UT > Nyheter

Tuesday, 07 April, 09:10

UT - 25 mar 20 kl. 07:00

Fel läge att sätta popcorn i halsenI lunchrummet, tv-sofforna och de glesa matköerna. Coronaviruset är det bärande samtalsämnet i alla sammanhang. Så även här. Men för fyra veckor sedan såg livet annorlunda ut. .
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fel, lägeatt , sätta, popcorni , halsen
Skånskan - 26 aug 19 kl. 07:22

Skola lät fel lärare sätta betyg

MALMÖ Skolinspektionen kritiserar nu en privat högstadieskola för att låta fel lärare sätta betyg i ett par ämnen.Skolinspektionen menar i sitt beslut att skolan gjorde fel som tillät att den lärare, som hade haft eleverna under höstterminen 2018 fick sätta betyg på dem, istället för den legitimerade lärare som höll i undervisningen av klassen under vårterminen 2019. – Myndigheten förelägger skolan att enligt skollagen vidta åtgärder för att tillgodose skollagens krav avseende betygssättning.

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 16:40

Skatter är bra för alla. Men mycket är så fel i dag.

Det är inte den vanliga bild av skattetjänstemannen – hon eller han som samhällets stöttepelare med potential som världsförbättrare i den bokstavliga och allt igenom positiva bemärkelsen. Men för deltagarna på FN-mötet i Addis Abeba var vikten av ordning och reda på skatter uppenbar.Representanter från 193 länder, däribland Sverige, lämnade Etiopiens huvudstad med ett dokument på 17 punkter om hur världen ska bli en bättre plats för alla.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 16:40

Skatter är bra för alla. Men mycket är så fel i dag.

Det är inte den vanliga bild av skattetjänstemannen – hon eller han som samhällets stöttepelare med potential som världsförbättrare i den bokstavliga och allt igenom positiva bemärkelsen. Men för deltagarna på FN-mötet i Addis Abeba var vikten av ordning och reda på skatter uppenbar.Representanter från 193 länder, däribland Sverige, lämnade Etiopiens huvudstad med ett dokument på 17 punkter om hur världen ska bli en bättre plats för alla.

GöteborgsPosten - 16 feb 17 kl. 14:42

Astmautredningen klar: Norge gjorde inget fel

Den utredning kring astmamedicinering av forska åkare är nu färdig och slår fast att Norge inte gjorde något fel och kan fortsätta att ge astmamedicin till friska åkare..

Aftonbladet - 03 okt 13 kl. 06:54

Kyrkobuss hamnade i fel körfält - åtta dog

ÖstersundsPosten - 12 jun 15 kl. 11:14

Fel att inte stötta Sommarhagen

Beklagligt att majoriteten i regionen (S, V och MP) inte står upp för ett kulturarv som Wilhelm Peterson-Bergers Sommarhagen utgör..

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 10:50

Vänsterpartiets länsordförande fördömer partikamraters behandling av Frida Holmgren: "Så fel att ifrågasätta"

Vänsterpartiet länsordförande Patrik Liljeglöd står helt bakom avhoppade vice ordförande Frida Holmgren. – Det hon gjort visar på ett enormt civilkurage. Hon ska ha allt stöd för det.

Kristianstadsbladet - 08 aug 18 kl. 04:00

Fel signal att ersätta konstverk med brännvinsflaska

Närmare en halv miljon svenskar missbrukar eller är beroende av alkohol. Ännu fler blir lidande av andras drickande. Alkoholmissbruk och -beroende är ett av de största problemen som sociala myndigheter, polis och hälsovård har att hantera..

SmålandsPosten - 06 feb 20 kl. 17:04

Davidsson (C): ”Har jag gjort fel ska jag rätta till det”

I tre månader har kommunstyrelseledamoten Patrik Davidsson (C) fått betalt för insatser i politiken. Trots att han varit ledig för studier. Davidsson hävdar att han inte kände till fullmäktiges tvåmånadersregel.

BT - 17 jul 12 kl. 08:18

Fick fel medicin ? för andra gången

I fredags upptäckte Björn Josefsson att han fått en annan persons hjärtmedicin. Som tur är upptäcktes felet i tid, men detta var inte första gången det hände. - Jag är inte ute efter att sätta dit någon.

Fler nyheter från UT

UT - 10 minuter sedan

Allt fler studenter vänder sig till kyrkan för matstöd

När gymnasieskolorna håller stängt gör matsalarna likaså. Och studenterna i Ulricehamn står utan ekonomiskt stöd för de uteblivna luncherna. Nu söker sig allt fler till kyrkan för hjälp.

UT - 1 timme sedan

Insändare: Felaktiga påståenden om Vänsterpartiet

Mattias Bengtsson SD svarade på min tidigare debattartikel vilken var införd i UT tisdag 24 mars 2020..

UT - 2 timmar sedan

Ridsport: UBRK:s största tävling ställs in

Det blir ingen stortävling för Ulricehamnsbygdens ridklubb. I alla fall inte i april. Föreningen hoppas kunna arrangera UBRK pony trophy i höst istället..

UT - 4 timmar sedan

Borås bjuder bara Boråsstudenterna på lunch

Ungdomar från Ulricehamn som har sin gymnasieutbildning i Borås får inte del av Borås Stads erbjudande om gymnasielunch i form av take away-lunch. Thony Kankare, chef för Tingsholm, beklagar grannkommunens agerande..

UT - 4 timmar sedan

Åtal: Man körde bil drogpåverkad

En man åtalas nu för narkotikabrott, olovlig körning samt rattfylleri..

UT - 12 timmar sedan

Kvinnor tar sikte – skjuter med hagel

Hallå där, Mona Landin, från kvinnliga jägarnätverket Jaqt, som för tredje året ska hålla i skyttekurs för tjejer vid Vist. Den här gången är det hagelskytte som gäller..

UT - 13 timmar sedan

Inget besked om covid-19 inom äldreomsorgen

Med hänvisning till den personliga integriteten hos de boende, väljer Ulricehamns kommun att inte ge besked om eventuell smitta av covid-19 vid kommunens äldreboenden..

UT - 13 timmar sedan

Ökar sponsringen med 600 000 kronor: ”Många som drabbas”

Ulricehamns sparbank dubblar sponsringen till kommunens föreningar och skjuter till ungefär 600 000 kronor. – Det kommer inte att täcka allt, men är ett litet bidrag, säger Jenny Ivarsson, marknadsansvarig på banken..

UT - 14 timmar sedan

Matlådor för gymnasieelever införs efter påsklovet

Matlådor för gymnasieeleverna vid Tingsholm införs efter påsklovet. Tingsholmsgymnasiets verksamhetschef Thony Kankare säger till UT att man tillsammans med kostenheten jobbat fram en lösning som ska fungera för samtliga elever..

UT - 15 timmar sedan

Beslut om fritids dröjer på grund av tidsbrist

Trots tidigare besked finns i skrivande stund inget beslut om att stänga fritids i Grönahög. Skolchefen Gülsen Özdenkos hänvisar till tidsbrist som skäl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.