DI > Ekonomi

Friday, 10 April, 21:59

DI - 24 mar 20 kl. 20:19

Bulten drar tillbaka utdelning på grund av coronavirusFästelementbolaget Bulten flaggar för att den rådande situationen kommer ge kraftiga avtryck på Bultens resultat i första kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bulten, Bultens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bultendrar tillbaka , utdelning, grundav , coronavirus
Affärsvärlden - 09 feb 16 kl. 13:47

Ökad utdelning i Bulten

Bulten redovisar ett resultat före skatt på 40 miljoner kronor (27) för det fjärde kvartalet 2015..

Magazin24 - 01 mar 13 kl. 08:28

Varsel på Bulten i Hallsta

15 kollektivanställda varslas från Bulten i Hallstahammar. Bulten tillverkar fästelement till fordonsindustrin och nu varslar företaget 15 kollektivanställda, skriver vlt.se.

Magazin24 - 15 mar 13 kl. 18:44

Nio sägs upp från Bulten

Nu är förhandlingarna klara och nio personer sägs upp från Bulten i Hallstahammar. Tre tjänstemän slutade redan innan jul som inte har ersatts och innan förhandlingarna så var det 15 personer som varslades på Bulten i Hallstahammar. Efter förhandlingarna så var det 10 personer som skulle sägas upp men en person sa upp sig under förhandlingarna så därför är det 9 som sägs upp, skriver P4 Västmanland.

DI - 06 dec 13 kl. 16:56

Finnveden Bulten får ny storägare

Karl-Axel Granlund har genom bolaget Volito köpt aktier i Finnveden Bulten och därmed ökat innehavet till motsvarande 17,7 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. I slutet av september ägde Volito 12,6 procent av aktierna i Finnveden Bulten, enligt SIS Ägarservice.

DI - 11 jul 14 kl. 08:59

Finnveden Bulten ångar på

Finnveden Bulten, under namnändring till Bulten, redovisar för kvarvarande verksamhet ett resultat före skatt på 36 miljoner kronor (37) i andra kvartalet 2014..

DI - 09 feb 15 kl. 07:44

Bulten: SHB höjer riktkurs

Handelsbanken höjer riktkursen på Bulten från 87 till 98 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev daterat den 5 februari.

DI - 27 feb 17 kl. 08:12

Bulten bildar samriskbolag i USA

Fästelementtillverkaren Bulten ska bilda ett samriskbolag med den amerikanska leverantören Ramco Specialties. Det nya bolaget, Ram-Bul, ägs till lika delar av Bulten och Ramco, och ska distribuera fästelement till den nordamerikanska fordonsindustrin..

Affärsvärlden - 27 feb 17 kl. 08:39

Bulten bildar samriskbolag

Fästelementtillverkaren Bulten ska bilda ett samriskbolag med den amerikanska leverantören Ramco Specialties. Det nya bolaget, Ram-Bul, ägs till lika delar av Bulten och Ramco, och ska distribuera fästelement till den nordamerikanska fordonsindustrin..

SVT - 30 jan 20 kl. 22:08

6000 fast på italienskt kryssningsfartyg – på grund av larm om coronavirus

I över ett halvt dygn har mer än 6000 passagerare suttit fast på ett italienskt kryssningsfartyg efter larm om coronavirus ombord. Bland dem finns ett kinesiskt par där kvinnan insjuknat i feber, men provtagningar har slagit fast att det inte rör sig om coronaviruset. Trots det, av rädsla för viruset, har ännu ingen tillåts gå i land i den italienska hamnen Civitavecchia..

UNT - 07 feb 20 kl. 16:34

Inte coronavirus hos resenär till Kastrup

Den kinesiska kvinna som hämtades med ambulans från Köpenhamns flygplats Kastrup på grund av tecken på influensa är inte smittad med coronavirus..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Stort genombrott för Astra Zeneca

Astra Zenecas storsäljare Tagrissa har visat så pass lovande resultat i en studie mot  en sorts lungcancer att bolaget valt att avkoda och….

DI - 5 timmar sedan

Hans fond rusade med 4.000 procent i börskaoset

Hedgefondförvaltaren Mark Spitznagel prickade in börsfallet och lyckades få fonden att stiga med drygt 4.000 procent under det första….

DI - 6 timmar sedan

Danmark höjer bedömd smittrisk för symtomfria

Sundhedsstyrelsen i Danmark ändrar sin bedömning av hur stor risken är för att personer utan symtom kan föra sjukdomen covid-19 vidare –.

DI - 6 timmar sedan

Notan för Sveriges snabba upprustning: En miljard kronor – hittills

Sverige har nu drygt tusen intensivvårdplatser och var femte är inte belagd. Kostnaden för den snabba upprustningen är snart uppe i en….

DI - 6 timmar sedan

Färre vårdas för covid-19 i Danmark

Antalet personer som vårdas på sjukhus för covid-19 i Danmark har sjunkit för nionde dagen i rad. 401 personer vårdades på fredagen jämfört….

DI - 7 timmar sedan

Ekonomer: Redan recession i USA - men andra halvåret vänder det

USA är redan i en recession och kommer att förbli så under första halvåret. Det visar en undersökning av 45 ekonomer, rapporterar CNN. .

DI - 7 timmar sedan

Coronafallen ökar i Iran – över 4.200 döda

Runt 120 personer har avlidit i Iran det senaste dygnet, enligt landets hälsodepartement..

DI - 7 timmar sedan

Northvolt vill bygga fabrik i Tyskland

Det svenska företaget Northvolt bygger sedan tidigare fabriker i Skellefteå och i Västerås för att tillverka och testa batterier till bland….

DI - 7 timmar sedan

Katastrofal börsmånad för Bengt Dennis fond

Riksbanks-legendaren Bengt Dennis, känd som mannen som höjde räntan till 500 procent, hade det tungt under mars med sin fond Nordic Credit….

DI - 7 timmar sedan

Ytterligare 77 döda av covid-19 i Sverige

Det senaste dygnet har 77 personer avlidit i covid-19 i Sverige, enligt Folkhälsomyndigheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.