Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 05 April, 12:17

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 14:08

Att kommunicera förutsätter att man kan ta kritikDen som kommunicerar under coronautbrottet får räkna med kritik, skriver Dagens Medias bloggare Emma Blom. Men om du ändå vill ta tillfället att nå ut med ditt budskap kommer här en rad tips..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Dagens Medias, Emma Blom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att kommunicera, förutsätteratt man kan ta , kritik
YLE - 15 jul 19 kl. 18:17

Hjärnforskare: Finländska chefer borde satsa mer på empati – yngre och automatiseringen förutsätter också det

Arbetslivet i Finland är fortfarande ställvis präglat av en auktoritär och nästan aggressiv ledarstil som förväntar sig absolut lydnad. Det här sättet att kommunicera står starkt i kontrast till de metoder som forskare har förespråkat på senare tid..

Alingsås tidning - 24 sep 19 kl. 05:30

Färre rätter för mindre matsvinn

Kostverksamheten ska få bättre kvalitet och arbetsmiljö samt mindre svinn. Det är förhoppningen när kommunen nu vill testa en ny giv med färre rätter.
– Vi måste genomföra mätningar och följa upp det här, säger Anton César (S), vice ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Nerikes Allehanda - 16 jan 14 kl. 05:02

Byråkrater tar strid mot dövblind

Försäkringskassan väljer att ta strid mot en dövblind kvinna i Örebro. Det är direkt osmakligt att beskåda. Det är bara att hoppas att Högsta förvaltningsdomstolen ger Försäkringskassan en rejäl knäpp på näsan.

BT - 06 maj 13 kl. 07:42

Medborgarnas återkomst

Att ta 300 sidor statlig utredning och med bubblande glädje kasta upp den i luften för att sedan se den singla ner som konfetti, det kan vid en första anblick verka vanvördigt. Men nu är det inte vilken statlig utredning som helst, utan SOU 2013:29 ? om det svenska medborgarskapet.

BT - 29 jul 13 kl. 09:06

Ingen plats för standardfraser

Diskussionsvilliga makthavare som har något att säga behövs även på internet Politiker tenderar att med jämna mellanrum betona vikten av internet och sociala medier. Idag finns det inte heller någon demokratisk ledare av rang som inte har en hemsida, e-post eller en blogg. Det betyder dock inte att det politiska samtalet per automatik har blivit mer öppet och att politiker är mer lättillgängliga än tidigare.

HBL - 14 nov 13 kl. 05:12

"Räty hade också rätt till arbetsro"

Förra AKT-basen Timo Rätys advokat Heikki Lampela förundrar sig över att man bara oroar sig för Hilkka Ahdes själsfrid på arbetsplatsen. "Timo Räty slutade tala med Ahde för att också han behövde arbetsro."Helsingfors tingsrätt går nu i detalj genom Timo Rätys maktutövning som ordförande för Bil- och transportfacket AKT.

BT - 01 okt 14 kl. 08:39

Den omöjliga friheten

Att ha för många, korta kärleksförhållanden i livet är tonårsbeteende. För långa eller rent av livslånga förhållanden kan å andra sidan vara ren uppgivenhet. Ordet livskamrat är förrädiskt, se upp för det.

BT - 24 mar 14 kl. 15:39

Experter dömer ut tidigare betyg

Regeringen har för bråttom och tar risker med sitt förslag om att ge betyg redan i årskurs fyra. Det hävdar Christian Lundahl, professor i pedagogik vid Karlstads universitet och en av landets mest kunniga på betyg och bedömning.- Forskningsläget visar att en sänkt betygsålder skulle kunna vara ganska dåligt för en grupp svagpresterande elever.

Cornucopia - 29 jan 16 kl. 10:14

Nej, det blir inget barnförbud i sociala medier

Sveriges Radio lägger ut nyheten om 16-årsgräns på sociala medier. Detta är fel, vilket också framgår i artikeln. I själva verket kommer de facto åldersgränser att sänkas om målsman ger sitt medgivande.

BT - 31 okt 12 kl. 08:29

Dålig täckning för IT-guldet

Uppkoppling handlar lika mycket om demokrati och inflytande som hastighet Så sent som i april i år rankade World Economic Forum Sverige som världens främsta IT-land. 142 länder jämfördes på ett antal punkter, bland annat när det gäller hur IT-anpassat samhället är som helhet. Många innovationer och god elektronisk infrastruktur gör Sverige till en given världsmästare.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 17:26

Besvikelse i branschen över stödpaketet

Amanda Lind presenterade i dag flera åtgärder för att stötta krisande medier. Men regeringens stödpaket imponerar föga på mediebranschen. ”Det här är inte tillräckligt för att säkerhetsställa journalistik i hela landet”, säger SJF:s ordförande Ulrika Hyllert..

Dagens Media - Igår: 15:38

Stödpaketet: 200 miljoner mer i presstöd

Presstödet höjs med 200 miljoner kronor. 150 miljoner går i år till distributionsstöd, 50 miljoner till ”vita-fläckar-stöd”. Årets presstöd betalas ut genast.

Dagens Media - Igår: 15:13

Här är veckans viktigaste branschnyheter

Masspermitteringar, goda branschinitiativ och missnöjda Almedalen-arrangörer som kan snuvas på sina återbetalningar. Här är vevkans viktigaste medienyheter..

Dagens Media - Igår: 13:38

Klart: Bonnier News permitterar

Stora delar av Bonnier News personal permitteras. Åtgärderna som nu görs förväntas innebära en kostnadsbesparing på 30 miljoner kroner per månad..

Dagens Media - Igår: 13:13

”Tiden är rätt för nya upplevelser inom fotbollen”

Med matcher inställda, eller spelandes inför tomma läktare, är det nu rätt tid att skapa nya digitala upplevelser som fansen inte ens visste fanns. Det skriver Nora Henriksson på Mediamonks..

Dagens Media - Igår: 12:50

Magasin hyllar sjukvårdare på omslaget

Magasinet Grazia hyllar människorna på frontlinjen: byter ut kändisar mot vårdpersonal på omslaget..

Dagens Media - I förrgår: 11:06

Almedalen: Arrangörer riskerar att snuvas på återbetalning

Inom 90 dagar före Almedalsveckans start återbetalas inga avgifter. Ledningen tog beslutet att ställa in 89 dagar före start. Dagens Media har bett projektledaren Mia Stuhre förklara varför..

Dagens Media - I förrgår: 10:47

Tv-jättar skänker reklamtid för miljoner till folkhälsan

Tre globala tv-jättar donerar tv-tid för över 50 miljoner dollar till folkhälsomeddelanden som stöd i kampen mot Corona. BBC Global News, CNN International och Euronews..

Dagens Media - I förrgår: 09:19

Stort engagemang för krisande biografer

Streamingtjänsten Draken Film skänker alla sina prenumerationsintäkter till biografer i kris – initiativet har genererat 250.000 kronor på bara två veckor..

Dagens Media - I förrgår: 08:54

Pandemi bakom rea på Facebook

Coronakrisen har orsakat rea på Facebook. Samtidigt är antalet videovisningar och länkklick fortsatt högt, visar en analys från Trickle och Spoon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.