DI > Ekonomi

Thursday, 02 April, 02:56

DI - 24 mar 20 kl. 21:17

Skanska drar tillbaka förslag om utdelningSkanskas styrelse beslutar att återkalla förslaget om utdelning, med anledning av den rådande osäkerheten..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanskadrar tillbaka , förslagom , utdelning
Sydsvenskan - 10 feb 11 kl. 08:10

Extrautdelning från Skanska

Skanska prickar förväntningarna för fjärde kvartalet 2010 nästan på miljonen: 1 250 miljoner kronor. Nu blir det extra utdelning till aktieägarna på 6:25 kronor och höjd ordinarie utdelning.
STOCKHOLM.

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 20 kl. 21:17

Skanska ställer in utdelning

Styrelsen för byggkoncernen Skanska återkallar sitt förslag om utdelning inför årsstämman. Anledningen är den rådande osäkerheten till följd av viruspandemin, enligt ett pressmeddelande. Om förutsättningarna tillåter är ambitionen att kalla en extra bol.

GöteborgsPosten - 24 mar 20 kl. 21:19

Skanska ställer in utdelning

Styrelsen för byggkoncernen Skanska återkallar sitt förslag om utdelning inför årsstämman. Anledningen är den rådande osäkerheten till följd av viruspandemin, enligt ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 11 feb 19 kl. 07:03

Hernhag: Konsten att tolka sänkt utdelning

Boktips: I boken "Bli rik på aktieutdelning" förklarar Marcus hur du enkelt bygger upp en portfölj med stabila utdelningsaktier.  Läs mer och beställ här. Ratos föll den 8 februari 2019 ned till kursnivåer vi såg första gångerna 1998 och 2001.

PrivataAffärer - 24 jul 19 kl. 16:40

Analytikerna förstår inte varför Skanska vänder nedåt

Läs även: Skanska slog analytikernas förväntningar ”Skanskas tapp är svårförståeligt, samtidigt går OMXS30 klart sämre än tyska DAX”, framhåller en investerare. Flera andra marknadsaktörer utrycker liknande tankar för Nyhetsbyrån Direkt. Simen Mortensen, analytiker på DNB, tycker exempelvis inte att det kom fram något under bolagets rapportpresentation som föra

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 17 kl. 07:45

Höjd utdelning får Skanska att stiga

Byggkoncernen Skanska redovisar en ökad vinst för fjärde kvartalet 2016. Nu föreslås en höjd utdelning till aktieägarna. Skanska redovisar en vinst efter finansnetto på 3 240 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2016.

PrivataAffärer - 07 dec 15 kl. 12:26

Skanska tänker fortsätta med hög utdelning

Med bolagets finansiella position, bland annat med bra kassaflöden, har Skanska en god grund för att behålla en hög utdelning samtidigt som bolaget forsätter att investera. Det sade finanschefen Peter Wallin vid måndagens kapitalmarknadsdag....

GöteborgsPosten - 03 feb 17 kl. 09:09

Höjd utdelning får Skanska att stiga

Byggkoncernen Skanska redovisar en ökad vinst för fjärde kvartalet 2016. Nu föreslås en höjd utdelning till aktieägarna..

SVT - 03 feb 17 kl. 09:16

Höjd utdelning får Skanska att stiga

Byggkoncernen Skanska redovisar en ökad vinst för fjärde kvartalet 2016. Nu föreslås en höjd utdelning till aktieägarna..

YLE - 05 sep 17 kl. 09:56

Ex-fastighetschef vid HOK-Elanto misstänks ha fått sin husrenovering betald av Skanska

Den tidigare fastighetschefen vid HOK-Elanto, Jari Leivo, misstänks ha fått renoveringen av sitt hus betald av byggbolaget Skanska. Det här framkommer i polisens förundersökning. Där avslöjas också att Leivo försökt få S-gruppens tidigare koncernchef att godkänna de misstänkta mutorna efter att polisen inlett förundersökningen.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Smittspridningen tar fart i Latinamerika

Coronaviruset tycks spridas på allt bredare front i Latinamerika. AFP har sammanställt siffror från ländernas vårdmyndigheter och från….

DI - 4 timmar sedan

Klimatmötet i Glasgow ställs in

FN:s stora klimattoppmöte COP26 som var planerat att äga rum i Glasgow 9–19 november i år ställs in på grund av coronavirusets framfart,.

DI - 4 timmar sedan

SEB-chefen: ”Lavinartad ökning av låneförfrågningar från företagen”

SEB har under mars månad sett en lavinartad ökning av låneförfrågningar från företag som söker likviditet för att övervintra coronakrisen,.

DI - 4 timmar sedan

Professorn: Värt en fjärdedel av BNP att stoppa smittan

Det kan vara värt upp till en dryg fjärdedel av BNP att stoppa spridningen av coronaviruset..

DI - 4 timmar sedan

Chefsekonomen: BNP-ras på 17 procent hotar Europa

Europeisk BNP lär falla 5 procent i år jämfört med fjolåret, varnar DWS – Deutsche Banks avknoppade kapitalförvaltningsarm..

DI - 5 timmar sedan

Över 4.000 coronadöda i USA

USA är uppe i över 4 000 covid-19-relaterade dödsfall, en totalsiffra som är mer än dubbelt så hög som för tre dagar sedan. ”Det är helt….

DI - 5 timmar sedan

Stefan Löfven: Räkna med månader innan detta är över

Månader – inte veckor. Statsminister Stefan Löfven inpräntar återigen att landets umbäranden med coronaviruset kommer att dra ut på tiden..

DI - 5 timmar sedan

”Regeringens stödpaket till flygbolagen är ett slag i luften"

Flygbolagen har dragit ned sin trafik kraftigt och nu väljer flygbolaget BRA att pausa helt..

DI - 5 timmar sedan

Tung nedåtpress på Wall Street – S&P ner 4,8 procent

Humöret på Wall Street tog en vändning mot det dystrare på onsdagen, sedan Donald Trump på tisdagskvällen varnat att USA står inför två ”.

DI - 5 timmar sedan

Tusentals bolånetagare har bett om amorteringsfria månader

Nordea i Sverige har fått förfrågningar från 6.000 bolånekunder och 1.100 företag om amorteringsbefrielse i upp till ett halvår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.