Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 23:07

Affärsvärlden - 25 mar 20 kl. 07:27

USA-börserna rusadeDe ledande börserna i New York rusade under tisdagen. Förhoppningar om stora finanspolitiska stimulanspaket, samt indikationer att USA:s president, Donald Trump, tycks angelägen om att häva de rådande restriktionerna trots den pågående pandemin gav stöd..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, New York, Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserna, rusade
VA - 19 jun 19 kl. 08:21

USA-börserna rusade efter ECB-uttalande

USA-börserna stärktes under tisdagen efter positiva besked från Europeiska centralbanken samt från president Donald Trump.  .

Affärsvärlden - 16 mar 20 kl. 07:29

USA-börserna rusade efter Trumps tal

USA-börserna stängde kraftigt upp i fredagens handel efter en stark avslutning som kom i samband med Donald Trumps tal då han utlyste nationellt nödläge för att motverka coronakrisen. Presidenten utlovade 50 miljarder dollar för att hjälpa de amerikaner som smittas av viruset..

DI - 24 apr 19 kl. 22:00

Mindre nedgång på USA-börserna – Anadarko rusade efter nytt bud

Onsdagen blev en lugn historia på USA-börserna där index stängde strax under nollan. På bolagsfronten backade Caterpillar 3,1 procent på rapport medan Anadarko rusade 11,6 procent efter att Occidental Petroleum gett sig in i en budstrid kring bolaget. .

Affärsvärlden - 17 jul 12 kl. 08:11

Läkemedelsbolag rusade på USA-börserna

USA-börserna sjönk under måndagens handel, tyngda av svaga amerikanska detaljhandelssiffror samt en nedjusterad global tillväxtprognos från IMF..

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 13 kl. 22:27

Svagt ned på USA-börserna

USA-börserna föll något på torsdagen efter några dagar av stark uppgång. Handlarna oroades bland annat av kommentarer från en centralbanksrepresentant om att Federal Reserve snart kan börja dra ned på sina stödåtgärder. Cisco rusade dock 13 procent efter nätverksjättens oväntat starka delårsrapport i onsdags kväll.

Affärsvärlden - 08 jul 16 kl. 07:10

Blandat på USA-börserna – ett bolag rusade efter Danone-bud

USA-börserna stängde torsdagshandeln i blandade riktningar. Inledningen bjöd på mindre uppgångar men dessa suddades ut i takt med att oljepriset vände ned efter den officiella oljelagerstatistiken släppts till marknaden..

Cornucopia - 24 dec 18 kl. 20:30

USA-börserna -16% under december

Dags att diskutera b-ordet. Börskr ... Börskra ...

Cornucopia - 24 sep 19 kl. 07:16

USA-börserna återhämtade sig - uppåt i Asien

De amerikanska börserna följde efter Europa ner, men återhämtade sig mot slutet och stängde nära oförändrat. I Asien stiger börserna något under morgonen, och vi kan vänta oss en positiv initial börs i Stockholm. Tung statistik under dagen kan dock snabbt ändra det mesta.

DI - 14 feb 18 kl. 15:09

USA-börserna väntas öppna ned efter inflationsoron

USA-börserna väntas öppna ned under onsdagen. Terminerna för de ledande USA-börserna var upp inför amerikansk inflationsstatistik för att därefter tvärt vända ned. Konsumentpriserna steg mer än väntat för januari vilket ökat risken för högre inflation, en faktor som under förra veckan orsakade turbulens på USA-börserna.

E24 - 15 jan 16 kl. 18:54

USA-börserna faller brett

Även USA-börserna har en tung handelsdag efter att börserna i Europa deppat svårt. Oljepriset sjönk på torsdagen under 30 dollar fatet och den redan illa åtgångna energisektorn på USA-börserna har backat 3,4 procent. Tekniksektorn har också rasat 3,4 procent sedan processorsjätten Intel lämnat en svag rapport..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Vi granskar det vi heter

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

”Risk för finansiell präriebrand”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Fyndpriser på företagsobligationer

Medan börsen visat blodröda siffror finns ett fåtal alternativa fonder som i stället har ökat i värde. En av dem är Atlant Fonders Protect A..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Ingen svarar när larmet ringer

Telefonförsäljningen för seniorbolaget Doro kommer att minska rejält kommande kvartal på grund av corona. Utsikterna är suddiga och 2020 verkar bli ett förlorat år..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Cykliskt plattformsbolag med konsultvärdering

It-konsulter verkar vara en riskgrupp för corona. Det gäller särskilt Eworks plattform för konsultmäkleri. Den som orkar se igenom en djup cyklisk nedgång ser något bra..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Ingen brådska att köpa

Friluftsbolaget har utvecklats starkt efter börsnoteringen 2014 med 13 procents årlig vinstökning. Nu väntar den första riktigt stora prövningen – men det syns inte så mycket i värderingen av aktien än..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Börjar H&M närma sig botten?

Portföljen har en position på att H&M-aktien ska falla. Den är ihop med Leovegas de enda innehav som gått bra i år. Börjar det bli dags att ta hem den vinsten?.

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Den minskade efterfrågan på kapitalism

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Coronaboom på distans

Efterfrågan på digital vård har accelererat kraftigt sedan covid-19 bröt ut..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

”Corona har utlöst en ekonomisk lavin”

Corona har utlöst en ekonomisk lavin som ökar farten dag för dag. Ju längre staten väntar med kraftfullare åtgärder, desto dyrare och svårare blir det att stoppa den, skriver Tractions Bengt Stillström, som blivit miljardär på att rädda företag i kris..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.