Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 02 April, 11:06

Dagensanalys.se - 25 mar 20 kl. 06:43

”Receptet för ett nordiskt ekosystem som kan konkurrera med Google och Facebook”Smartclip vill bjuda in alla medieägare till en dialog om hur man på små nordiska marknader kan samverka för att bygga för en långsiktigt hållbar lokal videoannonsmarknad med smarta och konkurrenskraftiga lösningar, skriver Jonas Rundgren, Managing Director på smartclip Nordics. I dag kan vem som helst med ett kreditkort och baskunskaper skapa en effektiv annonskampanj med några knapptryckningar. Dessutom har Google och Facebook förstått hur man på bästa sätt kan aktivera den data man får från sina användare. Inte bara [. ] Inlägget ”Receptet för ett nordiskt ekosystem som kan konkurrera med Google och Facebook” dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Google, Facebook, Jonas Rundgren, Director, Nordics, Receptet, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Receptetför ett , nordiskt, ekosystemsom kan , konkurrera, med Google och Facebook
YLE - 04 okt 13 kl. 11:26

Forskare: Kommunerna i Sydösterbotten ska sluta konkurrera sinsemellan

Kommunerna i Sydösterbotten borde bilda ett regionalt näringslivsbolag och sluta konkurrera sinsemellan. Det säger doktoranden Kenneth Nordberg vid Åbo Akademi i Vasa. Han har analyserat situationen och tycker kommunerna kunde ta modell av Norge.

Dagens Medicin - 01 jul 19 kl. 14:07

Receptet för nationella e-hälsostrategier

Ekosystem och partnerskap är nyckelord för att lyckas med nationella e-hälsostrategier. Matthew Swindells på NHS England är en drivkraft i Englands nationella digitaliseringsstrategi. .

Affärsvärlden - 27 feb 17 kl. 09:54

Receptet bakom Roburs fondhit

Swedbank Roburs Ny Teknik-fond har ratat amerikanska it-jättar för mindre nordiska innehav och avkastat 30 procent i snitt de senaste fem åren. "Det är ett nordiskt it-mirakel", säger fondens förvaltare Carl Armfelt till Bloomberg..

DN - 03 sep 14 kl. 13:39

”Turist” kan få nordiskt filmpris

Ruben Östlunds ”Turist” är det svenska bidraget till Nordiska rådets pris 2014. Filmen ska bland annat konkurrera med Lars von Triers ”Nymphomaniac” som är Danmarks bidrag..

YLE - 22 jan 16 kl. 08:58

Haglund föreslår nordiskt medborgarskap

SFP:s ordförande Carl Haglund säger i en intervju för Helsingin Sanomat att det är dags att ta det nordiska samarbetet till en ny nivå. - Det vore bra att tänka stort och skapa Norden 2.0, funderar Haglund.

Nyan - 29 jun 17 kl. 16:00

Beslut i höst om ett nordiskt e-ID

Ett gemensamt e-ID som öppnar dörrarna i Norden oberoende av vilket lands personnummer du har. Det förslaget ersätter nu det om ett gemensamt nordiskt personnummer.
Allting började för några år sedan med ett förslag om nordiskt medborgarskap.

Cornucopia - 02 mar 19 kl. 15:46

Tåget kan aldrig mer konkurrera med det moderna flyget

1800-talsuppfinningen järnvägen kan aldrig mer på lika villkor konkurrera med det betydligt mer moderna flyget, i synnerhet inte på långa distanser eller i glest befolkade länder som Sverige. Situationen kommer bara systematiskt bli sämre för järnvägen och höghastighetståg är ingen lösning.
Ett flygplan från u-landet Etiopiens flygbolag Ethiopian på Kilimanjaro flygplats
Transporter bidrar till effektivisering av resursutnyttjande, specialisering och med det välstånd.

Expressen - 15 feb 11 kl. 17:10

Receptet till Coca-Cola avslöjat

Det är en av världens bäst bevarade hemligheter. Nu påstår sig radioprogrammet This american life ha avslöjat receptet på Coca-Cola. - Detta är absolut en version av receptet, säger Mark Pendergrast, historiker, till This american life..

Expressen - 15 feb 11 kl. 21:21

Receptet på Coca-Cola avslöjat

Det är en av världens bäst bevarade hemligheter. Nu påstår sig radioprogrammet This american life ha avslöjat receptet på Coca-Cola. - Detta är absolut en version av receptet, säger Mark Pendergrast, historiker, till This american life..

