Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 05 April, 23:47

Cornucopia - 24 mar 20 kl. 20:44

Lysa stoppar omplacering av Lysa RäntorInvesteringsroboten Lysa stoppar handeln i Lysa Räntor, på grund av att 17% av dessa utgörs av Spiltan Räntefond Sverige, som till skillnad mot Lannebos likviditetsfond fortfarande är stängd för handel. Därmed kan man inte ändra sin fördelning aktier/räntor på befintliga innehav hos Lysa, eller ta ut pengar om Lysa Räntor omfattas.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Lysa Räntor, Lysa, Spiltan Räntefond Sverige, Lannebos, Spiltan, Lannebo, Riksbanken, EUR, USD, SEK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lysa, stoppar, omplaceringav , Lysa, Räntor
Cornucopia - 22 okt 19 kl. 13:56

Når Lysa nollresultat 2020 och vinst 2021?

Robotförvaltaren Lysa meddelar via sin blogg att man passerat tre miljarder kronor i förvaltade medel och 23 000 kunder. Detta talar för att bolaget kan göra nollresultat 2020 och vinst 2021, om nu någon undrar hur det står till med finanserna. Detaljer nedan.

Cornucopia - 08 maj 17 kl. 10:01

Lysa - förvaltning med mycket låga avgifter utan intressekonflikter

Jag är kund hos Lysa och de har kontaktat mig för ett sponsrat inlägg. Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa.
Lysas nya skräddarsydda förvaltningstjänst erbjuder mycket låga avgifter och förvaltning av ditt kapital helt utan intressekonflikter.

Cornucopia - 06 nov 19 kl. 14:26

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam.
Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart sparande, som alternativ till det vanliga sparandet hos tjänsten. I samband med detta kan bloggen erbjuda upp till 20% rabatt på tre månaders förvaltningsavgift hos Lysa om du använder denna länk för att teckna dig som kund.

Cornucopia - 25 sep 17 kl. 12:54

Hundra års historisk real avkastning på Stockholmsbörsen presenterad av Lysa

Detta inlägg är sponsrat av Lysa.

Investeringstjänsten Lysa har lanserat en interaktiv unik graf med nästan hundra års historisk real avkastning på Stockholmsbörsen, inklusive återlagda utdelningar. Du kan själv se bästa och sämsta avkastningen under en viss tidshorisont och inklusive utdelningar har man aldrig gått back på Stockholmsbörsen på sexton år eller längre.

Cornucopia - 19 dec 17 kl. 10:35

Hur har det gått med min avkastning hos Lysa?

Mitt val av Lysa som mitt lågavgifts indexinvesteringsalternativ har än så länge visat sig vara utmärkt. Sedan starten tredje maj har jag fått 2.6% avkastning efter avgifter.

Nerikes Allehanda - 09 sep 14 kl. 21:33

Moderaterna vill lysa upp Stadsparken

Moderaterna vill lysa upp Stadsparken under natten och göra den dagsljus. Partiet föreslår därför att energisnåla LED-lampor sätts upp för att öka tryggheten i parken.– Många örebroare känner sig inte trygga där på kvällar och nätter.

Nyheter 24 - 25 maj 12 kl. 14:01

Podolski: "Planen ska lysa upp"


Förra EM torskade Tyskland finalen mot Spanien ? men nu är det dags för tyskarna att plocka hem bucklan säger Lukas Podolski: "Det är skönt att kunna säga att vi vill vinna titeln." BERLIN.

Norrtelje Tidning - 26 aug 16 kl. 12:36

Katarina vill att hela Roslagen ska lysa upp

I Gubboda kommer många marschaller lysa på lördag kväll. Katarina Pihlström har tagit initiativ till den norrländska traditionen Lyskväll, och nu hoppas hon att fler vill göra detsamma..

Skånskan - 05 nov 18 kl. 15:00

Hurva ska lysa

HURVA Arrangemanget Hurva Lyser är även i år, meddelar Hurva byaförening på sin hemsida.
De som vill hjälpa till att ställa ut de 500 marschallerna samlas på Eslövsvägen 5 kl 15 lördag 1 december och sen ska allt vara upplyst kl 16:30.
– Vi hoppas att alla boende ställer ut egna marschaller längs era trottoarer så vi hjälps åt att lysa upp hela byn!

