Skånskan > Nyheter

Thursday, 09 July, 00:14

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Häktad åtalas för våldtäktSVEDALA 23-åringen ska ha dykt upp objuden i Svedalakvinnans bostad och där misstänks han ha våldtagit henne.
Nu åtalas mannen mot sitt nekande vid Ystad tingsrätt.Det var den 22 januari i år som en 23-årig man misstänks ha tvingat till sig och enligt åklagaren Jörgen Malmunger våldtagit en Svedalakvinna i hennes bostad.
Enligt åklagaren misstänks 23-åringen, som bor i en annan kommun, ha genomfört samlag eller utsatt kvinnan för annan sexuell handling som är att jämföra med samlag och lika kränkande. Mannen som suttit häktad sedan i början av mars misstänks för att ha kommit objuden till kvinnans hem den aktuella dagen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Svedala, Svedalakvinnans, Ystad, Jörgen Malmunger, Svedalakvinna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häktadåtalas för , våldtäkt
Sydöstran - 14 mar 18 kl. 11:11

Häktad våldtäktsman sålde sex i Karlskrona

Den 23-årige ölänning som nu sitter häktad, misstänkt för drygt hundratalet våldtäkter mot tre olika offer, alla unga, har också ”sålt” ett av dem, för sex med en person i Karlskrona..

Barometern - 11 mar 20 kl. 13:17

Utökade misstankar mot häktad våldtäktsman

Brottsmisstankarna mot mannen i 45-årsåldern som i slutet av februari häktades på sannolika skäl misstänkt för två våldtäkter i en bostad i Färjestaden, har utökats. .

Skånskan - 29 nov 18 kl. 11:58

64-årig fast för barnvåldtäkt

MALMÖ En 64-årig man sitter anhållen för våldtäkt mot barn. Han misstänks även för sexuellt ofredande och sexuellt övergrepp mot barn.Våldtäkten ska ha inträffat den 30 augusti och det råder sekretess i ärendet.

FriaTider - 25 dec 13 kl. 05:43

Amerikansk våldtäktsman släpptes lös av misstag

Polisen i Delaware släppte av misstag ut en häktad våldtäktsman när de förväxlade honom med en annan man..

Skånskan - 27 feb 19 kl. 11:10

Begärs häktad för flera våldtäkter mot barn

STAFFANSTORP En man i 45-årsåldern hemmahörande i Staffanstorp begärs häktad vid Lunds tingsrätt.
Mannen misstänks för våldtäkt mot barn vid flera tillfällen.Hela ärendet är sekretessbelagt och kammaråklagare Mathias Larsson kan i nuläget inte säga något alls om misstankarna mot mannen.

Skånskan - 18 mar 19 kl. 17:13

38-åring begärs häktad för grov våldtäkt

Malmö En 38-årig man begärdes på måndagen häktad för grov våldtäkt och olaga frihetsberövande.Mannen misstänks ha våldtagit en kvinna i 20-årsåldern och hållit henne inlåst under natten och morgonen i fredag i en lägenhet i södra delen av centrala Malmö.
Mannen greps på en krog i närheten efter att bråkat med personalen och uppträtt stökigt.

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 06:49

Våldtäktsmisstänkt man efterlyst i hela världen

Polisen har fortfarande inte hittat den 30-årige mannen som misstänks för grov våldtäkt i en villa strax öster om Växjö. Den misstänkte fastighetsägaren är spårlöst försvunnen medan hans kamrat sitter häktad. – 30-åringen är häktad i sin frånvaro och jag har utfärdat en europeisk arresteringsorder.

Kristianstadsbladet - 18 jan 13 kl. 16:05

Flicka våldtagen - 45-åring häktad

Under andra halvan av 2012 utsattes en flicka, som är under 15 år, för ett stort antal sexuella övergrepp. Just nu sitter en 45-årig man häktad misstänkt för våldtäkt och en rad andra kränkningar.
Ärendet är registrerat som åtkomstskyddad och polisen är sparsam med att lämna ut detaljer om saken.

Skånskan - 29 nov 15 kl. 18:00

Friad från våldtäkt – hotade annan kvinna

HÖRBY Den 30-årige Hörbybon krävde 35 000 kronor i skadestånd för lidande efter att ha suttit häktad för en våldtäkt som senare avskrevs.
När han lämnade in sitt skadeståndskrav för lidande ska han under samma period ha utsatt en närstående kvinna för hot och kränkningar.
Den 30-årige mannen har nu åtalats för grov fridskränkning och får sitt skadestånd utbetalt när han på nytt sitter häktad.