HBL - 28 nov 12 kl. 17:30

Starkt stöd för nordiskt försvarssamarbete

En klar majoritet, 71 procent, är emot ett medlemskap, visar en undersökning som Planeringskommissionen för försvarsinformation har låtit göra. Motståndet har ökat, för fyra år sedan var nämligen 60 procent negativa till Nato. Hanna Ojanen, som är gästforskare vid Utrikespolitiska institutet, tror att finländarnas kritiska inställning inte är ett aktivt motstånd, utan snarare en passiv bedömning av det nuvarande läget.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

NTM väljer Litium för sin e-handelssatsning

NTM har valt Litium som plattform för sin nya e-handelssatsning. Kärnan i NTM är de lokala mediehusen och med fler än 19 titlar knutna till sig verkar koncernen i Östergötland, Småland, Sörmland, Uppland, Norrbotten och på Gotland. Mot denna bakgrund satsar NTM nu på e-handel som värnar om det lokala med fokus på lokala samarbeten.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Självutnämnda experter haglar vilt i dessa tider

Sunny och Benedict diskutera nyupptäckta experter, livsvetare och underbara tyckare i dessa tider av social distans, isolering och oro. Sunny: Har du hängt på LinkedIn senaste tiden? Benedict: Såklart, tillsammans med alla andra som också vill få inspiration och hitta nytt jobb.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

SurveyMonkey trycker ned gaspedalen med nya funktioner

SurveyMonkey tänker inte sitta still under dessa tider utan passar istället på att både rekrytera nya toppchefer och lansera nya funktioner för testning. Först om rekryteringarna Karen Budell har fått rollen VP för Brand marketing, Gary Fuges är numera VP för Investor relations och Amit Sethi är kort och gott VP för Data. Själv ger jag tummen upp för den sista titeln ”VP för Data” då den är lika kort och meningslös som många andra titlar där ute.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Nu får det vara nog tycker Youtube som lanserar TikTok-utmanare

TikTok fortsätter att ta över allt mer av tiden yngre målgrupper spenderar på nätet och det har fått Youtube att rusta. Streamingjätten har börjat snickra på en konkurrent som man är på väg att namnge till Shorts. Som det låter ska tjänsten innehålla korta klipp och ge dig tillgång till olika filter som du kan använda när du går bananas med din kreativitet.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

”Så här ska man navigera i det nya IT-landskapet”

Smartbox som säljer upplevelser, både online och i butik, är ett typexempel på ett modernt tjänsteföretag som riktar sig både mot konsumenter och företag. Tanken är enkel: boka en upplevelse och få ett köpbevis som används för att realisera den. Köpbevis levereras i en liten fysisk kartong eller i form av ett mejl, kunden väljer vilket.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt

En ny undersökning från företaget Userneeds har frågat svenskarna om deras inställning till Corona, och hur de tror att de själva och Sverige kommer att påverkas. Överlag är svenskarna inställda på att den nya Coronaviruset som nu sveper över världen kommer att påverka dem själva negativt, och de flesta tror att det kommer att ta 1 år innan Sverige är tillbaka på fötter. Man anser dock att regeringen har hanterat situationen bra, och oron för att man själv ska smittas […] Inlägget 66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 09:00

Vårt nyhetsbrev tar en paus

Om du saknar vårt nyhetsbrev så är det för att det är pausat på obestämd tid. Det är med andra ord inget fel på din inbox, inget fel på vårt utskick eftersom paus är aktiverat för nyhetsbrevet. Vår webbplats kommer att uppdateras löpande när intressanta nyheter dyker upp i vår omvärld.

Dagensanalys.se - Igår: 17:34

GroupM förutspår enorm SEO-ökning

GroupM siar in i framtiden och förutspår att SEO kommer att öka, inom några månader. Varför? Jo, de lutar sig mot vad som hände under finansiella krisen år 2008, då just SEO var först ut från startgroparna och att allt fler sitter hemma idag och googlar efter prylar på nätet.

Dagensanalys.se - Igår: 17:23

Pinterest rullar ut nya funktioner

Pinterest har ökat senaste tiden när allt fler stannar hemma från kontoret. Bland annat har sökningar för ”home organization” ökat med 43 procent. För att möta populariteten av sin tjänst även hos annonsörer har Pinterest rullat ut några nya funktioner.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:55

PodMe har tagit in 21 Msek – vill ta podcastunderhållningen till nästa nivå

Med Schibsted som partner och huvudinvesterare, storsatsar PodMe på att ytterligare förbättra sitt premiumerbjudande och fortsätta sin snabba tillväxt. Vi har förmånen av att vara i ett av de marknadssegment som står sig väl i rådande corona-kris och vi är givetvis tacksamma för investerarnas förtroende. Att nu kunna satsa ännu mer på våra kreatörer och ge våra lyssnare riktigt bra podcastunderhållning känns fantastikt, säger Johan Strömberg VD och grundare av PodMe i ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.