Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 31 March, 03:20

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avlidenDen amerikanske filmregissören Stuart Gordon har avlidit, skriver Variety. Filmaren, som var mest känd för kultklassiker som "Re-animator" och "From beyond", blev 72 år. Stuart Gordon gjorde sig ett namn i skräckfilmsgenren, men grundade också teaterkom.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stuart Gordon, Variety, Re, From, Gordon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skräckregissör, avliden
Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

Den amerikanske filmregissören Stuart Gordon har avlidit, skriver Variety. Filmaren, som var mest känd för kultklassiker som "Re-animator" och "From beyond", blev 72 år. Stuart Gordon gjorde sig ett namn i skräckfilmsgenren, men grundade också teaterkom.

BT - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

YA - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

Barometern - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 08:16

Skräckregissör avliden

Den amerikanske filmregissören Stuart Gordon har avlidit, skriver.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Coronaviruset: Sydafrika drar i gång masstest

Sydafrika är det land på den afrikanska kontinenten som flest antal bekräftat coronasmittade medborgare. Nu drar man i gång en dörr-till-dörr masstestning av viruset, meddelar landets president Cyril Ramaphosa. Insatsen "saknar motstycke", enligt Ramaph.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Spanien förbjuder begravningar

Alla religiösa sammankomster, inklusive begravningsceremonier och minnesstunder i hemmen, förbjuds i Spanien tills åtminstone den 11 april. Jordfästningar kommer fortsatt att tillåtas, men bara tre personer får delta och de måste iaktta ett avstånd på m.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Coronabudskap sken upp på pyramid

"Stanna hemma". "Håll er i säkerhet". "Tack till alla som håller oss säkra".

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Brand vid Hagfors flygplats

En brand bröt ut vid Hagfors flygplats på måndagskvällen, larmet kom strax före klockan 23, skriver GT. – Det ska vara ett par brandhärdar. Det ska brinna i en lastbil utanför en hangar med flygmaskiner, plan utgår jag ifrån att det är.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Uefa kallar till möte i krisen

Det europeiska fotbollsförbundet (Uefa) har kallat till en videokonferens på onsdag för att försöka räta ut frågetecknen kring den här säsongens Champions League och andra stora turneringar som har skjutits upp på grund av coronakrisen. Generalsekretera.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Trump: En miljon amerikanska liv kan räddas

USA:s president Donald Trump säger att de nya riktlinjerna för självisolering i USA för att få stopp på coronavirustes framfart kan rädda en miljon amerikanska liv. – Vi står inför en utmanande tid de kommande 30 dagarna, konstaterar presidenten vid sin.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Vänstergerillans vapenvila virusmotiverad

Colombias enda aktiva vänstergerilla ELN (Nationella befrielsearmén) förkunnar en månads eldupphör med hänvisning till coronaviruspandemin. "I en humanitär gest" ska militära handlingar ensidigt upphöra från och med den 1 april, heter det i rebellernas.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Eddie Läck avslutar ishockeykarriären

Eddie Läck avslutar karriären. Den 32-årige målvakten har kämpat med att komma tillbaka från en höftskada – men nu kastar han in handduken. – Jag har gjort allt i min makt för att komma tillbaka, men det går inte, säger han i en video på Twitter.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Hopp om mer stöd styrkte Wall Street

USA-börserna öppnade handelsveckan starkt, mycket en effekt av föregående veckas gigantiska stödpaket till följd av coronavirusets inverkan. Investerarna hoppas på ytterligare stödåtgärder för att hålla ekonomin under armarna. Flera bolag inom hälsosekt.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Svenska Spel stoppar utdelning till staten

Flera börsbolag har ställt in eller sänkt utdelningen till aktieägarna på grund av coronautbrottet. Nu sållar sig statliga Svenska Spel till den skaran, skriver Dagens industri. Och det innebär att statskassan går miste om ett antal miljarder kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.