Kristianstadsbladet - 14 sep 12 kl. 15:24

Fortsatt häktad för barnvåldtäkt

På fredagen omhäktades den 36-åring som misstänks för våldtäkt mot barn i Kristianstad. Mannen har redan suttit häktad i två veckor.
Men förundersökningen är inte klar och åklagaren hade begärt mer tid.

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 08:00

Misstankarna om grov våldtäkt mot barn har stärkts

Trots att 48-åringen suttit häktad i 118 dagar lär förundersökningen om bland annat misstänkt grov våldtäkt mot barn inte bli klar än på ett tag. Misstankarna har dock stärkts.
Mannen är anklagad för grov barnvåldtäkt och grovt sexuellt övergrepp mot barn.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:14

Sverige håller andan i väntan på ”dag noll”

Inrikes Trots att tusentals svenskar är smittade och 36 personer har dött har vi det värsta framför oss. Enligt Folkhälsomyndigheten har "dag noll" ännu inte ens inträffat.
Det vill säga när den kraftigt uppåtgående kurvan över antalet svårt sjuka börjar stiga kraftigt.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:00

Går i mål med skånskt Våroffer

Med Våroffer avslutar Anders de la Motte den årstidskvartett han inledde 2016 med Slutet på sommaren.
– Den har varit väldigt rolig att skriva och läsarresponsen har varit jättestor, men nu är jag ganska nöjd med det här sättet att berätta, säger han.Fakta: Anders de la Motte
Född: 1971 i Billesholm
Bor: I Lomma
Bakgrund: Polis och säkerhetsexpert som debuterade som deckarförfattare med [Geim] 2010.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Åtgärdspaket ska stötta Skånes näringsliv

Skåne På bara några veckor har coronaviruset lett till en kris för det skånska näringslivet som vida överträffar finanskrisen 2008.
För att möta den kraftiga nedgången lanserar Regionala utvecklingsnämnden i Region Skåne ett åtgärdspaket med som ska stötta företagen.– Vi är i en allvarlig situation.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:57

Skidbackarna håller öppet i påsk

Inrikes Skidanläggningarna kommer inte att behöva stänga för att begränsa smittspridning, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Beskedet välkomnas av skidjätten Skistar, som ändå räknar med besökstapp i påsk.Det har varit en del spekulationer och det känns bra att ha fått ett tydligt besked, säger vd:n Stefan Sjöstrand.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Fullmäktige samlas men färre ledamöter

Sjöbo Fullmäktige kommer att samlas på onsdagskvällen på kommunhuset – men bara hälften av politikerna deltar på grund av coronaviruset för att undvika smitta.Vanligtvis träffas 49 ledamöter i sessionssalen på kommunhuset när det är fullmäktige. Kommunstyrelsens ordförande Magnus Weberg (M) berättar att en diskussion har hållits med samtliga partiers gruppledare om hur de ska kunna verka på bästa sätt men utan risk för att folk ska bli smittade av coronaviruset.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Åtalas för bilkörning

ESLÖV En 35-årig man åtalas för en olovlig körning, som ska ha inträffat i november förra året.
Mannen stoppades av polis på Trehäradsvägen och polispatrullen förstod då att mannen saknade giltigt körkort. Under förhör som hållits har 35-åringen förnekat brott..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Färre går utan sysselsättning

Eslöv Eslövs kommun har ett ansvar för att hålla unga som går utan sysselsättning under luppen och göra regelbundna uppföljningar.
Det handlar om det kommunala aktivitetsansvaret som kommunen har för ungdomar som är mellan 16 och 20 år, och som inte går på gymnasiet eller som inte har slutfört en gymnasieutbildning med fullständiga betyg.
Under hösten 2019 skrevs 125 nya ungdomar in i det kommunala aktivitetsansvaret.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Nya ägare till fastigheten på postadress Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp

Tjörnarp Rutger och Jarl Lorensson, 68 och 63 år, ärver fastigheten på adressen Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp från Inga Maria Persson. Det 44 kvadratmeter stora huset är byggt 1966 och har en tomt på 3 552 kvadratmeter. Affären blev klar i mars 2020.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:02

Svensk mästarinna klar för Lugi

HANDBOLL Efter två säsongers proffsspel i danska Randers flyttar HF Kärra-fostrade Julia Eriksson, född 1994, hem till Sverige igen, men inte till Göteborg och Sävehof utan till Lund och Lugi.– Det är en kraftfull tvåvägsspelare som vi verkligen behöver i vårt lagbygge, påstår Kenneth Andersson, Lugis damtränare och sportchef, i ett pressmeddelande.
– Vi spelade flera av de sista omgångarna med enbart tre stycken niometersspelare och har haft en för tunn trupp helt enkelt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.