Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 05 April, 08:50

Affärsvärlden - 24 mar 20 kl. 14:11

USA-terminerna stiger rejältDe amerikanska börsterminerna steg rejält inför tisdagens handelsstart i USA, i linje med utvecklingen på marknaderna i Europa och i Asien..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, Europa, Asien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-terminerna, stigerrejält
Affärsvärlden - 28 okt 15 kl. 14:06

USA-terminerna stiger

Wall Street går i väntans tider då Fed kommer med penningpolitiskt besked i kväll. Dagen handlar annars mycket om rapporter, bland annat Apples rapport som kom i tisdags..

Affärsvärlden - 12 mar 20 kl. 13:47

USA-terminerna skarpt ned

USA-börserna såg på torsdagen ut att börja handelsdagen med fortsatta kursfall, efter att även på onsdagskvällen ha backat mycket kraftigt. USA-terminerna nådde på eftermiddagen ned till maximala dagsnedgången, minus 5 procent..

DI - 25 feb 20 kl. 12:40

Även USA-terminerna faller tillbaka

USA-terminerna föll tillbaka under tisdagsförmiddagen. Vid halv ett indikerade terminen för både S&P 500 och Nasdaq en öppning kring nollan….

DI - 26 feb 20 kl. 10:20

Även USA-terminerna faller i rask takt

Europabörserna faller på bred front under onsdagsförmiddagen. Även USA-terminerna faller tillbaka och indikerar nu en öppning i rött när….

DI - 06 mar 20 kl. 14:00

USA-terminerna pekar på ny nedgång på Wall Street

Fredagens börsdramatik ser ut att fortsätta på andra sidan Atlanten där USA-terminerna i skrivande stund pekar på en ny kraftig nedgång när….

Affärsvärlden - 23 mar 20 kl. 14:24

USA-terminerna vände uppåt efter Fed-stimulanser

USA-terminerna gjorde inför måndagens börsöppning en dramatisk vändning från rejält minus till tydligt plus. Orsaken var kraftfulla stimulanser från den amerikanska centralbanken..

DI - 06 okt 11 kl. 15:07

USA-börser: Terminerna stiger

Hopp om rekapitalisering av europeiska banker stödjer utvecklingen av terminerna på Wall Street innan öppning. Siffrorna på antalet nya arbetssökande ruckade inte på de avancerande terminerna. Men nyhetsflödet i USA överskuggas i dag av att Apple-grundaren Steve Jobs avlidit..

DI - 13 jun 11 kl. 15:01

USA-börser: Terminerna stiger inför öppning

Terminerna på de ledande amerikanska börserna pekar upp inför öppningen på måndagen efter sex raka veckor av förluster. Även under denna vecka väntas handeln präglas av skuldkrisen i Grekland och oro för den globala konjunkturutvecklingen..

DI - 07 feb 18 kl. 13:42

Revansch i Europa – men USA-terminerna pekar nedåt

Börserna stiger på bred front i Europa på onsdagen med OMXS30 i toppskiktet. Men terminshandeln fortsätter att indikera en nedgång i New York..

VA - 18 feb 11 kl. 15:44

USA-terminerna indikerar oregelbunden handel

18 februari Terminerna för de ledande USA- indexen indikerar en orgelbunden öppning när handeln i New York inleds på veckans sista handelsdag, i brist på tydlig vägledning från Europa. Sentimentet dämpades enligt Market Watch inför G20-ländernas möte som inleddes på fredagen med avslutning på lördagen samt av att USA-börserna håller helgstängt på måndagen för att fira Presidents Day. Även fortsatta oroligheter i Mellanöstern håller tillbaka humöret.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:24

SAS drar ner inrikesflyget ytterligare

SAS kommer från och med måndagen den 6 april endast trafikera fyra destinationer i Sverige, med bara ett flygplan..

Affärsvärlden - Igår: 15:22

Nedåtrekyl väntas på Wall Street

USA-börserna väntas gå ned i fredagens öppningshandel i en rekyl efter torsdagens oljedrivna kursuppgång. En svagare amerikansk jobbrapport än befarat för mars överskuggade ett fortsatt oljeprisrally..

Affärsvärlden - Igår: 15:20

Analytiker spår starkt första kvartal för Avanza

Flera analytiker är optimistiska kring att den höga aktiviteten på den turbulenta börsen i coronaviruskrisens spår ska ha gynnat nätmäklaren Avanza som kommer med kvartalsrapport den 21 april..

Affärsvärlden - Igår: 14:34

Amerikansk sysselsättning mycket lägre än väntat

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA minskade med 701.000 personer i mars..

Affärsvärlden - Igår: 13:23

SEB: Rikbanken behåller nollräntan

Det var intressant att notera att riksbankschefen Stefan Ingves inte tog upp reporäntan eller inflationen i sitt anförande på fredagen, och på en direkt fråga om reporäntan var Ingves mycket tydlig med att en räntesänkning inte är en lämplig åtgärd i rådande situation. Det skriver SEB-ekonomerna Lina Fransson och Olle Holmgren..

Affärsvärlden - Igår: 10:38

H&M lyfter efter rapporten

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag på en något lägre nivå i linje med omvärlden..

Affärsvärlden - Igår: 10:25

Ingves: Riksbanken redo att göra mer

De senaste veckorna har varit några av de mest dramatiska Sverige har upplevt i modern tid. Riksbanken har, tillsammans med andra myndigheter gjort kraftfulla insatser för att se till att kreditförsörjningen fungerar, och är redo att göra mer "om det behövs, när det behövs". Det sade riksbankschefen Stefan Ingves på fredagen, enligt ett förskrivet anförande..

Affärsvärlden - Igår: 09:13

Sparekonomen: Detta imponerar i H&M:s rapport

Trots att H&M rapporterar ett försäljningsras för mars så imponerade bolaget ändå i första kvartalet och klädjätten kommer ta sig igenom det tuffa läget. Det säger Nordnets sparekonom Frida Bratt..

Affärsvärlden - Igår: 08:52

Nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda veckans sista handelsdag på en något lägre nivå..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:25

Nordea ser köpläge i flera fastighetsbolag

Nordea har gjort flera förändringar i bankens syn på fastighetsaktier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.