DI > Ekonomi

Sunday, 05 April, 17:36

DI - 24 mar 20 kl. 14:44

Orderna fortsätter strömma in för Light AirLuftrenarbolaget Light Air rapporterar fortsatt stärkt orderingång i spåren av coronapandemin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Light Air

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ordernafortsätter , strömmain för , Light, Air
YLE - 17 apr 15 kl. 03:51

Experter: Lagligt att strömma olagliga videor

Vart fjärde finländskt hushåll ser på olagligt uppladdade tv-serier och filmer via nätet, och andelen växer kraftigt. Det uppger upphovsrättsinnehavarnas intresseorganisation, som nu också anser att det är olagligt att ta del av det materialet. Men uppfattningen får inte stöd bland juridiska experter.

YLE - 28 apr 17 kl. 10:18

Strömma kanal fick strömningsmätare

Trafikverket har installerat en strömningsmätare i Strömma kanal. Särskilt fartygen på väg till Salo och Tykö varv, men också fritidsbåtfarare, har nytta av informationen om vattenrörelserna. Det är rätt så kraftiga strömmar i Strömma kanal och därför har fartygstrafiken redan länge velat ha en mätare som visar vattenrörelserna i kanalen.

Dagensanalys.se - 26 jul 18 kl. 08:24

Nu ska alla lära sig strömma video på Twitch

Twitch tar efter Youtube och skapar sin egna Creator Camp, där man ska lära sig allt om hur man kan strömma video i deras kanal. Om du inte vet vad Twitch är så är det bara att fråga någon under 20 år, för de har superkoll. Twitch har 2,2 miljoner broadcasters som tittas på av 15 miljoner dagliga tittare, som tittar i snitt 95 minuter dagligen.

BT - 28 maj 14 kl. 08:25

Rektorn lämnar Strömma

Strömmaskolans relativt nye rektor Carina Lodestrand säger upp sig. Beskedet kommer i kölvattnet efter tuff kritik från elever och omfattande personalnedskärningar. För ungefär två veckor blev det formellt klart att naturbruksgymnasiet Strömma utanför Sätila tvingas skära ner.

Dagensanalys.se - 10 dec 16 kl. 15:56

Sluta streta emot och börja istället att live-strömma

När Facebook vill så kommer Facebook att få. Och den här gången handlar det om att du ska börja live-strömma ditt liv i deras kanal. Inte nog med att Facebook vet allt om dina intressen, demografi, milstolpar och vardagliga aktiviteter.

BT - 02 dec 14 kl. 08:07

Epok i graven när korna lämnar Strömma

I går lämnade 31 mjölkkor Strömmaskolan som en följd av att lantbruksinriktningen lägger ner. I nästan hundra år har det bedrivits lantbruksutbildning här och att korna nu sålts innebär slutet på en epok. När BT besöker ladugården på Strömmaskolan håller förmannen Michael Löf precis på att dela in korna i vilka som ska åka iväg och vilka som ska stanna kvar ett tag till.

BT - 30 sep 16 kl. 09:41

Klart för ny skola på Strömma

Skolinspektionen har godkänt Strömma Naturbrukscentrum AB:s ansökan om att starta ny naturbruksskola på Strömma..

YLE - 03 maj 17 kl. 12:08

Strömma bro stängd för trafik

Klaffbron vid Strömma kanal har drabbats av ett fel och trafiken är avstängd. Trafikverket meddelar att bron vid Strömma kanal mellan Kimitoön och Bjärnå är tillsvidare stängd för trafik. Klaffbron har drabbats av ett tekniskt fel och det innebär att bron är stängd.

YLE - 03 maj 17 kl. 12:08

Tekniskt fel stängde Strömma bro

Klaffbron vid Strömma kanal drabbades av ett fel och trafiken stod stilla i en dryg timme på onsdagen. Trafikverket meddelade att bron vid Strömma kanal mellan Kimitoön och Bjärnå stängdes för trafik klockan halv ett på onsdagen. Klaffbron hade drabbats av ett tekniskt fel och det innebar att bron stängdes.

YLE - 03 maj 17 kl. 12:08

Tekniskt fel krånglade till trafiken i Strömma - båttrafiken fortfarande avstängd

Klaffbron vid Strömma kanal drabbades av ett fel och trafiken stod stilla i en dryg timme på onsdagen. Trafikverket meddelar att båttrafiken fortfarande störs av felet. Trafikverket meddelade att bron vid Strömma kanal mellan Kimitoön och Bjärnå stängdes för trafik klockan halv ett på onsdagen.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Nära 5.000 coronadöda i Storbritannien

Dödstalet i Storbritannien har stigit med 621 fall enligt uppgifter på söndagen..

DI - 1 timme sedan

Håll fast vid öppenhet

Det går illa i svensk äldreomsorg. Siffrorna och scenerna är förfärliga. Skyddsvallen runt de äldre, som var den viktigaste för att….

DI - 1 timme sedan

Lugn påsk på Gotland – 85 procent har avbokat sina resor

Efter vädjan, restriktioner och krisåtgärder har många nu avbokat sin resa till Gotland i påsk..

DI - 2 timmar sedan

Lånehetsen är ett monster skapat av staten

Nischbankernas affär har till största delen varit att bevilja lån till människor som inte borde låna och sedan iskallt driva in skulderna..

DI - 2 timmar sedan

Blancolånen en tickande bomb – ”Sveriges subprime”

Så mycket som en fjärdedel av utlåningen i de stora nischbankerna klassades som riskfylld redan före corona-krisen, visar DI:s granskning..

DI - 3 timmar sedan

401 bekräftade dödsfall hittills i Sverige

6.830 personer i Sverige har hittills bekräftats smittade av coronaviruset, och 401 dödsfall kopplade till covid-19 har rapporterats..

DI - 3 timmar sedan

Kapten Löfven har det yttersta ansvaret i krisen

Tro inte att det här är över på några veckor. Detta kommer att ta tid, det kommer att ta månader, sa statsministern i en intervju i….

DI - 4 timmar sedan

Sista flyget mellan Sverige och Storbritannien på torsdag

Från och med eftermiddagen på skärtorsdagen, den 9 april, kommer det inte längre att vara möjligt att flyga mellan Sverige och….

DI - 9 timmar sedan

Krismöte mellan Opec och Ryssland skjuts upp

Oljekartellen Opec och Ryssland skjuter på ett möte som skulle hållas på måndag..

DI - 4 timmar sedan

Ändra konkursreglerna

De företag som utnyttjar de nya statliga åtgärderna riskerar att hamna i ett läge då kontrollbalansräkning måste upprättas vilket kan leda….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.