Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 04:27

Dagens Media - 25 mar 20 kl. 08:43

Com Hems tittare blir utan TV4:s övriga kanalerCom Hems kunder får nöja sig utan TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film. Det står klart efter att de långdragna förhandlingarna med TV4 nu avslutats..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Hems, TV4, TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Com, Hems, tittareblir utan , TV4:s, övriga, kanaler
Dagens Media - 28 jan 20 kl. 11:11

Därför dröjer det innan Com Hems tittare får tillbaka TV4:s övriga kanaler

Flera av TV4:s kanaler fattas fortfarande Com Hems kunder. Enligt TV4 är det Com Hem som valt att inte distribuera dem. Men Com Hem menar att beslutet inte enbart ligger hos dem: ”Vi kan ju inte sända kanaler vi inte har ett avtal för”..

Dagens Media - 25 mar 20 kl. 08:43

Com Hems tittare blir utan flera TV4-kanaler

UPPDATERAD. Com Hems kunder får nöja sig utan TV4 Fakta, TV4 Guld och TV4 Film. Det står klart efter att de långdragna förhandlingarna med TV4 nu avslutats..

Expressen - 08 dec 19 kl. 08:00

Så ska Com Hems tittare få behålla TV4

Anders Nilsson, vd för Tele 2, skrev nyligen i ett debattinlägg att TV4-kanalerna kan släckas ner för en tredjedel av Sveriges hushåll – om de inte kommer överens om ett avtal med Telia. Nu ger TV4 svar på tal och säger att de har erbjudit en förlängning av avtalet – för att slippa konflikt. ”Jag beklagar att Com Hem hotar med att släcka våra kanaler som en del av opinionsbildning”, säger TV4:s presschef Charlie Forsberg i ett sms.

Expressen - 12 feb 20 kl. 10:56

ATG Live blir en del av Com Hems basutbud

Från och med den 17 februari kan 1,6 miljoner tittare se ATG Live på sin tv. Travets egen kanal kommer nämligen ingå i Com Hems grundutbud. – Med detta avtal på plats ger vi fler möjligheten att upptäcka bredden i travsporten, säger Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem..

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 19 kl. 20:36

Fortfarande inget TV4 för Com Hems kunder

Com Hem har lovat att kunderna ska få tillbaka TV4 och C More under helgen. Men sent på lördagskvällen finns fortfarande inget besked om när sändningarna ska återupptas. Både Com Hem och TV4 säger att sändningarna ska återupptas efter den muntliga övere.

Sydsvenskan - 21 dec 19 kl. 20:36

Fortfarande inget TV4 för Com Hems kunder

Com Hem har lovat att kunderna ska få tillbaka TV4 och C More under helgen. Men sent på lördagskvällen finns fortfarande inget besked om när sändningarna ska återupptas. Både Com Hem och TV4 säger att sändningarna ska återupptas efter den muntliga övere.

Dagensanalys.se - 29 jan 20 kl. 09:37

Com Hems kunder kan streama filmer från Nordisk Film

Com Hems kunder får möjlighet att streama kommande svenska, nordiska och internationella storfilmer från Nordisk Film, före alla andra. Det nya samarbetet mellan Com Hem och Nordisk Film innebär dessutom att Com Hem får tillgång till streamingtjänsten Nordisk Film+ samt flera svenska kvalitetsserier. Det innebär bland annat svenska titlar som Min Pappa Marianne och Charter, och internationella stortitlar som Knives Out, Angel has Fallen och 1917.

DI - 14 maj 18 kl. 05:36

Di TV tar plats i Com Hems utbud

Di TV får nu en plats i Boxers/Com Hems utbud – med kanalplats mitt emellan nyhetskanalen CNN och ekonomi-tv-kanalen CNBC. Även Expressen TV och SportExpressen TV kommer att ingå i Com Hems utbud..

Expressen - 19 okt 16 kl. 22:07

Mia, 36, chockas av Com Hems våldsporr

Mia Eriksson är en av Com Hems användare och skulle använda deras tjänst för att kolla på film. Då råkade hon se hur företaget marknadsför porrfilmer där äldre män beskrivs ha våldsamt sex med tonårstjejer mot deras vilja. – Det är otroligt anmärkningsvärt att Com Hem saluför dem, säger hon..

Realtid - 10 jan 18 kl. 08:56

Com Hems vd tar vd-rollen på det nya bolaget

Vd på det nya bolaget, Tele2, som skapas genom att Tele2 går ihop med Com Hem, blir Com Hems vd Anders Nilsson. Allison Kirkby kommer att fortsätta som Tele2s vd fram till fusionens genomförande..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Primetime och Dagens Media gör frågesport för mediebranschen

Nu på torsdag gör frågesportsappen Primetime, i samarbete med Dagens Media, en specialtävling som riktar sig till mediebranschen..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Om permitteringarna genomförs – DN krymper med 40 journalister

Hela Dagens Nyheters journalistkår föreslås gå ner 20 procent i arbetstid. I reporterkraft motsvarar det över 40 tjänster: ”Det innebär utan tvekan en innehållsminskning”, säger fackordförande Anders Forsström till Dagens Media..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Om permitteringarna genomförs – DN krymper med över 40 journalister

Hela Dagens Nyheters journalistkår föreslås gå ner 20 procent i arbetstid. I reporterkraft motsvarar det över 40 tjänster: ”Det innebär utan tvekan en innehållsminskning”, säger fackordförande Anders Forssgren till Dagens Media..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Primetime gör frågesport för mediebranschen

Nu på torsdag gör frågesportsappen Primetime, i samarbete med Dagens Media, en specialtävling som riktar sig till mediebranschen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

”Stanna inte av för att konkurrenterna gör det”

”Att som varumärke vara tyst under kristider kan bli en dyr historia”, skriver experter på Dentsu data labs och ger handfasta tips på hur annonsörer kan agera i pågående coronakris..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Hall Media permitterar 45 anställda

Hall Media permitterar medarbetare kopplade till annonsaffären, i upp till sex månader. Inga chefer omfattas..

Dagens Media - 14 timmar sedan

GRN friar Trisskrapet

Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon är inte att betrakta som reklam. Inte heller innehåller det någon produktplacering, slår Granskningsnämnden för radio och tv fast..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Sju bra exempel på innovation mitt i krisen

Ja, det är tuffa tider. Annonser avbokas, event ställs in och framtiden är osäker. Men mitt i detta elände spirar också kreativiteten, skriver Dagens Medias bloggare Unn Edberg..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Så många såg TV4:s specialupplaga av Let's dance

Fredagsfinalen av Let's dance stoppades på grund av sjukdom. I stället sände TV4 ett specialprogram som sågs av över 1 miljon tittare..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Google hoppar aprilskämten

Det nya coronaviruset får Google att helt avstå aprilskämt i år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.