Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 03 April, 21:22

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningenStåltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor. Bolaget hänvisar i ett pressmeddelande till den rådande osäkerheten på grund av coronaviruset. Stämman, där ägarna fattar beslut o.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
SSAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ståljätten, sänker, utdelningen
DI - 05 jun 19 kl. 09:26

Ståljätten sänker utdelningen mer än väntat – aktien faller

Det österrikiska stålbolaget Voestalpine, som vinstvarnade både i oktober i fjol och i januari i år, sänker sin utdelning mer än väntat och rapporterar ett brant resultatfall för det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

NSD - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Ståltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor..

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Ståltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor. Bolaget hänvisar i ett pressmeddelande till den rådande osäkerheten på grund av coronaviruset. Stämman, där ägarna fattar beslut o.

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 08:37

Ståljätten sänker utdelningen

Ståltillverkaren SSAB:s styrelse sänker sitt förslag till utdelning till 0:75 kronor per aktie, från tidigare 1:25 kronor. Bolaget hänvisar i ett pressmeddelande till den rådande osäkerheten på grund av coronaviruset..

DI - 23 feb 16 kl. 08:01

Billiton sänker utdelningen – för första gången på 15 år

Den australiensiska gruvjätten BHP Billiton sänker utdelningen för första gången på 15 år i ett försök att skydda sin balansräkning från de låga metallpriserna.Det rapporterar Bloomberg News efter bolagets rapport för det första halvåret i det brutna räkenskapsåret 2015/2016..

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Barometern - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

YA - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 08:36

Ståljätten sänker utdelningen

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

20 nya IVA-platser om dagen i Stockholm

Behovet av intensivvård för covidpatienter ökar i mycket hög fart i Stockholm – men än så länge ökar antalet vårdplatser i lika hög takt, enligt regionens hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson. – Vi ligger fortfarande steget före, men utvecklingen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Flygbolag i kris: Återbetalningar till kunder dröjer

Flygbolagen hävdar att såväl resenärer som resebyråer ska få pengarna tillbaka för inställda resor – i sinom tid. Men researrangörsbranschen, som hamnar i kläm mellan flygbolag och kunder, ber om ytterligare hjälp från regeringen. – VI utesluter inte fl.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya ”Indiana Jones” med flera skjuts upp

Den kommande, femte och än så länge obetitlade, "Indiana Jones"-filmen skjuts upp till 2022, meddelar Disney. Filmen har haft en lång och brokig väg till vita duken. Det senaste budet var att den skulle ha premiär nästa år, men så blir inte fallet.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Närmare 15 000 döda i Italien

Minst 766 personer har avlidit i sviterna av covid-19 i Italien det senaste dygnet. Sammanlagt 14 681 dödsfall har därmed konstaterats sedan viruspandemin nådde landet, uppger institutet för civilskydd. Över 4 000 människor intensivvårdas.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

En till sjukhus efter slagsmål i Södertälje

En person fick föras till sjukhus efter ett slagsmål utanför en restaurang i Södertäljestadsdelen Saltskog på fredagskvällen. Den skadade ska ha blivit slagen med ett tillhygge under bråket. – När vi kom till platsen var personen vid medvetande och gick.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Coronadöda tros vara fler än rapporterat

Nederländska statistiker befarar att dödstalet i covid-19 är betydligt högre än vad som hittills rapporterats. Invånarna säger sig följa regler och rekommendationer – trots att få tror att de kommer att smittas. Inom EU har bara Italien, Spanien och Fra.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Pappan om nätdrogsdom: Ett varningens finger

Hans son är en av alla hundratals människor som dött av nätdrogen fentanyl i Sverige de senaste åren. Nu har den man som sålde drogen till Tommy Janssons son fällts för vållande till annans död av Högsta domstolen. – Domen blir en riktlinje: håll inte p.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

EU stöder USA-förslag om ny regim i Venezuela

EU ställer sig bakom ett förslag från USA om en övergångsregering i Venezuela. EU:s utrikeschef Josep Borrell konstaterar i ett uttalande på fredagen att EU:s samtliga länder ser positivt på försöken att bryta dödläget i Venezuela. USA har bytt taktig g.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Succéklubben hotad i coronakrisen

Högsbo damer gjorde succé som nykomlingar i basketligan när laget tog SM-silver i fjol. Men nu kämpar föreningen för sin överlevnad på grund av coronakrisen, skriver Göteborgs-Posten. Coronavirusets spridning slår hårt mot idrottsvärlden.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ingen äggapromenad vid Mölledammarna på långfredag

Friluftsfrämjandet ställer in för att minska smittrisken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.