Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 07 April, 02:29

Dagensanalys.se - 25 mar 20 kl. 06:32

Apple ger kakorna dödsstötenI och med uppdateringen av Apples ITP (intelligent tracking prevention) blockeras nu alla tredjepartskakor för alla användare i utgångsläge. Det betyder att användare som vill ändå ha tredjepartskakor i sin Safari måste slå på dem i inställningarna. Effekten är massvis då nära 20 procent av alla användare har just Safari. En tjugondel av alla mätningar, annonsvisningar kommer att räkna och visa fel. I och med att Apple nu tar steget lär fler följa.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apples ITP, Safari, Apple, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Appleger , kakorna, dödsstöten
Dagensanalys.se - 06 maj 19 kl. 21:37

Dödsstöten för kakor i kommande version av Chrome

Enligt rykten ska Google lansera nya verktyg för att blockera kakor i Chrome under konferensen Google I/O. Det här kan vara dödsstöten för kakorna som används i allt från mätningar till annonsvisningar. Google vill själva gå vidare till att använda Browser ID.

IDG - 09 sep 14 kl. 21:53

Apple ger iPod Classic dödsstöten

Den populära iPod-modellen iPod Classic säljs efter dagens event inte längre i Apple Store..

Cornucopia - 24 jul 14 kl. 09:51

Streamingdöden: Headweb söker skydd mot konkurs

Den stenhårda konkurrensen och intåget av utländska aktörer med muskler, som HBO Nordic och Netflix, har skördat ett streamingoffer. I tysthet inledde svenska Headweb en rekonstruktion den 27:e juni och sökte alltså skydd mot konkurs och sina fordringsägare.
Headweb hade ursprungligen en idé om att använda en form av fildelning för att distribuera köpfilm, men blev ganska omgående i princip en ren streamingtjänst.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Quibi är en enorm videosatsning med en rad kändisar

Om du gillar videoklipp i korta format med både a- och b-kändisar kan Quibi vara något för dig. Med så kallade ”quick bites” ska Quibi vara något annorlunda än Youtube, Netflix och alla andra. Bakom tjänsten finner vi ingen annan än medgrundaren av DreamWorks Animation, Jeffrey Katzenberg och Meg Whitman (tidigare vd för eBay och HP).

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Ivanti lanserar Ivanti Assistants

Ivanti utvidgar sin portfölj med nya enterprise service management-lösningar och lanserar Ivanti Assistants – ett produktpaketet av automatiserade bottar. Tjänsten minskar belastningen hos IT support och helpdesk-team då de nu proaktivt kan ansluta sig till slutanvändare och lösa problem som annars skulle riskerat bli orapporterade eller ignorerade. Ivanti Assistants är en ny familj av molnbaserade bottar för självläkande funktioner för klienterna i systemet och ger IT-organisationen tillgång till ett eget virtuellt supportteam dygnet runt, förklarar Ian Aitchison, senior produktansvarig på […] Inlägget Ivanti lanserar Ivanti Assistants dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Gunilla Asker blir vd på produktbolaget Edge

Tidigare marknadsdirektören på ICA Sverige och VD:n för SvD, Gunilla Asker, blir vd för det digitala produktbolaget Edge. Nyligen lanserade bolaget Sveriges första e-handel för HR-tjänster. Gunilla Asker har en gedigen meritlista och nu kliver hon ombord som vd på Edge där hon ska leda och utveckla bolaget framåt.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Här är Strategy Awards blytunga jury för 2020

Strategy Awards 2020 jury är utsedd och består av 40 marknadsförare och reklamskapare. Strategy Awards belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång och skiljer sig på flera sätt från andra tävlingar. Ett är att alltid välkomna tillbaka ett antal ledamöter från tidigare jurybedömningar, i år 12 stycken, för att på bästa sätt överföra kompetens och erfarenhet.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Vilken dag är det?

När medier börjar tänka kreativt i dessa tider händer det ibland konstiga saker som – vilken dag är det? Det är Cleveland news som står bakom segmentet ”What day is it?”.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Stora förändringar i svenskarnas shoppingvanor på nätet

Färsk statistik från Klarna visar hur svenska konsumenter har förändrat sitt shoppingmönster på nätet under de senaste veckorna. De åtgärder som vidtagits för att minska spridningen av Coronaviruset har gett stora effekter på vad, hur och när vi handlar online. Klarna rapporterar om varukategorierna som har ökat mest i olika åldersgrupper, hur skillnaderna ser ut i landet och vilka tidpunkter som är mest populära att handla på.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

ESOMAR drar igång TV

För att fortsätta nå ut till sina medlemmar världen över har researchorganisationen ESOMAR dragit igång en tv-satsning. Först ut är ESOMAR TV Asia Pacific at Home som vill locka sina medlemmar. Så här förklarar ESOMAR sitt program: This regional edition will uncover timely advice from leaders on the practicalities of managing a business in the current climate.

Dagensanalys.se - 03 apr 20 kl. 15:19

Här finns lediga jobb

Du vet väl att vi listar lediga jobb här på Dagens Analys. Just nu finns det jobb hos Skoman, Euroflorist, Ellos och fler. Skoman i Stockholm söker både en Content Manager och en E-commerce Manager.

Dagensanalys.se - 03 apr 20 kl. 15:13

Ställ dig i kö – Facebook ska anställda 10 000

Officiellt att Facebook ska anställa 10.000 personer till sina kontor runt om i världen. I Sverige finns det redan flera jobb att söka.

Dagensanalys.se - 03 apr 20 kl. 14:04

Så kan smarta hem-produkter minska lidandet för pollenallergiker

I år började den svenska pollensäsongen tidigt. Bland annat uppmättes höga halter hassel och al så tidigt som i mitten av januari. Som tur är kan smarta hem-produkter och data minska lidandet för pollenallergiker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.