SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 09 April, 22:56

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 07:06

Personal sökes: Alla under 70 år kontaktasPlanen att göra sig av med hyrpersonal inom Region Kronoberg går långsammare än planerat. – Vi kan inte minska i den takt vi vill, säger regionstyrelsens ordförande Mikael Johansson (M)..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Region Kronoberg, Mikael Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personal, sökesAlla under 70 , år, kontaktas
Norrtelje Tidning - 22 feb 16 kl. 18:00

Personal sökes till 755 jobb

Framtidsdagen närmar sig i Hallstavik. I år är det rekordmånga utställare som söker personal. 755 jobbtillfällen finns att få för den arbetssugne..

Expressen - 25 okt 17 kl. 17:23

Personal sökes – på livstid och utan arbetsuppgifter

Är du jakt efter en livslång anställning, med en månadslön på 21.000 kronor och utan krav på någon annan motprestation än att du infinner dig på Korsvägen i Göteborg varje dag?Då finns det ett jobb för dig att söka – som levande konstverk, anställd av Stiftelsen Evig Anställning.

Corren - 15 sep 19 kl. 10:00

Personal sökes när 27 arbetsplatser blir 12

Kommande satsning på Nationellt forensiskt centrum, NFC, med säte i Linköping, ifrågasätts av flera: "NFC tar bara över befintlig verksamhet"..

Västerbottens Folkblad - 09 jan 13 kl. 13:13

500 sommarvikarier sökes

Vi är bara i början av januari ? men redan nu söker landstinget mellan 500 och 600 sommarvikarier. Främst sökes personal inom yrkesgrupperna sjuksköterskor, barnmorskor, [...

Skånskan - 26 maj 18 kl. 01:00

Mer personal behövs i vården

Kraven är höga från med­bor­ga­rna som vill att väl­färds­tjänsterna ska ha hög kva­li­tet och stor till­gäng­lig­het. Kva­li­ta­tiva, bra väl­färds­tjänster och nöjda med­bor­ga­re går hand i hand med mo­ti­verade, yr­kes­stolta och pro­fes­sio­nella med­ar­be­ta­re.
Men ar­bets­dagarna för per­so­nalen inom om­sorgen är tunga med då­lig ar­bets­mil­jö, tunga lyft och stres­siga dagar.

Kristianstadsbladet - 13 jul 12 kl. 08:30

Flera direktörer för flygen sökes

Arkivfoto: Lasse Ottosson
Det kommer att bli två direktörstjänster som tillsätts för att sköta flygen från Kristianstad. En för flygplatsen, och en för det nybildade bolaget Flyglinjen i Kristianstad AB.
Som Kb tidigare avslöjat vill flygplatsens vd Timothy Ayris sluta och förhandlingar ska föras med flygplatsens styrelse i augusti.

UNT - 12 sep 12 kl. 07:18

Svenskar sökes för jobb utomlands

Fler företag utomlands söker svensktalande personal till sina call center. Behovet är stort, i dag kommer en rådgivare från irländska arbetsförmedlingen till Göteborg för att rekrytera svenskar. (TT).

Barometern - 29 jan 14 kl. 10:39

Sökes: 800 vikarier

– Det här är en chans för oss att hitta rätt vikarier och ett ypperligt tillfälle för dem som söker jobb att marknadsföra sig. Det säger Annika Eriksson som är samordnare på socialförvaltningen.
På tisdagen höll socialförvaltningen och omsorgsförvaltningen gemensam rekryteringsmässa på arbetsförmedlingen.

Barometern - 10 maj 14 kl. 09:42

Sökes: invandrare med vårdkunskap

Landstinget vill hitta invandrare med sjukvårdskompetens. Med rätt utbildning kan dessa personer börja arbeta inom sjukvården i länet. Tillsammans med regionförbundet, arbetsförmedlingen och länets kommuner öppnas ett samverkansforum där invandrare med sjukvårdskompetens ska få hjälp både med kompletterande utbildning, exempelvis i svenska, och med att hitta arbete.

UNT - 03 feb 16 kl. 15:45

Sökes: vårdpersonal och lärare

Bristen på vårdpersonal och lärare har aldrig varit så här stor, vilket tvingar arbetsgivarna att leta personal på annat håll..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Corona: EU överens om enormt stödpaket

EU-ländernas finansministrar har enats om ett gigantiskt miljardpaket mot coronakrisen, enligt Frankrikes finansminister Bruno Le Maire..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Enighet om krispaket för EU

EU-ländernas finansministrar har enats om ett mångmiljardpaket mot coronakrisen, skriver Frankrikes finansminister på Twitter..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Trotjänare lämnar Malmö Redhawks

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Svårt knivskuren man dök upp på sjukhus

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stödpaket lyfte Wall Street

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Corona: En av tio kan ha viruset i Stockholm enligt Tegnell

Nästan 800 människor har avlidit i covid-19 i Sverige. I Stockholm kan så många som en av tio bära på coronaviruset. Landets krogar kommer att kontrolleras och om gästerna sitter för tätt kan de stängas..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Över 12 000 virusdöda i Frankrike

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Basket-EM och OS-kval flyttas fram

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Migrationsverket pausar asylärenden

Coronapandemin orsakar problem för asylsökande när Migrationsverket pausar alla ärenden som kräver muntliga utredningar. Hundratals personer drabbas när möten skjuts fram..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tidigare filmchefer hävdar oskuld i Fifa-fall

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.