Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 02 April, 01:44

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 15:09

NTM förhandlar om tillfällig permitteringEffekterna av coronautbrottet har gjort att NTM inlett förhandlingar om att permittera anställda på säljavdelningarna. ”Det ger oss andrum”, säger vd:n Lina Hedenström. Enligt uppgifter till Dagens Media tittar Bonnier News på liknande åtgärder..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
NTM, Lina Hedenström, Dagens Media, Bonnier News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NTM, förhandlarom , tillfällig, permittering
YLE - 21 jun 16 kl. 12:12

Arbetslösheten ökade i Österbotten

Enligt ny statistik från Närings-, trafik- och miljöcentralen (NTM) ökar arbetslösheten i Österbotten. I jämförelse med i fjol i maj har arbetslösheten stigit med 8,8 procent. - I hela landet är Österbotten den region där arbetslösheten ökat mest i maj, säger Stefan Lassander, servicechef vid Österbottens arbets- och näringsbyrå.

YLE - 03 okt 16 kl. 20:29

Bilisterna kör för fort på Replotvägen

Ungefär entredjedel av bilisterna kör över den högsta tillåtna hastigheten på 50 kilometer i timmen på Replotvägen. Det visar kommunens hastighetsuppföljning. Emma Södergård med flera har lämnat in en skrivelse med önskan om farthinder och ett övergångsställe.

YLE - 27 feb 15 kl. 13:14

Ny fiskelag får österbottnisk kritik

En ny fiskelag ska begränsa andelslagens rätt att bestämma över fiskevattnen. Något som förargar många fiskare. Guy Svanbäck, verksamhetsledare på Österbottens fiskarförbund tycker att lagförslaget borde slopas.

YLE - 27 feb 15 kl. 13:14

Ny fiskelag kritiseras i Österbotten

En ny fiskelag ska begränsa andelslagens rätt att bestämma över fiskevattnen. Något som förargar många fiskare. Guy Svanbäck, verksamhetsledare på Österbottens fiskarförbund är missnöjd med lagförslaget.

YLE - 10 feb 14 kl. 15:44

Optimismen sjuder bland de österbottniska företagen

Små och medelstora företag i Österbotten har återfått sin framtidstro. Det tyder i alla fall de nypublicerade resultaten från företagsbarometern på. Ett av de företag som ser ljust på framtiden är SK-tuote i Korsholm.

YLE - 28 maj 15 kl. 05:21

Estland och Finland samsas om gas

Ett gasrör mellan Ingå och och Paldiski har endast en tillfällig påverkan på miljön. Den slutsatsen visar miljöutredningen för projektet Balticconnector som ska sammanföra den finländska och estniska gasmarknaden. Men en del Ingåbor är skeptiska.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

Klart: 150 NTM-anställda går ned i tid

Förhandlingarna om korttidspermittering inom NTM är avslutade. Samtidigt pågår diskussioner om kortad arbetstid inom flera andra mediehus i Sverige..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Let´s dance tar paus

Efter sjukdomarna inom produktionen tar populära ”Let’s dance” en paus. TV4 hoppas att programmet kan vara tillbaka igen efter påsk..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Rekord för Superstars i Kanal 5

Aldrig tidigare har ”Superstars” på Kanal 5 haft så många tittare. Igår sprängde formatet 500 000-vallen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Så står sig Aftonbladet i krisen: ”Trycket är enormt”

Fem miljoner unika besökare, 65 miljoner sidvisningar och sju miljoner startade strömmar på en dag. Aftonbladet håller ställningen som primär nyhetskälla i coronakrisen. ”Livejournalistiken tar ett enormt kliv framåt”, säger publishern Lena K Samuelsson..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Schibsted släpper räckviddsprodukt – och utökar i Podme

Schibsted lovar att annonsörerna når 2 miljoner faktiska människor när de köper nya produkten ”Sweden 24”. Dessutom passar mediehuset på att utöka sitt ägande i poddplattformen Podme..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Mitt i permitterar 50 journalister

Även Mitt i-tidningarna permitterar nu journalister. Totalt rör det sig om cirka 50 personer..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Premiär för Schibsteds mat-tv

I dag börjar sändningarna på Schibsteds mat-tv-kanal Godare..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Avlidne SvD-fotografen hyllas

Både i sociala medier och i den egna tidningen hyllas Svenska Dagbladets fotograf Tomas Oneborg, som nyligen avled i covid-19..

Dagens Media - Igår: 09:09

UPPDATERAD: Direktpress permitterar 20 journalister

UPPDATERAD. Ytterligare ett mediehus permitterar journalister för att klara krisen..

Dagens Media - Igår: 14:55

Carl-Johan Bonnier: ”Inte tagit ställning till årets utdelning”

Bonnier News chefsbonusar ska betalas ut när coronakrisen är över. Samtidigt förs också en diskussion om utdelning av fjolårets vinster: ”Vi har ännu inte tagit ställning till årets utdelning”, säger ägarstyrelsens ordförande Carl-Johan Bonnier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.