Dagens Media > Ekonomi

Monday, 06 April, 12:46

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 14:37

Klart: OS skjuts framVärdlandet Japan och den internationella olympiska kommittén (IOK) har enats om att de olympiska spelen i Tokyo ska skjutas fram ett år..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Japan, IOK, Tokyo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart OS skjutsfram
YLE - 13 jan 16 kl. 06:21

Synskadade får vänta 40 minuter på skjuts

Långa väntetider och brist på integritet. Färdtjänsten i Helsingfors får nu kritik av synskadade. Staden slår i från sig och säger att Helsingfors har världens bästa färdtjänst.

YLE - 26 jan 16 kl. 08:33

Yle i ryska Kandalaksja: Asylsökande väntar på skjuts till gränsen

Tiotals asylsökande befinner sig i ryska Kandalaksja i väntan på skjuts till finska gränsstationen i Salla, säger Yles utrikesreporter Antti Kuronen som är på plats i Kandalaksja. Kandalaksja, på finska Kantalahti, är en mindre stad i Murmansk, kring 200 kilometer från gränsstationen i Salla. Här har Kuronen sett tiotals flyktingar, bland annat från Syrien, Afghanistan, Kamerun och Kongo.

YLE - 25 aug 16 kl. 11:34

Gymnastiksalens renovering i Katarinaskolan skjuts upp

Renoveringen av Katarinaskolans gymnastiksal i Karis skjuts framåt på grund av en miss i budgeten i Raseborg. Orsaken är att en del av de pengar som behövs till renoveringen har gått till att bygga ett befolkningsskydd i daghemmet Skogsgläntan i Ekenäs. Tekniska nämndens ordförande Werner Orre (SFP) är upprörd över att pengarna till befolkningsskyddet har beviljats av Raseborgs tidigare interna service utan nämndens vetskap och godkännande.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 11:21

Domen efter knivattacken mot Ted Eriksson skjuts upp

Ystad/Stockholm I dag skulle Svea hovrätt ha meddelat domen mot den man som i höstas knivhögg Ystadbördige polismannen Ted Eriksson. Men domen skjuts upp, meddelar rätten.Anledningen till att domen skjuts upp beror på att Ted Erikssons målsägandebiträde Clea Sangborn har begärt att förhandlingarna ska fortsätta i hovrätten.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 14:00

Nekades skjuts – gick bärsärkagång

HÖÖR Den 17-årige ynglingen missade bussen och ville då att personalen på hans HVB-hem kom och hämtade honom med bil. När han fick nej ilsknade han till.
Vid hemkomsten gick han bärsärkagång på boendet.

Skånskan - 13 mar 20 kl. 16:12

MFF:s cupmatch mot AIK skjuts upp

FOTBOLL Malmö FF möter inte AIK i svenska cupen på söndag på Eleda stadion. Matchen skjuts upp på obestämd tid.
Det nya beskedet kommer från svenska fotbollsförbundet via Expressen.

Västerbottens Folkblad - 31 mar 11 kl. 12:18

Mordrättegång skjuts upp

UMEÅ Rättegången mot den 22-åring som misstänks för mord skjuts upp i ett antal veckor. 22-åringen ska genomgå en ny rättspsykiatrisk undersökning. ?

Dagen - 02 maj 11 kl. 15:18

Valet av kyrkoledare i nya kyrkan skjuts upp ett år

Frågan om vem som blir kyrkoledare i den nya kyrka som snart ska bildas skjuts ett år framåt i tiden. Det står klart sedan GF-styrelsen meddelat att man inte kommer att föreslå ett namn.

Spänningen har varit stor sedan styrelsen för Gemensam framtid för ett år sedan fick i uppdrag att ta fram ett namn till bildarmötet den 4 juni i år.

Kristianstadsbladet - 18 okt 11 kl. 06:30

Höghusbygge skjuts upp

Skiss: Sesam Arkitektkontor
16-våningshuset som skulle bli en del av Hässleholms nya siluett skjuts på framtiden. Blocket förvaltning AB anser att prisnivån skjutit i höjden.
När huset presenterades var det som det första i sitt slag i landet och ägarlägenheterna hade inte godkänts som bostadsform.

Nyheter 24 - 19 okt 11 kl. 00:50

St. Pierre skadad och titelmatchen skjuts upp


Regerande welterviktsmästare i UFC Georges St. Pierre har ådragit sig en knäskada och den planerade titelmatchen mot Carlos Condit skjuts på framtiden. Via twitter meddelar UFCs vd Dana White den tråkiga nyheten att welterviktsmästaren Georges St.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Steriliseringsfrågan skjuts upp

Frågan om tvångssterilisering av personer som genomgår könsbyte skjuts på framtiden. Fp-ledaren Jan Björklund anser att frågan är färdigutredd och att tvånget ska avskaffas så fort som möjligt, uppger Ekot. Men socialminister Göran Hägglund (KD) menar att frågan behöver utredas ytterligare och därför skjuts förslaget på framtiden.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

TT spred felaktig uppgift om coronadödstal: ”Väldigt allvarligt”

Ett stort antal medier publicerade i går felaktiga uppgifter om antalet svenskar som dött i det nya coronaviruset. TT:s tillförordnade vd och chefredaktör Per-Anders Broberg ser allvarligt på händelsen som nu ska utredas..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Så jobbar medieföretagen som valt donationsvägen

Allt fler medieföretag vill ha donationer i krisen – lär av några som redan har lyckats..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Viaplay tar plats in Com Hems guldpaket

Com Hem och Nent har utökat sitt avtal vilket bland annat innebär att streamingtjänsten Viaplay och Viasats film- och seriepaket kommer att ingå för Com Hems ”TV Guld”-kunder..

Dagens Media - 4 timmar sedan

”Skolböcker behövs inte. Jag kan ha allt på min ipad”

I det 121:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av 11-åriga Benjamin Mankowitz för att diskutera teknik och hur barn ser på en digital nutid och framtid..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Hon tar över Piteå-Tidningen

Piteå-Tidningens ställföreträdande utgivare Mari Gustafsson blir ansvarig utgivare..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Analysbrevet 6 april: Stödpaket, Readly och Podme

Statens krispaket mottas med skepsis + Readly till två nya länder + Podme tar in kapital..

Dagens Media - I förrgår: 17:26

Besvikelse i branschen över stödpaketet

Amanda Lind presenterade i dag flera åtgärder för att stötta krisande medier. Men regeringens stödpaket imponerar föga på mediebranschen. ”Det här är inte tillräckligt för att säkerhetsställa journalistik i hela landet”, säger SJF:s ordförande Ulrika Hyllert..

Dagens Media - I förrgår: 15:38

Stödpaketet: 200 miljoner mer i presstöd

Presstödet höjs med 200 miljoner kronor. 150 miljoner går i år till distributionsstöd, 50 miljoner till ”vita-fläckar-stöd”. Årets presstöd betalas ut genast.

Dagens Media - I förrgår: 15:13

Här är veckans viktigaste branschnyheter

Masspermitteringar, goda branschinitiativ och missnöjda Almedalen-arrangörer som kan snuvas på sina återbetalningar. Här är vevkans viktigaste medienyheter..

Dagens Media - I förrgår: 13:38

Klart: Bonnier News permitterar

Stora delar av Bonnier News personal permitteras. Åtgärderna som nu görs förväntas innebära en kostnadsbesparing på 30 miljoner kroner per månad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.