DI > Ekonomi

Sunday, 05 April, 16:25

DI - 25 mar 20 kl. 08:41

Experter: Behövs mer systematiskt karantän och provtagning i västSystematisk karantän och provtagning av invånare som kunde befaras ha sjukdomen covid-19, i syfte att identifiera vem som har viruset och. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, Behövs, mer, systematiskt, karantänoch , provtagningi , väst
SVT - 01 aug 17 kl. 21:51

Experter: Behövs mer kunskap kring sex

Det behövs mer kunskap om sex, menar sexualundervisare. – Det behövs absolut sexförebilder, säger Robert Jacobsson som är sexolog..

YLE - 20 maj 15 kl. 04:30

Företagare lobbar allt mera – ”Vi gör det mer systematiskt”

Företagarna i Finland kommer under nästa valperiod att dela ut personliga företagare till varje riksdagsledamot. Företagaren ska hjälpa riksdagsledamoten i frågor om företagsamhet och näringslivet. Av de 200 nyinvalda riksdagsledamöterna har 47 en bakgrund som företagare.

YLE - 13 jan 15 kl. 05:57

Åklagare behöver mer tid för att reda ut muthärva i Helsingfors

Åklagaren som ska väcka åtal i muthärvan kring byggnadskontoret i Helsingfors behöver tilläggstid. Tiden för att väcka åtal går ut den här veckans torsdag, men häradsåklagare Katri Lyytikäinen säger till Yle Huvudstadsregionen att hon behöver mer tid. - Jag kommer att be att tiden för att väcka åtal skjuts upp med fyra månader till och med mitten av maj.

Cornucopia - 24 sep 13 kl. 10:44

Riksbanken: Bankerna behöver mer än dubbla riskvikterna för bostadslån

Riksbankens vice ordförande Per Jansson säger till Reuters att de svenska bolånebankerna har överskattat hushållens betalningsförmåga. Problemet är hushållens övriga utgifter och att bankerna alltså  förutsätter att hushållen alltid kommer kunna betala sina räntor (Schibsted/SvD). Som konsekvens av detta behöver bankerna mer än dubbla sina riskvikter för bostadslån.

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:48

Vi behöver mer av ansvar och arbete

Jobben är den viktigaste frågan inför det supervalår som stundar. Det skriver Anna Tenje (M). Sverige står starkt i en osäker omvärld.

Kristianstadsbladet - 20 feb 13 kl. 07:00

"Kritikern behövs mer än någonsin"

Foto: Scanpix
Vem behöver en kritiker? var den något provocerande rubriken till en krönika av Anders Mildner i förra veckan. Skribent och bibliotekarie Tomas Lidbeck anser att en kritiker behövs mer än någonsin i dagens svar.

BT - 12 sep 14 kl. 17:29

Bildt: "Ett starkt EU behövs mer än någonsin"

Den oroliga omvärld som på kort tid har vuxit fram påverkar givetvis även Västergötland. Den utrikespolitiska situation som hela landet nu står inför är mer krävande än någonsin tidigare under mina år i politiken. I öster försöker Ryssland flytta gränser och styra utvecklingen i Ukraina.

YA - 10 aug 13 kl. 06:30

"Här behövs mer folk"

Foto: Martina Eriksson
På busstationen i Lövestad står Jeanette Nilsson och My Jönsson och väntar på bussen till Sjöbo.
? Det skulle behövas mer för barn och ungdomar.

YLE - 16 aug 13 kl. 04:43

Det behövs mer undervisning i B-finska

Undervisningen på B-nivå i finska i gymnasierna räcker inte till. De obligatoriska kurserna är bara fem till antalet medan a-finskan, för de som är bättre på finska, har fler kurser. - Det är vi som går på B-nivå som borde ha fler kurser för vi behöver mer undervisning, säger Julia Bäck som går tredje året i Korsholms gymnasium.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Lånehetsen är ett monster skapat av staten

Nischbankernas affär har till största delen varit att bevilja lån till människor som inte borde låna och sedan iskallt driva in skulderna..

DI - 1 timme sedan

Blancolånen en tickande bomb – ”Sveriges subprime”

Så mycket som en fjärdedel av utlåningen i de stora nischbankerna klassades som riskfylld redan före corona-krisen, visar DI:s granskning..

DI - 2 timmar sedan

401 bekräftade dödsfall hittills i Sverige

6.830 personer i Sverige har hittills bekräftats smittade av coronaviruset, och 401 dödsfall kopplade till covid-19 har rapporterats..

DI - 2 timmar sedan

Kapten Löfven har det yttersta ansvaret i krisen

Tro inte att det här är över på några veckor. Detta kommer att ta tid, det kommer att ta månader, sa statsministern i en intervju i….

DI - 3 timmar sedan

Sista flyget mellan Sverige och Storbritannien på torsdag

Från och med eftermiddagen på skärtorsdagen, den 9 april, kommer det inte längre att vara möjligt att flyga mellan Sverige och….

DI - 7 timmar sedan

Krismöte mellan Opec och Ryssland skjuts upp

Oljekartellen Opec och Ryssland skjuter på ett möte som skulle hållas på måndag..

DI - 3 timmar sedan

Ändra konkursreglerna

De företag som utnyttjar de nya statliga åtgärderna riskerar att hamna i ett läge då kontrollbalansräkning måste upprättas vilket kan leda….

DI - 4 timmar sedan

Säljare och köpare sitter i rävsax: ”Många är tagna på sängen”

Coronakrisen har skapat oro på bostadsmarknaden. Planerade affärer och kalkyler ställs på ända i krisens spår, inte minst för de som redan….

DI - 4 timmar sedan

Dödstakten fortsätter att minska i Spanien

För tredje dagen i rad rapporterades färre döda i coronautbrottet i Spanien än dagen innan..

DI - 4 timmar sedan

Deppigt på börserna i Mellanöstern

Trenden är överlag dyster på börserna i Mellanöstern under söndagen. Börserna i Abu-Dhabi och Dubai stängde med nedgångar på drygt 2….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.