SR > Nyheter

Saturday, 04 April, 14:00

SR - 25 mar 20 kl. 07:02

2,6 miljarder människor lever just nu i karantänHela 2,6 miljarder människor runt om i världen lever nu med utegångsförbud eller en strikt uppmaning att stanna hemma på grund av Coronasmittan. En av dem är svenska Jenny Adhikari som bor i Nepal. Där trädde ett utegångsförbud i kraft i går och ödelade helt gatorna i huvudstaden Kathmandu..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Coronasmittan, Jenny Adhikari, Nepal, Kathmandu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 2,6, miljardermänniskor , lever, justnu i , karantän
Kristianstadsbladet - 13 mar 20 kl. 21:16

Patric Nilsson: ”Idrotten lever just nu sin värsta mardröm”

Idrotten lever just nu sin värsta mardröm och det är inte VAR som är boven. Den stavas Corona och är en kris som skjuter upp och stänger ned idrottsevenemang överallt i hela världen. Klubbarna hotas av konkurs.

Expressen - 09 jan 13 kl. 10:06

Modin om sjukdomen: "Lever inget roligt liv"

Sjukdomshelvetet fortsätter för Jesper Modin. Trots en timeout sedan november mår längskidsåkaren fortfarande dåligt ? och läkarna vet än så länge inte vad som är fel.

Barometern - 14 jan 17 kl. 06:00

My lever drömlivet i London

My Olsson Pajkin lever just nu sin dröm i London. 23-åringen från Kalmar går på Istituto Marangoni, en skola med högt anseende i modevärlden..

YLE - 07 dec 17 kl. 04:51

Snart lever skogsrenen vild i Södra Österbotten

I Lauhanvuori i Storå lever just nu sju skogsrenar i en 30 hektars inhägnad. Planen är att de ska föröka sig och sedan släppas ut i naturen..

Corren - 08 okt 13 kl. 14:20

33 miljarder på spel i rättstvist

Närmare 100 elnätsbolag i landet vill höja det svenska folkets elräkning med 33 miljarder kronor. Just nu pågår förhandlingar i Förvaltningsrätten i Linköping som kommer att påverka alla elkunder i landet..

Sydsvenskan - 24 feb 15 kl. 19:05

Saudiexport för miljarder

Sverige har på tio år exporterat krigsmateriel till Saudiarabien för 5,2 miljarder kronor. Just nu marknadsför Saab sina system på en vapenmässa i Abu Dhabi.Affärerna bygger på det avtal som Göran Persson (S) 2005 lät sin försvarsminister underteckna.

Expressen - 19 jan 18 kl. 11:44

"Värdet hos dig och mig och alla som lever just nu är okränkbart"

Gullviva, nattviol och johannesnycklar är fridlysta i Sverige, men inte barnen. Eva Lind hade en liten eldsflamma på sin ena kind och den dansade på tåspetsarna och färgerna slog ut som en blomma och de torkade aldrig. Hon var min skolkamrat..

Dalarnas tidningar - 10 feb 20 kl. 15:01

Hästgalan: Emilia Leo fick Helene Anns Pris – "Jag lever just nu min dröm"

Vid årsskiftet fick Emilia Leo sin licens på Romme efter att ha flyttat till Borlänge. I samband....

DalaDemokraten - 10 feb 20 kl. 15:01

Hästgalan: Emilia Leo fick Helene Anns Pris – "Jag lever just nu min dröm"

Vid årsskiftet fick Emilia Leo sin licens på Romme efter att ha flyttat till Borlänge. I samband....

Dalarnas tidningar - 10 feb 20 kl. 15:01

Hästgalan: Emilia Leo fick Helen Anns Pris – "Jag lever just nu min dröm"

Vid årsskiftet fick Emilia Leo sin licens på Romme efter att ha flyttat till Borlänge. I samband....

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Furtenbach: ”Har aldrig gjorts något liknande”

Regeringen begär kraftigt ökad makt för att kunna införa tvångsåtgärder utan att behöva vänta på riksdagens godkännande. Vår inrikespolitiska kommentator Fredrik Furtenbach om vad det innebär..

SR - 2 timmar sedan

Just nu: Ny partiledare för Labour utses

Nu presenterar Labour sin nya partiledare – mitt under coronaepidemin i Storbritannien. I stället för en stor tillställning presenteras vinnaren i ett pressmeddelande och kandidaterna har ombetts att spela in sina segertal i förväg..

SR - 2 timmar sedan

Nationell sorgedag i Kina – hedrar offren

I Kina råder nationell sorgedag idag för de som fallit offer för coronaviruset. Flaggor vajade på halv stång och bilar uppmanades tuta i tre minuter för att minnas de som dött..

SR - 4 timmar sedan

Vårdpersonal protesterar mot brist på skyddsmaterial

I Mexiko protesterar sjukhuspersonalen mot bristen på skyddsmaterial som munskydd och glasögon. Tre läkare och en sjuksköterska har hittills dött till följd av coronaviruset..

SR - 5 timmar sedan

Nationell sorgedag i Kina och partiledarval i Labour

I Kina råder nationell sorgedag för de som fallit offer för coronaviruset och i Storbritannien väljs ny partiledare för Labour. I stället för en stor tillställning presenteras vinnaren i ett pressmeddelande på grund av coronautbrottet. Hör det senaste om coronakrisens effekter i Sverige och världen i Ekots direktsändning.

SR - 6 timmar sedan

Antikroppstest för covid-19 godkänt i USA

Ett första test för att se om en person har antikroppar för covid 19 har godkänts av den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA. Blodprovet, som kan ge svar på 15 minuter, visar om man har haft infektionen och nu kan vara immun..

SR - 8 timmar sedan

Svensk Handel: Många företag riskerar konkurs

Många företag inom handeln säger att de inte klarar många veckor till av nedstängning av samhället. Snart väntar konkurs för många företag..

SR - 8 timmar sedan

Rekordmånga döda på ett dygn i USA

I USA har återigen det högsta antalet dödsfall i covid-19, som ett land hittills har haft under ett dygn, noterats..

SR - 8 timmar sedan

Våg av anmälningar till Allmänna reklamationsnämnden

Hundratusentals personer berörs av inställda resor, idrottsarrangemang, konserter och teaterföreställningar. Hos Allmänna reklamationsnämnden märks nu en tydlig effekt av de mötesrestriktioner som har införts..

SR - 10 timmar sedan

Amerikaner uppmanas att bära munskydd

Amerikanska smittskyddsmyndigheten ändrar sina riktlinjer. Nu rekommenderas allmänheten att bära munskydd för att hindra smittspridningen av coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.