GT > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:32

GT - 25 mar 20 kl. 07:01

Explosion i bil i natt – banger kastadesUnder natten mot onsdagen larmade en person till polisen efter en explosion i dennes bil.Polisen misstänker att explosionen orsakats av en banger. .
Läs mer på GT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Explosioni , bili , natt, banger, kastades
Dagens PS - 23 aug 19 kl. 08:13

Läsarnas oro befogad – ny explosion i natt

Antalet sprängdåd i Sverige har ökat drastiskt det senaste halvåret – och läsarna är oroliga. Nu har en ny explosion rapporterats i Solna, utanför Stockholm. PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga.

Aftonbladet - 06 jan 20 kl. 02:30

Explosion orsakades av banger

▸ Det var någon form av banger eller en större smällare som orsakade den höga smällen vid explosionen i Helsingborg natten….

Helsingborgs Dagblad - 06 jan 20 kl. 02:30

Explosion orsakades av banger

Det var någon form av banger eller en större smällare som orsakade den höga smällen vid explosionen i Helsingborg natten till söndag. Det konstaterar Helsingborgpolisen som uppger för Helsingborgs Dagblad att den ska ha kastats mot byggnaden. Ingen pers.

Sydsvenskan - 06 jan 20 kl. 02:30

Explosion orsakades av banger

Det var någon form av banger eller en större smällare som orsakade den höga smällen vid explosionen i Helsingborg natten till söndag. Det konstaterar Helsingborgpolisen som uppger för Helsingborgs Dagblad att den ska ha kastats mot byggnaden. Ingen pers.

UNT - 06 jan 20 kl. 02:30

Explosion orsakades av banger

Det var någon form av banger eller en större smällare som orsakade den höga smällen vid explosionen i Helsingborg natten till söndag..

GöteborgsPosten - 06 jan 20 kl. 02:31

Explosion orsakades av banger

Det var någon form av banger eller en större smällare som orsakade den höga smällen vid explosionen i Helsingborg natten till söndag..

Affärsvärlden - 15 mar 11 kl. 08:29

Ny explosion i natt: Strålning når Tokyo

I natt inträffade ytterligare en explosion och brand i kärnkraftverket i Fukushima. Radioaktiv strålning läcker nu ut och befolkningen uppmanas hålla sig inne..

BT - 31 dec 14 kl. 14:56

Explosion i natt vid polisentré i Farsta

En explosion inträffade i natt vid entrén till närpolisstationen i Farsta centrum i södra Stockholm. Bombtekniker och polistekniker har undersökt området och troligen var det någon form av smällare som låg bakom explosionen. – Enligt tekniker så går det inte att utesluta att det kan röra sig om någon form av smällare, säger Jan Hermansson, stationsbefäl vid Söderortspolisen.

Skånskan - 17 dec 18 kl. 06:15

Kraftig explosion i natt

Malmö En kraftig detonation inträffade i ett flerbostadshus på Rosengård i natt. Explosionen inträffade i ett trapphus och orsakade en brand i en elcentral. Hela entrédörren till trapphuset ska ha sprängts bort i detonationen.

Expressen - 01 nov 19 kl. 05:48

Kraftig explosion i natt – tre personer är gripna

Någon form av sprängladdning har exploderat i stadsdelen Sofielund i centrala Malmö under natten.Explosionen var kraftig och på bilder från platser ser man en skadad bil.– Vi har skador på platsen, fönsterrutor som har gått sönder och en personbil som ska ha fått stora skador, säger Henrik Hagström, vakthavande befäl vid polisen..

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

De tillverkar 300 000 skyddsvisir – i veckan

Företaget Plast Petter har precis som många andra drabbats hårt i coronakrisen.Men nu har de ställt om sin verksamhet – och tillverkar närmare 300 000 skyddsvisir i veckan.– Detta är en räddning för företaget och medarbetarna, säger vd Fredrik Ahlström..

GT - 3 timmar sedan

Två bilar i sidokrock – vägen avstängd

Två bilar har krockat på gamla E20 i Götene kommun.– Det är en sidokrock med tre personer inblandade, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.Vägen har stängts av..

GT - 4 timmar sedan

12-åring rånad – trycktes upp mot vägg

En 12-årig pojke rånades i Uddevalla på söndagseftermiddagen.Det var två något äldre pojkar som rånade honom, uppger polisen..

GT - 4 timmar sedan

Två nya dödsfall i corona i Västsverige

Ytterligare två personer har dött till följd av covid-19, enligt Folkhälsomyndigheten.Det innebär att region Halland nu har elva dödsfall.I Västra Götaland, Värmland och Jönköping har inga nya dödsfall registrerats det senaste dygnet..

GT - 7 timmar sedan

Cyklade in i buss – förd till sjukhus

En man cyklade på söndagsförmiddagen in i en stillastående buss i Mölndal.Mannen, som är i 55-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus..

GT - 8 timmar sedan

Hjälp tjänsteföretagen klara krisen och rädda välfärden

Industrin är viktig i Västra Götaland, men den privata tjänstesektorn sysselsätter nästan dubbelt så många. I detta läge är det viktigt att den offentliga sektorn bidrar med stabilitet, skriver flera företrädare för tjänstesektorn..

GT - 9 timmar sedan

Därför blev 12 044 Frölundas magiska tal

12044.Ett av svensk idrotts mest kända tal.12044 – utsålt i Scandinavium när Frölunda spelar hockey.

GT - 10 timmar sedan

Man knivrånad i Göteborg i natt

En man i 30-årsåldern blev natten mot söndagen rånad av tre personer i centrala Göteborg.En av de tre rånarna bar kniv.De fick med sig offrets mobiltelefon innan de försvann från platsen..

GT - 11 timmar sedan

Sjömannen Mats fast i europeiska hamnen

I coronakrisen drabbas sjömän runtom i världen hårt då de inte får gå i hamn och åka hem. Göteborgaren Mats Högblom, 56, sitter fast på fartyget Mignon i Amsterdams hamn.– Jag har en medarbetare som varit på fartyget i sex månader och inte får åka hem som planerat.

GT - 21 timmar sedan

Bert Karlsson utsatt för fräck stöldkupp

Bert Karlsson har råkat ut för ett inbrott i tre av sina villavagnar på Stora Ekeborg i Skara. Tjuvarna fick med sig vitvaror, sängar och en tv för runt 20 000 kronor.– Det är så jävla tråkigt att folk ska hålla på så här.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.