Realtid > Ekonomi

Friday, 10 April, 21:17

Realtid - 24 mar 20 kl. 13:58

Skarp politisk kritik mot aktieutdelningar i rådande lägeFinansmarkandsminister Per Bolund varnar nu såväl bankerna som andra bolag för att ge aktieägarutdelning..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Per Bolund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skarp, politisk, kritikmot , aktieutdelningari , rådande, läge
GöteborgsPosten - 29 aug 15 kl. 07:00

Stark kritik mot avtal om doktorandtjänst

Kungälvs skattebetalare står för notan när Toleransprojektets ledare Christer Mattsson ska jobba som doktorand på Göteborgs universitet i ända upp till åtta år. Nu kommer skarp politisk kritik mot avtalet..

DN - 23 dec 15 kl. 16:50

Missade topsningar väcker stark kritik


DN:s avslöjande om att polisen missat att ta dna-prover på var fjärde dömd brottsling väcker skarp politisk kritik. – Det är oacceptabelt, jag har ställt en fråga till inrikesminister Ygeman om hur regeringen ska hantera det här, säger Beatrice Ask (M)..

Helsingborgs Dagblad - 29 nov 11 kl. 10:11

Skarp JO-kritik mot fejkad intervju

JO riktar skarp kritik mot att polisen lurade en misstänkt mordbrännare till vad som påstods vara en anställningsintervju men i själva verket var ett polisförhör. Där lämnade han uppgifter om sin roll vid branden som ledde till tio års fängelse. Mannens rättigheter som misstänkt kringgicks avsiktligt, liksom hans rätt till respekt för privatlivet, enligt Europakonventionen..

Nyhetskanalen - 29 nov 11 kl. 10:13

Skarp JO-kritik mot dolt polisförhör

JO riktar skarp kritik mot att polisen lurade en misstänkt mordbrännare till vad som påstods vara en anställningsintervju men i själva verket var ett polisförhör. Där lämnade han uppgifter om sin roll vid branden som ledde till tio års fängelse..

Opinionen.se - 30 jan 13 kl. 14:27

Skarp KU-kritik mot Bildt

Konstitutionsutskottet riktar skarp kritik mot Utrikesdepartementet och utrikesminister Carl Bildt (M).Enligt KU har inte UD varken haft ett fungerande diarum eller arkiv under de senaste fyra åren. Det försvårar möjligheten att granska UD:s verksamhet vilket strider mot grundlagen.

Hela Gotland - 27 nov 13 kl. 07:30

Skarp JO-kritik mot psyket

Justitieombudsmannen (JO) riktar skarp kritik mot Region Gotland som uppmanas att ändra hanteringen av tillnyktringspatienter, skriver GA..

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 14 kl. 09:02

Tabbe av Försäkringskassan får skarp JO-kritik

Försäkringskassan får skarp kritik från JO för att ha skickat känsliga handlingar till fel person..

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 19:44

Skarp JO-kritik mot vårdgivare


Justitieombudsmannen, JO, riktar skarp kritik mot vissa vårdgivare inom Västra Götalands-regionen och Stockholms läns landsting för att de lagt ut journalföringen på ett företag - trots att det strider mot sekretessreglerna.Enligt de tecknade avtalen får företagets egna läkarsekreterare lyssna av och skriva in uppgifter i patientens journal. JO, påpekar att företagets läkarsekreterare inte omfattas av den tystnadsplikt som enligt offentlighets- och sekretesslagen (OSL) gäller för vårdgivarnas egen personal.

SvD - 09 sep 14 kl. 19:44

Skarp JO-kritik mot vårdgivare

Justitieombudsmannen, JO, riktar skarp kritik mot vissa vårdgivare inom Västra Götalands-regionen och Stockholms läns landsting för att de lagt ut journalföringen på ett företag - trots att det strider mot sekretessreglerna..

BT - 09 sep 14 kl. 19:44

Skarp JO-kritik mot vårdgivare

Justitieombudsmannen, JO, riktar skarp kritik mot vissa vårdgivare inom Västra Götalands-regionen och Stockholms läns landsting för att de lagt ut journalföringen på ett företag - trots att det strider mot sekretessreglerna. Enligt de tecknade avtalen får företagets egna läkarsekreterare lyssna av och skriva in uppgifter i patientens journal. JO, påpekar att företagets läkarsekreterare inte omfattas av den tystnadsplikt som enligt offentlighets- och sekretesslagen (OSL) gäller för vårdgivarnas egen personal.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

Opec överens om stegvisa produktionssänkningar

Opec+ har kommit överens om att sänka produktionen med 10 miljoner fat per dag under två månader från och med 1 maj..

Realtid - 12 timmar sedan

Stark avslutning på Wall Street

De ledande börserna i New York steg på torsdagen, veckans sista handelsdag. Fed-chefen Jerome Powell meddelade att den ekonomiska återhämtningen efter den nuvarande nedstängningen kommer att bli kraftfull..

Realtid - 12 timmar sedan

EU-länderna överens om rekordstort coronakrispaket

Efter tuffa förhandlingar kunde EU:s finansministrar tillslut enas ett rekordstort stimulanspaket på flera tusen miljarder kronor för att möta den ekonomiska krisen som följer av coronautbrottet..

Realtid - Igår: 13:09

Stockholmsbörsen stängde runt nollan  

Påskveckans sista handelsdag på Stockholmsbörsen slutade med i stort sett oförändrade kurser..

Realtid - Igår: 12:59

"Det är dags att tänka om kring strategisk tillgångsallokering"

Utbrottet av coronaviruset gör att investerare nu navigerar i okänd terräng. Blackrock belyser fyra teman för investerare som funderar på nästa steg för deras portföljer..

Realtid - Igår: 12:40

Minskat substansvärde i Traction

Resultatet efter skatt landade på minus 662 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 12:15

Komplex compliance-roll i förändring

Compliance-rollenkommer fortsatt att kräva kontinuerlig utveckling för att fortsätta vara relevant för sina organisationer, inte bara utifrån ett klassiskt regulatoriskt och monitoreringsperspektiv, men också från ett rådgivande och business-partner perspektiv. Det skriver complianceexperten Robert Olausson. .

Realtid - Igår: 11:59

Riksbanken lånar ut 17 miljarder till bankerna

Riksbanken lånar ut 17 miljarder kronor i tvååriga lån till bankerna. två banker lämnade in bud..

Realtid - Igår: 11:52

Tveksam M&A-trend lär hålla i sig

Osäkerheten kring spridningen av viruset, stängda gränser och olika åtgärder för social distansering har kraftigt minskat de gränsöverskridande köpen. Realtids Torbjörn Isacson ser möjligheter för mindre och medelstora företag inom teknikbranschen..

Realtid - Igår: 10:54

Bank of England utökar kriskontot         

Bank of England har beslutat att ta över finanseringen extra statliga utgifter via sitt "kriskonto"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.