

SVT - 2 timmar sedan

Filmer från Ecuador visar döda kroppar på gatan

I Latinamerika sprids oron över coronaviruset. Ecuador har hittills drabbats hårdast sett till befolkningsmängd och inifrån landets största stad Guayaquil sprids nu filmer i sociala medier som visar döda kroppar på gatorna..

SVT - 13 timmar sedan

Strandsatta svenskar flygs hem från Peru

Omkring 290 skandinaver som varit strandsatta i Peru är nu på väg hem. SAS-planet avgick från Lima i går och väntas landa i Köpenhamn under morgontimmarna..

SVT - 16 timmar sedan

Över 1 000 döda på ett dygn i USA

Under det senaste dygnet avled 1 169 personer i USA sedan de insjuknat i Covid-19, enligt den senaste statistiken. Det är första gången som över 1 000 personer avlidit i ett enskilt land på ett dygn..

SVT - Igår: 17:27

Oljepriset rusar efter Trumps besked

Oljepriset rusar med över 30 procent efter nya förhoppningar om en lösning på konflikten mellan Saudiarabien och Ryssland. President Donald Trump twittrar att han förväntar sig kraftiga nedskärningar gällande produktionen från de båda länderna..

SVT - Igår: 16:34

USA inleder stor militärinsats mot drogkarteller

En vecka efter att USA åtalat Venezuelas president Nicolás Maduro för narkotika- och terrorbrott, inleds nu en militärinsats för att bekämpa narkotikahandeln i Karibien och Stilla havet. – Vi ska skydda det amerikanska folket från den illegala narkotikans dödliga plåga, sa USA:s president Donald Trump på en presskonferens..

SVT - Igår: 12:21

Tjeckien, Ungern och Polen vägrade ta emot flyktingar – bröt mot EU-rätten

Tjeckien, Ungern och Polen bröt mot EU-rätt när de vägrade ta emot flyktingar som EU-länderna gemensamt beslutat om. Det har EU-domstolen slagit fast i en ny dom..

SVT - Igår: 10:03

Corona-app lanseras i Tyskland efter påsk

En app som varnar för coronasmittade kan bli verklighet i Tyskland inom ett par veckor. Samarbetet sker mellan fler europeiska länder och den tyska regeringen ser det som “lovande”..

SVT - Igår: 03:45

Italiensk läkarförening: Högre exponering för corona kan leda till allvarligare sjukdom

Ett 70-tal läkare har dött i Italien och de flesta av dem var äldre allmänläkare som gjorde hembesök till sjuka människor för ungefär en månad sen.  – När man är hemma hos någon som har feber och hosta är man nära patienten. Sen ber man patienten hosta för att höra om det är torrhosta eller slemhosta, säger Giovanni Leoni, vice ordförande för den italienska läkarorganisationen FNOMCeO.

SVT - Igår: 23:41

Klimatmötet i Glasgow skjuts upp

Det internationella klimatmötet i Glasgow i november skjuts upp på grund av coronakrisen. Miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) säger i en skriftlig kommentar till TT att beslutet inte innebär att klimatarbetet pausas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.