DI > Ekonomi

Monday, 06 April, 17:02

DI - 24 mar 20 kl. 14:32

Cykliska bolag tar revansch på StockholmsbörsenDe cykliska bolagen drar upp Stockholmsbörsen till ett lyft på drygt 5 procent på tisdagseftermiddagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cykliska, bolag, tar, revansch, Stockholmsbörsen
Affärsvärlden - 22 jul 14 kl. 11:03

Cykliska bolag tar täten på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen går framåt i den inledande tisdagshandeln med cykliska bolag som dragklok och samtliga bolag på OMXS30-index på plus förutom SCA. Net Insight och Trelleborg hör till dagens vinnare efter att ha rapporterat under förmiddagen..

PrivataAffärer - 30 okt 19 kl. 04:00

SEB: Fem cykliska bolag lockar mest

Dessa pressade värderingar har sammantaget en återhämtningspotential som är betydande, skriver Esbjörn Lundevall i en marknadskommentar på SEB:s hemsida. Skälet är att det under det senaste året varit en ”extrem sektorrotation”, av historiska mått. Värderingarna hos cykliska aktier erbjuder därför ett klassiskt köpläge, menar han, men det är inte så lätt att veta när det är läge att slå till, och det är ju just i det osäkra läget som de allra bästa investeringarna kommer till.

Affärsvärlden - 02 apr 13 kl. 14:12

Cykliska bolag hämmar börsen

Stockholmsbörsen steg på tisdagen men orkade inte helt följa de ledande europeiska handelsplatserna uppåt, på marginalen hämmat av cykliska bolag..

Affärsvärlden - 03 okt 14 kl. 14:33

Cykliska bolag driver på återhämtningen på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen har fortsatt dagens positiva inledning med cykliska bolag i täten efter gårdagens nedgångar. Strax efter öppning inkom negativa siffror över industriproduktionen..

DI - 03 apr 19 kl. 18:01

Nordenbörserna: Cykliska bolag lyfte börserna

De nordiska börserna handlades generellt sett högre under onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 1,0 procent till nivån 960. Cykliska bolag återfanns bland vinnarna i spåren av förhoppningar om att Kina och USA närmar sig ett handelsavtal och ett stigande kinesiskt inköpschefsindex i tjänstesektorn.

DI - 12 apr 19 kl. 18:35

Svagt uppåt på nordiska börser – cykliska bolag lyfte

De nordiska börserna utvecklades svagt uppåt under fredagen. Cykliska bolag gick starkt med stöd av kinesisk utrikeshandelsstatistiks som var överraskande positiv. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,2 procent till nivån 959.

DI - 09 jul 19 kl. 17:30

Nedåt på Stockholmsbörsen när cykliska bolag tyngde

Tisdagen blev en röd dag på Stockholmsbörsen när cykliska bolag tyngde. I bräschen för nedgången gick gruvbolaget Boliden som backade 4,3 procent. .

DI - 13 aug 19 kl. 10:41

Cykliska bolag tynger svag Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen fortsäter tisdagens handel i nedåtgående riktning. Läkemedelsbolaget Astra Zeneca är det enda storbolagen på plus medan mer cykliska bolag tynger OMXS30. .

Dagens PS - 05 dec 19 kl. 10:36

Norskt bolag tar sikte på notering i Sverige

Norska bolaget Hudya har genomfört köpet av fintechbolaget Payr, ett förvärv som annonserades i somras. Nu siktar man på börsnotering – i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

IDG - 13 feb 15 kl. 10:51

Kungarna tar revansch med hjälp av Candy Crush Soda


Svenskgrundade spelutvecklaren King, som står bakom mobilspelet Candy Crush, har haft en tuff börsresa senaste året - men tar revansch under fjärde kvartalet..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Svensk Näringslivs beska kritik: ”Våra grannar bättre på att stötta företagen”

Sveriges system för stöd till fasta kostnader vid intäktsfall är femton gånger mindre än Danmarks och Norges, enligt beräkningar från….

DI - 10 minuter sedan

Norge: Vi har kontroll över epidemin

Norge har coronaepidemin under kontroll. Det var budskapet från hälsominister Bent Høie under måndagseftermiddagens presskonferens. ”.

DI - 10 minuter sedan

17.00: Infrastrukturministern håller pressträff – Di TV direktsänder

Infrastrukturminister Tomas Eneroth håller pressträff tillsammans med ekonomisk-politisk talesperson Emil Källström (C) och Trafikverkets….

DI - 15 minuter sedan

Räntor & valutor: Marknaden ser ljus i slutet av tunneln

Marknadssentimentet var överlag positivt på måndagen. Italien rapporterade på söndagen det lägsta dödstalet i covid-19 på över två veckor..

DI - 30 minuter sedan

Addlife drar tillbaka utdelningsförslaget

Medicinteknikbolaget Addlifes styrelse har av försiktighetsskäl beslutat att dra tillbaka sitt utdelningsförslag på 2,40 kronor per aktie….

DI - 30 minuter sedan

Safeture förlänger avtal – värt 2 miljoner dollar under 5 år

First North-noterade mjukvarubolaget Safeture har tecknat ett femårigt förlängningsavtal med försäkringsjätten Chubb, som uppges vara….

DI - 30 minuter sedan

Safeture tecknar femårigt förlängningsavtal med försäkringsjätten Chubb

Safeture AB har tecknat en femårig avtalsförlängning med Chubb, världens största börsnoterade försäkringsbolag inom egendom och olycksfall..

DI - 30 minuter sedan

Avkastning på kapital är ett samhällskontrakt

Aktieutdelningar är en förutsättning för att skapa riskvilligt kapital för den nödvändiga omställningen av näringslivet och ekonomin i den….

DI - 45 minuter sedan

InCoax Networks AB genomför förändringar i ledningsgruppen

InCoax Networks AB meddelar idag att Helge Tianinen utsetts till ny Head of Product Management, Marketing & Sales samt att Emil Bendroth….

DI - 45 minuter sedan

Riksbankens enkät: Botten nådd för de värst drabbade – men ingen vändning i sikte

Coronaviruset ger allt mer tydliga effekter på företagen, och vissa branscher ser ingen vändning. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.