Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 04 April, 23:49

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningenStåltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor. Bolaget hänvisar i ett pressmeddelande till den rådande osäkerheten på grund av coronaviruset. Stämman, där ägarna fattar beslut o.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SSAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ståljätten, sänker, utdelningen
DI - 05 jun 19 kl. 09:26

Ståljätten sänker utdelningen mer än väntat – aktien faller

Det österrikiska stålbolaget Voestalpine, som vinstvarnade både i oktober i fjol och i januari i år, sänker sin utdelning mer än väntat och rapporterar ett brant resultatfall för det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Ståltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor. Bolaget hänvisar i ett pressmeddelande till den rådande osäkerheten på grund av coronaviruset. Stämman, där ägarna fattar beslut o.

NSD - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Ståltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor..

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 08:37

Ståljätten sänker utdelningen

Ståltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor. Bolaget hänvisar i ett pressmeddelande till den rådande osäkerheten på grund av coronaviruset..

DI - 23 feb 16 kl. 08:01

Billiton sänker utdelningen – för första gången på 15 år

Den australiensiska gruvjätten BHP Billiton sänker utdelningen för första gången på 15 år i ett försök att skydda sin balansräkning från de låga metallpriserna.Det rapporterar Bloomberg News efter bolagets rapport för det första halvåret i det brutna räkenskapsåret 2015/2016..

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Barometern - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

YA - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Marianne Faithfull vårdas för covid-19

Den brittiska artisten Marianne Faithfull vårdas för covid-19 på ett sjukhus i London, skriver Billboard. I ett uttalande hälsar Faithfulls manager François Ravard att 73-åringens tillstånd är stabilt och att hon svarar på den behandling hon får. I ett.

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Polisen slog till mot illegalt streetrace i Norra hamnen

Uppemot ett femtiotal bilar var på plats..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Mindre brand på balkong på Hermodsdal

Under lördagskvällen började det brinna i en blomsterlåda på en balkong på Docentgatan..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Minst 19 döda i gängvåld i Mexikos Chihuahua

Säkerhetsstyrkor i Mexiko hittade 18 lik på fredagskvällen i orten Madera, i delstaten Chihuahua i norra delen av landet. Kropparna hittades på en plats där skottväxling hade ägt rum, troligen mellan misstänkta gängmedlemmar. En skottskadad person var f.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Dubbla störningar för Telia

Tekniska problem hos Telia drabbar många svenskar på lördagen, mitt under karantänstider. Kunder hos Telia upplever både störningar i telefonin och i internettrafiken. Ett tekniskt fel inträffade strax efter sextiden på kvällen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Smittade Vanesa får inte röra sin nyfödde son

Vanesa Muro i Madrid fick inte träffa sitt nyfödda barn på tio dagar då hon är smittad av coronaviruset. Den värsta smittrisken är över men varken hon eller hennes man har ännu kunnat röra sin lille son utan skyddsutrustning. – Han tar tag i ditt finger.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Förre F1-chefen: Ställ in säsongen

Förre F1-chefen Bernie Ecclestone tycker att årets säsong borde ställas in på grund av coronavirusets spridning. De första åtta deltävlingarna på 2020 års säsong har ställts in eller skjutits upp och det är fortfarande osäkert med de 14 lopp som fortfar.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Sänkt lön ger mindre pengar till sjukvården”

Rösterna som kräver att Premier League-spelarna ska sänka lönerna för att rädda sina klubbar blir allt högre i England. Spelarfackets svar: Sänkta löner skulle ge flera miljarder mindre i skatteintäkter till sjukvården. Den engelska fotbollen blöder pen.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

De brygger öl på glaciärvatten i Arktis

För den som vill brygga öl i Arktis är åtminstone en ingrediens lokalproducerad. Glaciärvattnet. Resten måste fraktas till ön med båt.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Över 7 500 coronadödsfall i Frankrike

Antalet dödsfall i Frankrike med koppling till coronaviruset skjuter i höjden. Sammanlagt 7 560 människor har avlidit på sjukhus och äldreboenden sedan den 1 mars. Över 6 800 intensivvårdas, meddelar hälsodepartementet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.