SR > Kultur

Tuesday, 31 March, 04:55

SR - 25 mar 20 kl. 07:06

Rappare delar coronainformation på sociala medierSvensk-somalier är överrepresenterade bland de avlidna i covid-19 i Stockholm. Nu går flera rappare ut i sociala medier för att sprida information om hur man skyddar sig. Det här skriver Dagens Nyheter..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Stockholm, Dagens Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapparedelar , coronainformation, sociala, medier
Dagensanalys.se - 04 okt 17 kl. 13:54

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många företagsledare säger till marknadsavdelningen att ”Vi måste ha en större närvaro i social medier”, men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier hur det fungerar. Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt med sina kunder och prospekts.

Dagensanalys.se - 17 maj 18 kl. 13:32

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många chefer säger ”Vi måste ha en högre närvaro i sociala medier” men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier fungerar. ”Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt kunder och prospekts” Men precis som med traditionella kanaler som TV-reklam och printannonser är det helt ineffektivt om du inte anpassar den till din publik, eller ännu värre om du kommunicerar med dem som inte alls är i målgruppen.

Dagensanalys.se - 14 feb 17 kl. 13:45

Lista: Sveriges hetaste personer inom sociala medier

Vi har ställt frågan ”Vem är hetast inom sociala medier?” till flera av våra läsare. Stjärnorna har sedan valts ut och listas som  – Sveriges hetaste personer inom sociala medier.

Politologerna - 17 dec 17 kl. 08:55

Lucka 17#: Politiska kandidater på sociala medier

Inlägget är samförfattat av Linn Sandberg och Patrik Öhberg Etablerade medier har inte längre samma självklara roll som den förmedlande länken mellan politiker och väljare. Sociala medier har underlättat för politiker att nå ut till sina väljare. Genom att använda Facebook och Twitter kan en politiker på ett enklare sätt föra fram sitt budskap och i högre grad påverka hur hon framstår inför sina väljare och följare.

YLE - 08 mar 13 kl. 16:01

Klinik hjälper mot beroende av sociala medier

Tekniken har gett upphov till ett nytt hälsoproblem, nämligen beroende av sociala medier. En av dem som har kämpat mot beroendet är Gemini Adams, bosatt i London, Storbritannien. I Finland finns ännu inget behov av liknande kliniker.

YLE - 25 okt 15 kl. 13:00

Barnombudsmannen avråder moralpanik om sociala medier

Barnombudsman Tuomas Kurttila tycker det är bra att Svenska Yle lyfter fram tematiken barn och unga på sociala medier i projektet #NiVetIngenting. Han har många tankar om ämnet. - Det är bäst att inte tänka svartvitt, att en viss miljö i sig skulle vara bra eller dålig för barn, säger barnombudsman Tuomas Kurttila om sociala medier.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Rykten och hot på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Jenny Wolframs företag stoppar rykten på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

Dagensanalys.se - 19 dec 16 kl. 13:08

Sociala Medier = Digital PR

Facebook är idag världens största mediekanal. Vem hanterar sociala mediestrategin på ditt företag? Är det marknadsavdelningen, PR-avdelningen eller är det någon annan?

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 11:17

5 vassa argument om varför sociala medier är digital PR

Facebook är världens största mediekanal. Vem hanterar sociala mediestrategin på ditt företag? Är det marknadsavdelningen, PR-avdelningen eller är det någon annan?

Fler nyheter från SR

SR - 9 timmar sedan

Eurovisionarenan blir Coronasjukhus

Arenan Rotterdam Ahoy, där Eurovision Song Contest skulle gått av stapeln, görs om till ett tillfälligt Coronasjukhus..

SR - 10 timmar sedan

Van Gogh-målning stulen från Coronastängt museum

En 136 år gammal Van Gogh-målning har stulits från det nederländska Singer Laren-museet, som håller stängt på grund av Coronaviruset..

SR - 10 timmar sedan

Lugn musik streamas mer i coronatider

Stillsam musik och poddar om nyheter, yoga och matlagning klättrar på listorna när Spotifyanvändarna distanserar sig socialt..

SR - 10 timmar sedan

Facebook ger en miljard till krisande nyhetsredaktioner

Facebook utlovar motsvarande en dryg miljard svenska kronor till nyhetsmedier som kämpar med ekonomin på grund av Coronakrisen..

SR - 12 timmar sedan

Rumänska myndigheter ges rätt att stänga nyhetssajter

Nyhetssajter som anses innehålla felaktig information om Coronaviruset kan nu stängas av rumänska myndigheter. Men kritiker menar att det begränsar allmänhetens tillgång till oberoende information..

SR - 12 timmar sedan

Danska kulturarbetare vill ha mer stöd från politiken

I Danmark höjs nu röster för att kulturen behöver bli mer sedd under coronakrisen. Där har inte kulturscenen fått ta del av några specialriktade krispaket..

SR - 14 timmar sedan

Storbritannien tar upp kampen med falska coronanyheter

I Storbritannien har Boris Johnsons regering skapat en insatsgrupp som ska motverka falska nyheter om smittspridningen på sociala medier..

SR - 21 timmar sedan

Svenska Blenda samarbetar med Pharrell Williams

För någon vecka sedan kom beskedet att svenska artisten Blenda har skrivit kontrakt med amerikanska stjärnan Pharrell Williams skivbolag, men det är med visst motstånd hon blivit artist. Nya singeln "Options" släpps på fredag..

SR - 23 timmar sedan

Män lyssnar mer på böcker än kvinnor

En studie från Högskolan i Borås visar att läsarbeteenden för ljudböcker ser väldigt annorlunda ut jämfört med vanlig läsning i fysiska böcker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.