DI > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 16:55

DI - 25 mar 20 kl. 07:12

Catena Media visar upp siffror i spåren av coronavirusetKundanskaffningsbolaget Catena Media presenterar siffror för de två första månaderna under det första kvartalet i spåren av coronavirusets. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Media, Catena Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Catena, Mediavisar upp , siffrori , spårenav , coronaviruset
PrivataAffärer - 07 nov 18 kl. 08:04

Hedgefond går in i Catena Media

”Varken Kambi eller Catena Media är riskfria investeringar, men vi tror vi är kompenserade för det då vi kan se en kursmässig uppsida på över 200 procent. Det är inte så ofta det händer och det är givetvis på grund av att den amerikanska marknaden för båda bolagen öppnat upp och båda bolagen faktiskt verkar ha bättre marknadspositioner där än de har i Europa. Men det kommer att ta två år.

PrivataAffärer - 03 apr 19 kl. 15:16

Raset i Catena Media fortsätter

”Catena Media är i en omställning från ett entreprenörsföretag till ett större bolag med business i USA och andra kontinenter, vilket medför ökade kostnader samtidigt som de åkt på smällar i UK förra kvartalet. Man kan även förvänta sig att Sverige är tufft, om man läser operatörerna rätt. Så för långsiktiga investerare så är detta rätt tillfälle att våga gå emot strömmen, just nu är det småsparare som säljer”, skriver Bodenholms förvaltare Per Johansson, som är på resande fot, i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 06 nov 18 kl. 08:27

Vinstlyft för Catena Media

Catena Media redovisar ett justerat ebitda-resultat på 13,6 miljoner euro för tredje kvartalet 2018 (9,5). Enligt Infront Datas sammanställning väntades enligt tre analytikers snittestimat en ebitda på 13,1 miljoner euro. Intäkterna uppgick till 27,7 miljoner euro (17,3), mot väntade 27,5 i Infront Datas estimatsammanställning.

PrivataAffärer - 25 jan 19 kl. 13:16

Carnegie: Europeiska spelmarknader utmanande för Catena Media

Det påpekar Carnegie i sin analys för affiliatebolaget Catena Media där rekommendationen sänks till behåll från köp med sänkt riktkurs till 90 kr. Vidare understryker investmentbanken att Catena Medias balansräkning är tämligen ansträngd vilket hämmar möjligheten till förvärv under 2019, där förvärv historiskt varit bolagets signum för tillväxt. Rapporten för det fjärde kvartalet tror Carnegie kommer att vara en ganska blek tillställning med ett kvartal i stort sett i linje med det tredje kvartalet trots traditionell stark säsongsmässig effekt i det avslutande kvartalet.

PrivataAffärer - 29 aug 18 kl. 08:44

Storägare sålde aktier i Catena Media

Antal sålda aktier var i linje med förhandsbeskedet. Catena Media stängde på 114:20 kronor på tisdagen och Optimizer sålde därmed till en rabatt om 6,7 procent. Optimizers ägande gick före transaktionen till cirka 7,27 miljoner aktier, motsvarande 13,0 procent av aktiekapitalet.

DI - 04 apr 16 kl. 08:24

Catena Media genomför rekordstort uppköp

Catena Media köper webbplatsen AskGamblers.com för närmare 140 Mkr. Affären är den största i Catena Medias historia och bolagets tredje strategiska förvärv hittills i år..

Affärsvärlden - 04 apr 16 kl. 08:36

Catena Media köper webbportal

Catena Media köper affiliate-webbplatsen Askgamblers.com för 15 miljoner euro. Affären är den största i Catena Medias historia och bolagets tredje strategiska förvärv hittills i år..

Affärsvärlden - 15 maj 18 kl. 11:27

Analyshuset tror på Catena Media

Catena Media är en extraordinär "tillväxtstory" som kommer att rulla vidare de kommande åren tack vare fortsatt hög förvärvstakt, skriver analyshuset Kepler Cheuvreux.

DI - 30 aug 18 kl. 09:43

Nytt ras för Catena Media

Catena Media drygade ut onsdagens utförslöpa i spåren av storägaren Optimizer Invest sålt drygt 4 miljoner aktier. Efter omkring 30 minuters handel var aktien ned 7,1 procent. .

Affärsvärlden - 07 sep 18 kl. 15:11

Därför säljer Catena Media-grundaren

Att Catena Medias grundare Erik Bergman och Optmizer Invest, tidigare största ägare, sålde stora delar av sina innehav i princip samtidigt var "ren slump"..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Får miljoner för att bygga kraftverk i gruva på Åland

Teknikbolaget Pumped Hydro Storage får 13 miljoner kronor av Energimyndigheten för att bygga ett pumpkraftverk i en nedlagd gruva..

DI - 15 minuter sedan

Tiden knapp för småföretagen – ”mycket alarmerande siffror”

Klockan klämtar för Sveriges minsta företag. Om bara två månader saknar varannan företagare likviditet för att driva verksamheten vidare..

DI - 15 minuter sedan

Amerikanska råoljelager steg mer än väntat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja steg med 15,2 miljoner fat under förra veckan. Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Dow….

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan tappar mot både dollarn och euron

Italienska räntor steg samtidigt som euron tappade mot dollarn efter att euroländernas finansministrar under natten misslyckats med att….

DI - 30 minuter sedan

USA: Ledande ekonomer spår BNP-fall på 25 procent

Coronaviruspandemin kommer att leda till en kraftig ekonomisk nedgång, 14,4 miljoner personer väntas förlora jobbet och arbetslösheten….

DI - 30 minuter sedan

Stena Line vill stänga klassisk färjelinje

Stena Line planerar att stänga ned den så kallade Kungslinjen mellan Trelleborg och Sassnitz permanent, skriver färjerederiet i ett….

DI - 45 minuter sedan

Förlamat EU håller stilen i krisen – bråk och sista minuten-lösningar

Inte ens coronakrisen har lyckats bryta gamla mönster i Bryssel. Även om euroländerna snubblar in i en kompromiss kring hur krisåtgärderna….

DI - 45 minuter sedan

Azelio senarelägger tidsplan med anledning av corona

Energiföretaget Azelio senarelägger sin övergripande tidsplan med ett kvartal med anledning av pandemin med sjukdomen covid-19..

DI - 45 minuter sedan

Eloge till Assa Abloy – fler bolag lär följa

Assa Abloy ska ha en eloge för att bolaget var först ut med att bringa siffror och ljus över den stora osäkerhet som just nu råder..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen rör sig mot nollstrecket

Stockholmsbörsen har handlats i negativt territorium under hela onsdagen, men var nära att bryta igenom nollstrecket strax innan….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.