Realtid - 04 nov 19 kl. 16:07

Lysa lanserar hållbart sparande

Svenska robotrådgivaren Lysa passerade nyligen 3 miljarder kronor i förvaltat kapital. Nu breddar de sitt erbjudande genom att addera hållbara portföljer. .

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 5 timmar sedan

Söndagsenkät: Har du haft Covid-19 eller smittats av SARS-CoV-2?

Dags för en seriös söndagsenkät, och ett helt ovetenskapligt stickprov på huruvida du smittats av coronaviruset SARS-CoV-2 och/eller haft Covid-19. Svaret inkluderar möjlig självskattning, då de flesta som blivit smittade aldrig kommer få det bekräftat via test. Svara nedan.

Cornucopia - 5 timmar sedan

Vårstädning och bygge

Som varmast rapporterade väderstationen in 14.2 grader i skuggan idag, och dagen har ägnats åt bygge av maskinhallen och vårstädning på gården, samt renovering av odlingsbänkar mm.
Dagsläget maskinhallen.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Årets vedproduktion - gissa vedsorterna

I skrivande stund färdigproduceras årets ved för torkning. Det blev några årsförbrukningar, vilket kan vara bra att ha. Eller något.

Cornucopia - 13 timmar sedan

Gästinlägg: Mindre makt åt folket!

Nedanstående är ett gästinlägg signerat den återkommande gästskribenten Blankröstaren.

Jag försöker följa med hjälpligt i svensk massmedia och har noterat i dagarna att regeringen först ville försöka skaffa sig mer makt men sen kunde tänka sig att gå med på att riksdagen även fortsättningsvis ska få bestämma - det var ju strålande att man landade i den tanken, även om det tydligen krävde att Vänsterpartiet och Moderaterna gjorde gemensam sak.
Blå korset.

Cornucopia - Igår: 15:47

Varför ska företag och anställda betala konsekvenserna av statens och regeringens beslut?

Dags för ett inverterat inlägg av veckans mest lästa inlägg. Varför ska svenska företag, aktieägare och aktieägare betala för konsekvenserna av statens, myndigheternas och regeringens beslut? Varför ska inte staten helt enkelt betala 100% för konsekvenserna av besluten?

Cornucopia - Igår: 12:46

S+MP-regeringen vill få despotisk makt

Drivna på hybris från stärkt opinionsstöd vill S+MP-regeringen nu enligt en lagrådsremiss få despotisk makt att kunna fatta beslut utan riksdagens stöd. Man kryddar detta med beskedet om 200 miljoner kronor i akut mediastöd för att slippa mediala protester när man redan de facto har infört demonstrationsförbud. Om regeringen inte kan vänta på riksdagens godkännande så är det rätta att bilda en samlingsregering.

Cornucopia - I förrgår: 16:17

Fredagsmys: Revolut fungerar återigen med Länsförsäkringar Bank

Dags för lite kort fredagsmys. Länsförsäkringars pressansvarige meddelade just bloggen att Länsförsäkringar Bank inte längre blockerar överföringar till Revolut.
Revolut Metal på metal-konsert med Rammstein.

Cornucopia - I förrgår: 15:43

SAS behåller endast ett flygplan i inrikestrafik - flyger bara Arlanda till Umeå, Luleå, Kiruna och Visby

Som ett resultat av coronakrisen stänger SAS på måndag ner all inrikestrafik utom mellan Arlanda och städerna Umeå, Kiruna, Luleå och Visby. Linjerna trafikeras av ett och samma flygplan, som är det enda i SAS flotta som flyger i svensk inrikestrafik nu. Det flygs inte ens Göteborg-Stockholm längre.

Cornucopia - I förrgår: 12:40

Försvarsmaktsövningen Aurora 2020 flyttas fram - "fokuserar på stödet till samhället och beredskap"

Försvarsmakten meddelar nu att försvarsmaktsövningen Aurora 2020 skjuts på framtiden, och kommer inte genomföras i år. Istället fokuserar Försvarsmakten nu "på
stödet till samhället och att upprätthålla Sveriges beredskap och säkerhet, vilket är än viktigare när samhället är sårbart och utsatt för stor påfrestning".
Arméövning 2015.

Cornucopia - I förrgår: 10:16

Bostadspriserna - vad talar för och emot stigande priser?

Dags för en liten mikroanalys av bostadspriserna framöver. Vad talar för fortsatt stigande priser på bostäder, framför allt lägenheter och villor i våra storstadsområden?
Hammarby Sjöstad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.