Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:26

Världen Idag - 25 mar 20 kl. 07:00

Hosanna sökte Gud om yrkesvalet – i dag driver hon eget på SöderHosanna Amanuel har på kort tid etablerat sig som en prisbelönt choklad- och glassmakare. Så sent som i december öppnade hon eget på Södermalm i Stockholm. – Det är helt otroligt hur snabbt det har gått. Och jag vet att jag haft Gud i ryggen hela tiden, säger hon..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Gud, Söder, Amanuel, Södermalm, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hosanna, sökte, Gudom , yrkesvaleti , dag, driverhon , eget på Söder

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 30 minuter sedan

Socialstyrelsen ger regeringen bakläxa om könskirurgi på barn

Det finns mer som talar emot än som talar för att möjliggöra kirurgiska ingreppen för att ändra kön före 18 års ålder. Det menar Socialstyrelsen i en ny rapport. Myndigheten går därmed emot regeringens initiala förslag, något som Mikael Oscarsson (KD) välkomnar.

Världen Idag - 1 timme sedan

Åsa Fransson vaknade helt frisk efter sonens bön

En kväll fick Åsa Fransson en bön skickad per sms från sin elvaåringe son Ludwig. Nästa morgon vaknade hon pigg och stark och utmattningen som hon sjukskrivits för var som bortblåst..

Världen Idag - 3 timmar sedan

Förundersökning mot Love and Hope nedlagd

Efter kritiska artiklar i Aftonbladet och Expressen 2017 anmäldes senare två personer vid hjälporganisationen Love and Hope anklagade för förskingring. Men enligt organisationen har förundersökningen lagts ner sedan en tid. – Det här är ett kvitto på att det inte varit några oegentligheter eller missbruk av pengar, säger grundaren Mikael Alfvén..

Världen Idag - 6 timmar sedan

Sea: Momsbefria kyrkor under coronakrisen

Regeringens beröm till kyrkorna och trossamfunden borde omsättas i praktiska förslag. Det menar Svenska evangeliska alliansen (Sea) som föreslår ett momsmoratorium för samfunden under 2020 och 2021..

Världen Idag - 12 timmar sedan

Systemet hänger ihop – men en dag ska det dömas

Skakningarna i coronapandemins spår fortsätter. Inte minst är det våra jobb och vår försörjning som påverkas. Varslen och permitteringarna duggar tätt – och i allt fler fall även konkurserna.

Världen Idag - 12 timmar sedan

Hyllningarna kom nämligen till slut, när sanningen segrade.

Fler och fler över hela världen, inklusive inuti Kina, lär nog komma att ställa frågor om vad det kinesiska kommunistpartiet egentligen gjorde, och inte gjorde, när några oroliga kinesiska läkare slog larm om vad de befarade kunde bli en pandemi. Jag funderar på om det kommer att gå för kommunistpartiet som i en film jag nyligen såg, Milada. Det är en ovanligt stark film om en kvinna som jag bara inte kan begripa att jag inte hade koll på.

Världen Idag - 14 timmar sedan

Assyrisk-ortodox församling hårt drabbad av corona

Enligt sajten Hujådå, som utges av Assyriska riksförbundet, har åtta äldre medlemmar i församlingen assyrisk-ortodoxa S:t Petrus, belägen i Stockholmsförorten Hallonbergen, avlidit efter att ha drabbats av coronaviruset. Ytterligare 40 personer i samma församling ska ha smittats av viruset, enligt sajten..

Världen Idag - 15 timmar sedan

Pingst manar svenskarna att be – annonserar i Expressen

Under påskveckan satsar Pingst på en stor annonskampanj i Expressen. I lördags ägnades ett helt uppslag i papperstidningen åt kampanjen och denna vecka publiceras ett nytt budskap varje dag på webben. Satsningen görs i samband med Daniel Alms predikan Sveriges Radio i söndags..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Kungen förmedlade hopp: ”I slutet segrar ljuset”

Vi alla kan ta till oss av påskens budskap. Det sade kungen då han på palmsöndagen höll ett tv-tal till nationen med anledning av coronapandemin. – Vandringen är lång och mödosam.

Världen Idag - 19 timmar sedan

Kungen: ”I slutet segrar ljuset”

Vi alla kan ta till oss av påskens budskap. Det sade kungen då han på palmsöndagen höll ett tv-tal till nationen med anledning av coronapandemin. – Vandringen är lång och mödosam.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.