Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 03 April, 05:56

Expressen Dina Pengar - 25 mar 20 kl. 00:03

Stureplansgruppen stänger nattklubbarnaMånga verksamheter har det tufft just nu – och flera tvingas till varsel och stängningar.Stureplansgruppens verksamheter i Stockholm ekar tomt – och nu stängs nattklubbarna.– Vi blöder miljoner varje dag, säger Jennica Jonsson, vice vd för Stureplansgruppen, till Dagens industri..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Stockholm, Jennica Jonsson, Stureplansgruppen, Dagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stureplansgruppen, stänger, nattklubbarna
Expressen - 25 mar 20 kl. 00:03

Stureplansgruppen stänger nattklubbarna

Många verksamheter har det tufft just nu – och flera tvingas till varsel och stängningar.Stureplansgruppens verksamheter i Stockholm ekar tomt – och nu stängs nattklubbarna.– Vi blöder miljoner varje dag, säger Jennica Jonsson, vice vd för Stureplansgruppen, till Dagens industri..

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

Uppåt på börsen i USA trots brant ökning av arbetslöshet

De ledande börserna i New York handlades upp på torsdagen medan oljepriset steg kraftigt på förhoppningar om tydliga produktionssänkningar av Saudiarabien och Ryssland.Allt enligt en tweet från USA:s president Donald Trump..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Amorteringskrav på bolån slopas – så funkar det

Coronakrisen innebär att du som har bolån kan slippa betala amorteringar under en tid.Så här funkar det och så här ska du göra – enkelt förklarat..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:05

Kommuner och regioner får 15 miljarder extra

Regeringen presenterar nu ännu ett krispaket, med ytterligare 15 miljarder kronor till landets kommuner och regioner.– Det här är det största krispaketet som någonsin presenterats för den här sektorn, säger finansminister Magdalena Andersson på en pressträff..

Expressen Dina Pengar - 23 timmar sedan

Dramatisk ökning av konkurser - kommer accelerera

Antalet konkurser ökar dramatiskt bland småföretagare.Många tvingas se sina livsverk slås i spillror under corona–krisen.– Totalt sett har konkurserna ökat med drygt 23 procent under mars månad och trenden pekar på en fortsatt ökning runt om i landet, säger Henrik Hargéus, Product Manager för risk och kredit på kreditupplysningsföretaget Bisnode..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:00

Unga lämnar spar-appen Dreams efter förändringen

Dreams-appen har snabbt blivit vanlig bland unga.Men nu har företaget infört en månadskostnad för att spara pengar. Det har fått flera att reagera och lämna tjänsten.

Expressen Dina Pengar - Igår: 17:16

Då är Systembolaget öppet och stängt under påsk och valborg

Coronapandemin får Systembolagets försäljning att öka.Samtidigt har vissa butiker ändrade öppettider på grund av personalbrist.Så här är Systembolaget öppet och stängt kring påskhelgen och valborg 2020..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:31

BRA ställer in alla flygningar under två hela månader

Svenska flygbolaget BRA ställer in samtliga flygningar från och med måndag.Beslutet gäller hela maj ut. Texten uppdateras..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:00

Felicia, 24 – arbetslös på grund av coronakrisen

De senaste veckorna har tiotusentals människor varslats från sina jobb mitt i coronakrisen.Felicia Michelle Seifert, 24, är en av dem.Samtidigt är det många unga som inte har varit med i a-kassan.

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:03

Ilskan mot Sats: ”De sätter vinsterna före samhället”

Gymkedjan Sats i Sverige trotsar Corona-viruset.För ett par veckor sedan öppnade man åter de svenska gymmen – men inte i de övriga nordiska länderna där faran för att smittas bedömdes för stor.Ägarna bakom Sats är bland annat en fond i skatteparadiset Jersey som kontrolleras av riskkapitalisten och miljardären Harald Mix.

Expressen Dina Pengar - Igår: 13:09

100 måste sluta på Voi – grundaren sågar reglerna

Vois grundare Fredrik Hjelm dömer ut hur korttidspermitteringar hanteras.– Systemet är i grunden uppbyggt för industrisektorn, säger han i en intervju med Breakit. 100 medarbetare på Voi har varslats eller redan slutat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.